Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,974
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhabalar ben zeki karavan sevdam çok erken başladı Allah nasip ederse 2 sene içinde kendi karavanımı yapıp doğa ve denizlerdeki en güzel yere yürüyen otelimi kurucam burdaki değerli abilerimden çok iyi fikirler alıp karavanımı tamamlıcam taksimi satıp karavanımı yapıcam 4 kişilik bir aile için 13 lük reno master bana yeterli gib duruyor tabi kısa şase araç tercihimdeki neden karadeniz dağlarındaki virajların çok kısa olması iyiki bu foruma rastladım sizler çok güzel düşünce ve fikirler var tecrübelerinizden çok faydalanıcambenim elimden marangozluk su tesisatçılığı ve elektrikcilik gelir zaten mesleğimde elektrik tesisatcılığı :smiley:

Etiketler

baylaz' Alıntı:
Merhabalar ben zeki karavan sevdam çok erken başladı Allah nasip ederse 2 sene içinde kendi karavanımı yapıp doğa ve denizlerdeki en güzel yere yürüyen otelimi kurucam burdaki değerli abilerimden çok iyi fikirler alıp karavanımı tamamlıcam taksimi satıp karavanımı yapıcam 4 kişilik bir aile için 13 lük reno master bana yeterli gib duruyor tabi kısa şase araç tercihimdeki neden karadeniz dağlarındaki virajların çok kısa olması iyiki bu foruma rastladım sizler çok güzel düşünce ve fikirler var tecrübelerinizden çok faydalanıcambenim elimden marangozluk su tesisatçılığı ve elektrikcilik gelir zaten mesleğimde elektrik tesisatcılığı :smiley:

Hoş geldiniz. Hayallerinizin gerçek olmasını diliyorum.

"baylaz" hoşgeldiniz. Gönlünüzdeki karavana ulaşıp bir an önce keyifli geziler yapabilmenizi dilerim.

Zeki bey ve öncesinde, hoşgeldiniz diyemediğim, kaçırmış olabileceğim tüm karavan dostlarına hoşgeldiniz der, herşeyin gönlünüze göre olmasını temenni ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

Herkese Merhaba. İsmim Tolga İzmir - Karşıyakalıyım yaşımda 26 . Benimde karavana olan sevdam 3 yıl önce üniversitede 4. sınıfı okurken sizler sayesinde başladı. 3 yıldır sizleri imrenerek bir gün karavanımın olacağını hayal ederek takip ettim. Allaha şükür Şimdi Sivas - Divriği de Elektrik öğretmenliği yapmaktayım ve hayallerime yaklaştım, 1-2 yıla karavanıma sahip olacağımı umuyorum. Umarım sizlerle de tanışmak nasip olur. Kendinize iyi bakın :smiley:

dreamland' Alıntı:
Herkese Merhaba. İsmim Tolga İzmir - Karşıyakalıyım yaşımda 26 . Benimde karavana olan sevdam 3 yıl önce üniversitede 4. sınıfı okurken sizler sayesinde başladı. 3 yıldır sizleri imrenerek bir gün karavanımın olacağını hayal ederek takip ettim. Allaha şükür Şimdi Sivas - Divriği de Elektrik öğretmenliği yapmaktayım ve hayallerime yaklaştım, 1-2 yıla karavanıma sahip olacağımı umuyorum. Umarım sizlerle de tanışmak nasip olur. Kendinize iyi bakın :smiley:

Hoş geldiniz. Dilerim tez zamanda hayallerinize kavuşursunuz.

Gezenbilir ailesinden satılığa çıkan bir karavan var. İlanı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-yuksek-tavanli-volkswagen-t3-karavan-127110677/detay

Aracın kendi topiğini: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70924.0

adreslerinde görebilirsiniz. Hemen yola koyulmak isterseniz bir bakmanızda fayda olabilir.

Selam Arkadaşlar
Ben Hasan Çakır Biraz Geç Oldu ama Temiz Olur İnşallah..
İstanbul Bostancıdayım Arkadaslar.. Suzuki Çakır oto Yedek Parça Türkiye Genelıne yedek Parça satısı Yapmaktayım.. Sız Degerlı uyererede Yardımcı Olmaktan Onur Duyarım..

Karşıyakalı Tolga ve Hasan Çakır arkadaşlarıma hoş geldiniz der, herşeyin gönlünüze göre olması dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım.

Herkese merhabalar,

İsmim Gökçen. Bir süredir gezenbilir'i sessiz sessiz takip ediyorum :smiley: Nihayet tanışma mesajımı yazıyorum. İzmir'de yaşıyorum, 37 yaşındayım, evliyim ve 7 yaşında bir kızım var. Üniversite'de öğretim üyesiyim.

Çok tecrübeli bir kampçı/karavancı olmamakla beraber çocukluğumdan beri kamp ve karavancılığın içindeyim diyebilirim. 1985-1988 seneleri arasında babamın işi gereği yurt dışındaydık, orada üç sene boyunca 74 model açılır tavan bir T3 Westfalia ile tüm avrupayı dolaştık - ben o zaman 10 yaşlarındaydım. Sanıyorum virüs de o yıllarda bulaştı bana :smiley: Uzun bir aradan sonra yine annem ve babamın yurt dışından getirttikleri bir çekme KNAUS ile bir kaç sene karavancılık tecrübem oldu (90 sonları, 2000lerin başları). Hatta eşimle balayımızı epeyce uzatıp 20 gün kadar Çubucak'ta babamların KNAUS'da geçirdik :smiley:

Ardından Avustralya'ya doktora eğitimim için gittim. Orada eşimle bir minibüs aldık ve iptidai şartlarda da olsa kampçılık işini devam ettirdik. Bu arada üniversite yıllarındaki çadır maceralarımızı (şimdiki eşimle) hiç saymıyorum :smiley: 1 sene kadar önce bir caretta 1500 aldık ve iki yazdır onunla haftalık, haftasonluk gezilere gidiyoruz. Amacımız kısa zamanda carettayı belki daha büyük bir çekme ile ama tercihen bir motokaravan ile değiştirebilmek. Hatta bundan 1 ay kadar önce gezenbilir'den Erden Bey'in (erdenbay) yüksek tavan T4'ü ile yakından ilgilenmiştik, kısmet olmadı. Bakalım zaman ne gösterecek...

Bu arada annem ve babam (biri 67 diğeri 62 yaşında) gezenbilir'de aktif olmamakla beraber 2 senedir yazlarını (4-5 ay) motokaravanlarıyla dolaşarak geçiriyorlar. Daha 1 hafta kadar önce 30 günlük bir avrupa turundan geldiler, geçen sene Karadeniz ve Gürcistan yapmışlardı. Onlarda temiz durumda bir Renault Master var, içini de kendileri yaptırdı 2 sene kadar önce.

Şimdilik bu kadar :smiley:

Herkese sevgi ve selamlar, iyi bayramlar dilerim...

Gökçen

Hoş geldiniz Gökçen hanım/bey?

Burada bir akademisyen daha görmek ne güzel!

En kısa sürede gönlünüze göre bir karavan sahibi olmanızı diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR