Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,557
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Arkadaşlar herkez hoşgelmiş sefa gelmiş....Cem beyin söyledikleri çok doğru teşekkürler, ayrıca Süreyya bey güvercinlikdeki hayalet kamp olmuş herkezin haberi olsun

Etiketler

Herkese merhaba ben bülent usta gelenek bozulmasın bende kendimi tanıtayım.1974 Ankara dogumluyum, evliyim 6 yaşında ellerinizden öper benim en değerli varlığım bir oğlum var ismi EREN.Karavan merakım 3_4 yıl önceçalıştığım fazer karavanda başladı.odur budur kendimi karavan dünyasından alamıyorum.işim karavan yapmak her büççeye her zevke uygun karavan yapmak benim işim.yaptığım işi çok ama çok seviyorum tek sorunum sermaye inanıyorum ve biliyorumki imkanım olsa avrupa emsalleriyle yarışacak seviyede karavan yaparım.kolay kolay her konuda iddaa etmem ama bu konuda sonuna kadar iddaalıyım.Ha buarada unutmadan benden büyük siz sevgili dostların tavsiyeleri ve deneyimleri inanıyorumki beni biradım daha ileriye göyürecek.ilerleyen zamanlarda bu kardeşinizi unutmayın.Son olarak bu forumda emeyi geçenler başta olmak üzere herkese saygı ve sevgiler.UNUTMAYIN DÜNYA BİZİMLE GZEL

Bülent Bey hoşgeldiniz.
Demek Fazıl Beyle birlikte çalışmanız, bu işin başlangıcı olmuş. Sanıyorum Fazıl Bey, sağlık sorunları ve mevzuat zorlukları gibi nedenlerle karavan yapımı işinden vazgeçti. 2008 Mayıs başında, Yenikent'te Fazıl Beye uğramış ve söyleşide bulunmuştum. Siz de o zaman orada mıydınız bilemiyorum.
Bu işte sermaye, bence, bilgi,beceri ve kol gücü; para nasılsa kazanılır.

Cavid Sezen

Bülent kardeş hoş geldin aramıza,seninle uzun zamandır telefonla konuşuyoruz karşılıklı bilgi alışverişi yapıyoruz telefonda gördüğüm kadarıyle bilgili konuyla ilgili saygılı ve iyi bir arkadaşsın el becerin ve işi sevmen seni zamanla daha ileri götürecek yaptığın işler yapacaklarının teminatıdır Oğuz Abinin (Karavan1) karavanını tamamlayıp güzel bir şekilde teslim ettin Ümit abinin karavanını son noktaya getirdin yakında bayrağı dikersiniz fotoğraflarını burada görmek isteriz.
Benim sana tavsiyem buradaki abilerin nasihat ve yönlendirmelerini alınganlık yapmadan dikkate alman,buradaki abilerin hepsi halk içinden gelmiş işin tüm inceliklerini yaşayarak öğrenmiş karavanla sadece gezip sonrada lüks bir restoranın önüne çekip yemeğini orada yiyen hatta otelde konaklayan değil karavanını karavan gibi kullanan kişiler,
Cüzdanı kabarık ben bunu böğle istiyorum diyen rengi bir ton farklı olduğu için tüm mobilyayı sil baştan isteğen değilde beraber çözüm üreten emeğe saygılı kişiler bence elinden geldiğince buradaki arkadaşların güvenini ve beğenisini kazanmaya çalış fikirlerini al unutma ben daha iyisini bilirim diyenler yanılır akıl akıldan üstündür sonuca varmak için birlikte hareket şarttır,ben hiç alakam olmamasına rağmen buradaki abilerin dostların sayesinde Can karavan yöneticisinin dahi arayıp takdir ettiği karavanı yaptım sen alasını yaparsın yolun açık olsun kardeş.

Bülent ustam hoş geldin forumumuza.
Karavan sahibi olmak isteyipte kendi imkanları ile yapamıyacak arkadaşlar senden yararlanacaktır eminim, sende burada bulunan arkadaşların düşünce ve eleştirilerinden
yararlanarak her zamanan daha iyiye daha güzele gideceksin bundan şüphem yok.
Yusuf kardeşimin dediği gibi benim imalatın son aşamalarına yaklaştık şükür. Bitmedende ,bittikten sonrada dostluğumuz baki. Eserini her ne zaman kime göstermek tanıtmak ister isen emrine hazır olacak bunu bilesin. Öküz öldü ortaklık bitti yok bizde. :D Birlikte geçirilen zamana, emeğe , dostluk ve arkadaşlığa saygı ve sevgi daim olur inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR