Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,242

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sayın rtulun aramıza hoşgeldiniz. Aileniz ve size doğa ile başbaşa mutluluk ve huzur dolu geziler yapmanızı temenni ederim. Bu arada bende Ankara da ikamet ediyorum. Özelde tüm Ankaralı , genelde tüm dogaseverlere selamlar.

arkadaşlar ben de siteye yenı üye olanlardanım sıtede bulunan butun karavanların yayınlanmış bılgı çızım ve yapım aşamalarını okuyup ıncelıyorum aynı zamanda karavan için araç arıyorum yaptığım araştırmalar sonucunda 12 m3 luk ducatoların bize uygun olduğuna karar verdık ıkı kışiyiz sizlerın çızımlerınden faydalanıyoruz şimdi araç arıyorum orjınal km sı duşuk fıyatı uygun 2002 ile 2005 model aralığında araçlardan haberdar olursanız yardımlarınızı beklıyorum.Bütün site uyelerıne saygılar sunarım.turgut topcu

turgut bey karavan dünyasına hoşgeldiniz.bende sizin gibi yeni üyeyim ve karavan yapmak için araç arıyorum.

Yeni katılan tüm arkadaşlara ben de'' Hoşgeldiniz '' diyorum.Turgut Bey ve Rıfat Bey bu niyetle yaza dek bu işi tamamlayıp kendi araçlarıyla tatil yapacaklar galiba.
İzmir'den selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Yeni katılan tüm arkadaşlara ben de'' Hoşgeldiniz '' diyorum.Turgut Bey ve Rıfat Bey bu niyetle yaza dek bu işi tamamlayıp kendi araçlarıyla tatil yapacaklar galiba.
İzmir'den selamlar, sevgiler.
sn derindeniz1 hedef kesinlikle bu sene kendi yaptığım karavan ile tatil.

Rıfat bey fena zehirlenmişsiniz ;D bende o gazla girdim iyi bilirim heyecanınızı Allah tamamına erdirsin.
istedikten sonra olmayacak iş değil biraz cesaret biraz gayret birazda mecburiyet gerisi gelir. ;)

yaybek' Alıntı:
Rıfat bey fena zehirlenmişsiniz ;D bende o gazla girdim iyi bilirim heyecanınızı Allah tamamına erdirsin.
istedikten sonra olmayacak iş değil biraz cesaret biraz gayret birazda mecburiyet gerisi gelir. ;)
yusuf bey sizinde karavan yapımınızı baştan sona izledim.tecrübelerinizden fazlası ile yararlanacağımı düşünüyorum.
sorularımla siz tecrübeli arkadaşlarımı bıktıracağım günler yakındır ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR