Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,704
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Ufuk Bey geç kalmadan tam uygun bir yaşta startı vermişsiniz.
Herşey gönlünüzce olsun.

Ben de Beylikdüzü'ndeyim. 15 m3 Ducato'yu yakından incelemek istersen yardımcı olabilirim.

Etiketler

seyyah54' Alıntı:
Ufuk bey sizlerde ailemize hoşgeldiniz.Sitede görmüşsünüzdür fakat hatırlatma babında sizin semtinizde Yusuf,Faruk,Turan gibi güzel karavancı dostlar bulunmakta.

Teşekkürler seyyah54 adınızı henüz bilmiyorum, profilinizde göremedim :smiley: Dediğiniz gibi evime yakın bölgelerdeki arkadaşların pek çok yazısını okudum ve kısmetse tanışıp yüzyüze bilgi alışverişinde bulunacağız. Avcılar'dan Atilla bey de uzak sayılmaz, onun da araçlarını ilgiyle izliyorum. Kumburgaz'da yazlık bir evimiz olduğundan, Kumburgaz-Avcılar hattını evimin civarı kabul ediyorum :smiley:

Ayrıca iş yerim Göztepe'de olduğundan bir yakın çevrem de Kadıköy yakasıdır diyebilirim. Evet yanlış okumadınız, evim Büyükçekmece'de ve işyerim Göztepe'de :smiley: Ben her gün seyyahım :D

eralpserper' Alıntı:
Ufuk Bey geç kalmadan tam uygun bir yaşta startı vermişsiniz.
Herşey gönlünüzce olsun.

Ben de Beylikdüzü'ndeyim. 15 m3 Ducato'yu yakından incelemek istersen yardımcı olabilirim.

Teşekkürler Eralp bey. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi siz benim komşum sayılırsınız. Memnuniyetle sizinle tanışıp sohbet etmek ve aracınızı incelemek isterim :smiley:

Ufuk bey,

Hoş geldiniz. Benim de bir evim Göztepe'de (Ünalan'da). Ama ben sizin gibi her gün gidip gelemiyorum. :smiley: :smiley: İstanbul'a geldiğimde görüşmek kısmet olur inşallah.

TA2RX' Alıntı:
Ufuk bey,

Hoş geldiniz. Benim de bir evim Göztepe'de (Ünalan'da). Ama ben sizin gibi her gün gidip gelemiyorum. :smiley: :smiley: İstanbul'a geldiğimde görüşmek kısmet olur inşallah.

Tesekkurler Bekir bey. Bizim isyerimiz de tam Unalan mah. sinirinda, ben is gunlerinde hep oradayim, geldiginizde haberim olsun sizi memnuniyetle ofisimde misafir ederim :smiley:

Ufuk bey ismim Ahmet Özek.İstanbul a geldiğimde Bostancı da olurum.Bostancıda sahil toplantıları güzel olur.Hele kestane zamanı Salih beyin kuzine sobasının keyfi başkadır.

berkcantp' Alıntı:
Yeni katılan, karavan sevdalısı arkadaşlara hoş geldiniz, dilerim iyi niyetli isteklerinize ulaşır, zaman zaman doğayı birlikte gözlemleriz.

Teşekkürler İlhan bey. Sizin LT35 var anladığım kadarıyla ve bizim 413 CDI ile aynı kasa olduğundan dönüşüm adımlarınız benim için kılavuz niteliğinde olacak. Ah bir de görünmeyen resimler konusu çözülmüş olsaydı ???

seyyah54' Alıntı:
Ufuk bey ismim Ahmet Özek.İstanbul a geldiğimde Bostancı da olurum.Bostancıda sahil toplantıları güzel olur.Hele kestane zamanı Salih beyin kuzine sobasının keyfi başkadır.

Memnun oldum Ahmet bey. Bir kestane zamanı buluşmasında yüzyüze de tanışırız inşallah :smiley:

herkese iyi dileklerinden dolayi tesekkur ederim , Bursa dan yolu gecen herkesi yeni yapılan misi deki kampta bekleriz. Onceden haberim olursa tanismak icin mutlaka gelirim. Gorusmek uzere...

Ufuk bey merhaba aramıza hoş geldiniz,aracınız hayırlı olsun inşallah tez zamanda tamamlayıp gezersiniz bende Beylikdüzü Beykent tarafındayım size bayağı yakın sayılırım ;) uygun zamanda bir çay içip karavan ile alakalı sohbet edebiliriz avatar fotoğrafımın üstünde numaram var istediğiniz zaman arayabilirsiniz bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Ufuk bey merhaba aramıza hoş geldiniz,aracınız hayırlı olsun inşallah tez zamanda tamamlayıp gezersiniz bende Beylikdüzü Beykent tarafındayım size bayağı yakın sayılırım ;) uygun zamanda bir çay içip karavan ile alakalı sohbet edebiliriz avatar fotoğrafımın üstünde numaram var istediğiniz zaman arayabilirsiniz bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim.

Teşekkürler Yusuf bey, evet çok yakınız :smiley: Sizin aracın resimlerini göremedim ana yapım yazılarını okudum :smiley: Telefonunuzu kaydediyorum kısa zamanda arar numaramı size bırakırım, müsait zamanda da görüşürüz inşallah. Karavan dönüşümünü kendim yapamayacağım ama her şeyini ince ince kendim planlamaya başladım. Bu yüzden karavanını kendisi yapmış dostlarla görüşmek bana çok faydalı olacak, sağolun.

talataytun' Alıntı:
Merhaba,
Ben talat aytun yeni uye ve yeni motokaravan sahibi olarak sizlerleyim, Bursa da yasiyorum yasim 41 , 3 cocugum ve esimle birlikte bu tutkumuzu 10 gun sonra yasayamaya baslayacagiz , karavan su an yapim asamasinda. Sizleri bir suredir takip edip tecrubelerinizden faydalaniyorum , cok faydali bir paylasim ortami herkesi.n eline saglik.

Talat bey, ben kayıt tarihi itibarı ile size göre hayli eski sayılırım, siz de hoş geldiniz :smiley:

Talat bey ve Ufuk bey hoşgeldiniz.

Talat beyden gezi anılarını, Ufuk beyden karavan dönüşüm çalışamalarını bekliyor olacağız. Kolay gelsin.

Selamlar

Teşekkürler Levent bey. Henüz araştırmalarım ve planlama çalışmalarım sürüyor. Ancak proje yapmak ve gezmek konularında sebatlı ve çalışkan olmama rağmen, fotoğraflı gezi ve proje aşama yazıları hazırlamak konusunda pek iyi değilim galiba, bana daha zor geliyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR