Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,579
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Dinçer bey aramıza hoşgeldiniz. Beklentilerinizin en kısa zamanda hayırlı bir şekilde gerçekleşmesini temenni ederim. Karavanınızı yaptırmanın yanısıra isteklerinize ve maddi imkanlarınıza uygun ikinci el karavanları incelemenizide tavsiye ederim.

Etiketler

lukman' Alıntı:
Karavanınızı yaptırmanın yanısıra isteklerinize ve maddi imkanlarınıza uygun ikinci el karavanları incelemenizide tavsiye ederim.
Daha mantıklı ben de 2. el aldım memnunum.

yaybek' Alıntı:
Merhaba Erdi kardeş aramıza hoş geldin forumda Raci beyin magirus karavanı var o başlığı inceleyebilirsen sana fikir verir karavanda yaşamak o kadarda kolay değil çünkü bu işin elektrik sorunu var su sorunu var atıksu sorunu var hatta tuvalet sorunu var sürekli çalışma gerektiren bir iş ama olurda sabit bir yer bulursan birazda emek ile tek kişi rahatlıkla konaklayabilir,okul için ev kiralayacağına aracı park ettiğin bir yerden komşulardan ücreti karşılığında elektrik alabilirsen olmayacak iş değil umarım arzu ettiğin karavana kavuşursun.

Hoşbulduk :smiley:

Aslında güzel fikir. Nede olsa üniverstede bi sürü bekar evi olan arkadaş olacak :smiley: Arada 220V tesisatıda döşesem birde uzun kablo ile işi çok rahat çözebilirim :smiley:

Herkese merhaba
Uzun süredir formu okumaktayım. Uzun seneler tatillerimi kamplarda çadır açarak geçirdim ve artık karavana terfi etme zamanının geldiğine kanaat getirerek bir araç edinme safhasındayım.
Kişisel bilgilerim ; emekliyim, 50 yaşındayım, Ankara'da yaşamaktayım, ben, eşim ve biri 24 diğeri 19 yaşında 2 tane oğlum var birde küçük köpeğim ile doğa sever bir aileyiz.
Herkesi saygı ile selamlıyorum.

Rıfat Bey, hoşgeldiniz; umarım kamper hayalinizi gerçekleştirirsiniz, şimdiden kolay gelsin...

Cavid Sezen

teşekkürler bülent bey. ihtiyacımız olduğunda sizleri rahatsız ederiz.

cavit bey iyi dileklerinize katılmamak mümkünmü. teşekkürler.

Rıfat ağbi aramıza hoşgeldin :smiley:,
sonunda dayanamadın artık, buradan senin arabanında yapılış hikayesini okuruz, sandığı aç bakalım sende ne projeler var

Erdı bey
Dıncer bey
Rıfat bey Hoş geldınız.

Atlamıs oldugumu dusunerek , yenı gelen tum arkadaslarımıza hos geldınız derım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR