Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,258
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

merhaba, sitede yeni olunca tanışma bölümleri arasında da kaybolmuşum :smiley:

Cem Bedestenci, İstanbul. 1979 Model T2B VW Karavanım var. Mümkün olan her fırsatta kendimi yollara döküyorum.
Umarım sizlerle beraber gezme, eğlenme, paylaşma fırsatını yaratabiliriz.

Selamlar.

Etiketler

Mami Bus' Alıntı:
merhaba, sitede yeni olunca tanışma bölümleri arasında da kaybolmuşum :smiley:

Cem Bedestenci, İstanbul. 1979 Model T2B VW Karavanım var. Mümkün olan her fırsatta kendimi yollara döküyorum.
Umarım sizlerle beraber gezme, eğlenme, paylaşma fırsatını yaratabiliriz.

Selamlar.

hoşgeldiniz :smiley:

Cem hoşgeldin...
Ne bu yaw her yerde karşıma çıkıyorsun :smiley:)))) yolda , kampta, karafırında, feribotta, 77 de heryerde....

Ümit Bey,
Hoşgeldiniz.Çocuklarınıza başarılar diliyor, sizinde karavan hayallerinizin en kısa zamanda gerçekleşmesini diliyorum.

Selamlar Aklımın bir köşesinde saklı duran karavan hayallerim sayenizde depreşti. Binlerce teşekkür.
56 yaşında Ankara doğumluyum
Emekliyim
Hobilerim gemi maketi yapımı vitray ve araç navigasyonu

Fakat bunlar insanı eve bağlıyordu. Benim hevesim yollara çıkmak, yeni yerler görmek, dağ tepe dolaşmak Bunun en güzel yolu ise karavan sahibi olmak diye düşünüyordum. Sizleri tanıdıkca bunun mümkün olabileceğine iyice inanmaya başladım. Yarından itibaren düşüncemi gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyorum. Allahtan hayırlısı.

cuneytulu' Alıntı:
Selamlar Aklımın bir köşesinde saklı duran karavan hayallerim sayenizde depreşti. Binlerce teşekkür.
56 yaşında Ankara doğumluyum
Emekliyim
Hobilerim gemi maketi yapımı vitray ve araç navigasyonu

Fakat bunlar insanı eve bağlıyordu. Benim hevesim yollara çıkmak, yeni yerler görmek, dağ tepe dolaşmak Bunun en güzel yolu ise karavan sahibi olmak diye düşünüyordum. Sizleri tanıdıkca bunun mümkün olabileceğine iyice inanmaya başladım. Yarından itibaren düşüncemi gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyorum. Allahtan hayırlısı.

Hoşgeldiniz,umarım hayallerinizi gerçekleştirirsiniz...

Cavid Sezen

Cüneyt Bey, aramıza hoş geldiniz. Karavanlı yollarda olmak elbette güzel, ama karavansız da güzel. Önemli olan sağlık ve gezmenin tadına varabilmek. Günün birinde '' İsteyen herkesin karavanı olur da keyfini sürer'' diye bir dilekte bulunmak geçti içimden.

''Güzel İzmir'den'' selamlar sevgiler.

Hoşgeldin diyen tüm dostlara gönül dolusu teşekkürler. Hoşbulduk, hoşbuldum sağolun.
Ve yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hoşnutluklar getirdiniz.
Bu arada camper yapabilmek için bir araç buldum gibi İVECO DAİLY 15m3 1998 model..
Proje ve ruhsat işlerinde problem olurmu , olmazmı onu araştırmaya çalışıyorum.
Ruhsatta hususi- Yük nakli yazıyor. Kapalı kasa kamyonet geçiyor.
Kısmetse bismillah deyip başlıyacağız.
Dostların yapım , proje ve detay önerilerine açığım.Katkılarınızı esirgemezseniz sevinirim.
2 kişilik boyuna yatak ( en az 2 m boyda :smiley: )
Duş ve wc olmayabilir diye düşünüyorum ne dersiniz?

centilmen' Alıntı:
Hoşgeldin diyen tüm dostlara gönül dolusu teşekkürler. Hoşbulduk, hoşbuldum sağolun.
Ve yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hoşnutluklar getirdiniz.
Bu arada camper yapabilmek için bir araç buldum gibi İVECO DAİLY 15m3 1998 model..
Proje ve ruhsat işlerinde problem olurmu , olmazmı onu araştırmaya çalışıyorum.
Ruhsatta hususi- Yük nakli yazıyor. Kapalı kasa kamyonet geçiyor.
Kısmetse bismillah deyip başlıyacağız.
Dostların yapım , proje ve detay önerilerine açığım.Katkılarınızı esirgemezseniz sevinirim.
2 kişilik boyuna yatak ( en az 2 m boyda :smiley: )
Duş ve wc olmayabilir diye düşünüyorum ne dersiniz?
Öncelikle hayırlı olsun. Kamp alanları dahil karavancılıkta en büyük sorun tuvaletlerdeki hijyen derim ben.Gerisi sizin tercihiniz.Bu arada benim karavanım diye başlık açarsınız umarım,önerileri almak için.

enverdede' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun. Kamp alanları dahil karavancılıkta en büyük sorun tuvaletlerdeki hijyen derim ben.Gerisi sizin tercihiniz.Bu arada benim karavanım diye başlık açarsınız umarım,önerileri almak için.
Sayın Enverdede,Kurtadam ve Kenan bey hoşbuldum demek isterim. Sayın Enverdede öneri için teşekkürler benim karavavanım bölümündeyim artık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR