Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,356

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Erdi Karademir
Aksaray'lıyım 22 yaşındayım.
Magirus ile karavan yapma konusunu internette araştırırken bu siteyi buldum ve çok sevdim.
Çalışıyordum ama üniversteye gideceğim.
Ve orda Karavan ile yaşamak istiyorum. Tüm her yer benim evim olmalı :smiley:
Elektirik sorununu aşabilirsem tabi :smiley:
Herkese selamlar :smiley:

Merhaba Erdi kardeş aramıza hoş geldin forumda Raci beyin magirus karavanı var o başlığı inceleyebilirsen sana fikir verir karavanda yaşamak o kadarda kolay değil çünkü bu işin elektrik sorunu var su sorunu var atıksu sorunu var hatta tuvalet sorunu var sürekli çalışma gerektiren bir iş ama olurda sabit bir yer bulursan birazda emek ile tek kişi rahatlıkla konaklayabilir,okul için ev kiralayacağına aracı park ettiğin bir yerden komşulardan ücreti karşılığında elektrik alabilirsen olmayacak iş değil umarım arzu ettiğin karavana kavuşursun.

herkese merhaba
karavan arastırırken bu siteyi buldum bir süredir izliyorum.
buradaki dostluk beni cok etkiledi :smiley: . moderator ve admin arkadasları içtenlikle kutluyorum

kendimi tanıtayım....
ben dincer
26 yasındayım antalyalıyım.
yeni doktor oldum. tus sınavına girip cerrahi bir bolum kazanmak ıstıyorum.
gün asırı nobet tutacagım ıcın boşuna ev kirası vermek istemiyorum.
onun yerine karavan alıp onun kredi borcunu odemek daha mantıklı geliyor. hemde ozgurce yasayabileceğim bir yer

istedigim karavan tipi dışarıdan cok dikkat cekmeyecek ama genis olacak bir 15m3luk arac.
dusumu, sıcak suyumu, buzdolaplı, westapo D2li (böyleydi degil mi :smiley: ) bir araç istiyorum.

danısmak ıstediğim sey şu
simdi bir 15m3 arac alsam ve içini kendime göre döşetsem bunu yapan firmalar var sanırım. sizce nasıl olur?

insel abinin ikinci el isitıcıdan duydugu pişmanlığı, atilla abinin kendine has sert ve bir o kadar haklı yorumlarını,
yusuf abinin kendi karavanını yapışını zevkle okudum. levent abide sanırım kendi karavanını yapıyor.
ama benim kendi karavanımı yapacak kadar zamanımda yok, ustalıgımda yok, becerim de yok.

bu yuzden benim karavanımı bir firmaya yaptırmam lazım.
sizce hangi firmalar en durust ve guvenilir çalışır?
ve bu bana yaklaşık ne kadara mal olur?

Dinçer kardeş aramıza hoş geldin doktorluk görevinizde hayırlı olsun kutsal bir meslek size başarılar diliyorum sağlıkcı bir babanın oğluyum çocukluğumuz hep sağlık lojmanlarında geçti çalışma şartlarınız ve zorluklarını iyi bilirim,karavan da yaşamak kolay olduğu kadar zordurda eğer çalıştığınız hastanenin bahcesine uygun bir köşeye park edip elektrik,su vb.faydalanabilirseniz kolay olacaktır aksi halde sürekli su tazeleme atık suyu boşaltma elektrik temini çamaşır vb.hep çalışmak gerekecektir,ama tek başına olsaydım bende sizin gibi düşünürdüm,
Yapım firmaları konusunda çokca seçenek var ama hepsi ayrı ayrı fiyatlar veriyor ama önemli olan işcilik kalitesi,tabiki fiyat konusunda sizin karavanda olmasını istediğiniz donanıma göre şekillenecek,kendi karavanımı yapmadan önce bende araştırmıştım en az 15 bin dolar gibi bir rakamlardan bahsetmişlerdi bu fiyatada bazı donanımlar hariç,şu da var firmalar aracı yaparken zaman harcıyor işci çalıştırıyor enerji harcıyor vergi veriyor vb birsürü giderleri var bu sebeple fiyatınız çok yüksek diyemeyiz onlarda haklılar,en doğrusu siz kendi aracınızı belirleyip ona göre iç yaşam alanını çizip bu çizimlerle mevcut karavan yapım şirketlerine gidip yapmak istediğinizi anlatarak fiyat alabilisiniz biz buradan angi firmalar olduğunu yazamayız etik olmaz ama telefonla ulaşabilirseniz telefonda biraz daha bilgimiz dahilinde (duyduklarımız kadarıyla) yardımcı olmaya çalışırız.

Sayın "drdincer";

Hoşgeldiniz. Daha önce de, 25 Haziranda üç mesaj göndermişsiniz; bugün de dördüncüsünü....

Okulunuzu bitirmişsiniz; kutlarım.

Benim size önerim: TUS sınavına girin, durumunuz belli olsun, ondan sonra bu işe kalkışırsınız. Olsun, sonuç beklediğim gibi olmasa da, babamlar bir kamper sahibi olur bu arada diyorsanız başka.

Sorularınızı, burada bir başlık açarak sorarsanız iyi olur: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=336.0

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

Dinçer bey öncelikle hoşgeldin düşündüğün karavanı yapman için sana gereken bilgileri memnuniyele paylaşırım ayrıca yusuf abi ve ümit abide(centilmen) sana bu konu hakkında yardımcı olacaktır herşey gönlünce olsun.

degerli abilerim içtenliğiniz için tekrar tesekkur ederim.

karavan almadan once hepınızı bıraz rahatsız edicem izninizle :smiley:

ama cahid abim haklı aslında, tusa calısmam lazım. bir haftadır geceleri uyuyamıyorum. bilgisayarın basından kalkamıyorum...
butun forumları okumaya calısıyorum. kafamda projeler ciziyorum. dolayısıyla 5 gundur kıtap acmadım.
bu boyle giderse tus yalan olucak :smiley:

su anda amasya merzifon da calısmaktayım. yolunuz duserse buyurun bi cayımı kahvemi için.
karamustafa psa devlet hastanesinde acil serviste gorev yapıyorum.
hepinizle tanıstıgıma tekrar memnun oldum.

bide http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17256.new#new bolumunde hosuma gıden ıkı ılanı paylastım. yorumlarınızı orda beklıyorum. herkese tekar tesekkur ederım.

Dinçer bey aramıza hoşgeldiniz :smiley:,
istediğiniz cevaplar geç de olsa gelecektir, bu konuda biraz sabırlı olun :smiley:, inşaallah arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz :smiley:, selamlar

Erdi ve Dinçer Bey hoş geldiniz...Sabırla araştırma sonucunda herşey şekillenir.Forumda her türlü bilgi mevcut, gönlünüze göre gelişsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR