Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

gezmen' Alıntı:
"Şevik", çok sık rastlanan bir soyadı değildir; Manisa ve Şevik bir arada olunca, acaba demiştim... ;)

Esen kalın. :smiley:
Cavid Sezen

Sizde hocam sağlıklı ve mutlu kalın, Görüşmek temennisiyle...

TA2RX' Alıntı:
Mükemmeliyetçiliği bırakın. Daha iyi iyinin düşmanıdır. :D

Sadece meslek yaşantısın da düstur alınması gereken kelimedir benim için... İşimiz konusunda EN İYİ olmalıyız... yoksa mal mülk konusunda kesinlikle değil... :smiley:
selam ve saygılar... :smiley:

güngör' Alıntı:
Hoşgeldiniz arkadaşlar,

son mesajlarda karavan sevdasına vurgu yapan Atilla bey,Serhat bey ve zirvelerin sesi'ne en kısa zamanda hayallerini yaşamalarını
diliyorum. Kiralık karavan için İzmirde bildiğim firma yok İstanbulda Casavan firması ile görüşmenizi önerebilirim.

Teşekkür ederim.. net te arattım buldum.. inceledim.. fikirler oluşuyor yavaş yavaş..

sevikilhan' Alıntı:
Sadece meslek yaşantısın da düstur alınması gereken kelimedir benim için... İşimiz konusunda EN İYİ olmalıyız... yoksa mal mülk konusunda kesinlikle değil... :smiley:

Kasıt mal mülk değildi zaten ;) Kendi karavanını yapanlar için bu bir keyif süreci. Fazla kasmaya gerek yok anlamına.

İş konusunda, herkes kolaycılığa kaçmadan işini en iyi şekilde yapmak için çaba göstermeli, ama olmuyorsa o konuda da fazla kasmamalı.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum ve yorumlarınızı okuyorum ve beyeniyorum kendim mobilyacı olduğum için karavanlara merak sardım karavan yapan arkadaşlara kolay gelsin diyorum ve yakından takip ediyorum.

Herkese Merhaba...

Ben Güner 1973 Amasya dogumlu,Almanyada yasayan bir karavan sevdalisiyim yaklasik 1 yildir siteyi uzaktan birazda imrenerek takip etmekteyim ama yaklasik 10 gün kadar önce nihayet hayalimdeki karavani satin aldim.Ailemle birlikte önce kisa kisa Avrupa turlari sonrasindaysa güzel ülkemi adim adim gezmeyi planliyoruz ve bu geziler esnasinda da forumdaki güzel insanlar (sizler beni tanimasanizda ben bir cogunuzu uzaktan birazda burnumu cekerek izleyip tanismis kadar oldum)siz karavanci dosltlarla tanismak umudundayim.Ne mutlu bana ki artik bende karavan dünyasinin nacizane bir üyesiyim.

Hoşgeldiniz güner bey siz ve esiniz saglık huzur dolu ve kazasız belasıs gezıp guzel zaman gecırmenız dılegıyle saygılar.

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. Biz de Almanya'daki karavancıları ağzımızın suları akarak izliyoruz. ;)

Dere' Alıntı:
Herkese Merhaba...

Ben Güner 1973 Amasya dogumlu,Almanyada yasayan bir karavan sevdalisiyim yaklasik 1 yildir siteyi uzaktan birazda imrenerek takip etmekteyim ama yaklasik 10 gün kadar önce nihayet hayalimdeki karavani satin aldim.Ailemle birlikte önce kisa kisa Avrupa turlari sonrasindaysa güzel ülkemi adim adim gezmeyi planliyoruz ve bu geziler esnasinda da forumdaki güzel insanlar (sizler beni tanimasanizda ben bir cogunuzu uzaktan birazda burnumu cekerek izleyip tanismis kadar oldum)siz karavanci dosltlarla tanismak umudundayim.Ne mutlu bana ki artik bende karavan dünyasinin nacizane bir üyesiyim.

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle, hoş geldiniz. :smiley:

Cavid Sezen

greenblack' Alıntı:
Hoşgeldiniz güner bey siz ve esiniz saglık huzur dolu ve kazasız belasıs gezıp guzel zaman gecırmenız dılegıyle saygılar.
Hosgördük Serhat Bey ayni dilekleri bende tüm karavancilar icin diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR