Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,976

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

TA2RX' Alıntı:
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. Biz de Almanya'daki karavancıları ağzımızın suları akarak izliyoruz. ;)
Tesekkürler Bekir Kemal bey.Almanya´daki karavancilar, evet araclar belki biraz daha iyi ve geziler konusunda gümrüksüz,vizesiz daha rahat gezme imkani var.Ama karavanin tadi Türkiye´de cikiyor bence cünkü hicbir yerde bizim insanimizin sicakligini, misavirperverligini bulmaniza imkan yok ayriyeten dereyse,tepeyse, tarihse ,kumsa,günesse bizim ülkemizin hicbir yerden eksigi yok fazlasi var.Birde Avrupa da konaklama kampinglerin disinda cok büyük sorun tabi heryerin avantajlari ve dezavantajlari var.

Dere' Alıntı:
Herkese Merhaba...

Ben Güner 1973 Amasya dogumlu,Almanyada yasayan bir karavan sevdalisiyim yaklasik 1 yildir siteyi uzaktan birazda imrenerek takip etmekteyim ama yaklasik 10 gün kadar önce nihayet hayalimdeki karavani satin aldim.Ailemle birlikte önce kisa kisa Avrupa turlari sonrasindaysa güzel ülkemi adim adim gezmeyi planliyoruz ve bu geziler esnasinda da forumdaki güzel insanlar (sizler beni tanimasanizda ben bir cogunuzu uzaktan birazda burnumu cekerek izleyip tanismis kadar oldum)siz karavanci dosltlarla tanismak umudundayim.Ne mutlu bana ki artik bende karavan dünyasinin nacizane bir üyesiyim.
Güner bey merhaba karavanınız hayırlı olsun saglıktan kullanın.

Selamlar Turan ( PASHA)

Selamlar

Yusuf Aybek bey

Turan Yücel bey

Hosgördük tesekkürler

Herkese Merhaba...
İstanbul dan aranıza katılıyorum,ismim Hakan ...
karavanım yok umarım yakın zamanda olcak sizlerın yardımıyla...
aşağıda lınkını vermıs oldugum konuyu actım yardımlarınızı beklıyorum bu arada herkese ıyı forumlar gorusmek dileğiyle...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96476.msg1257624#msg1257624

Hoş geldiniz Hakan bey.

Mustafa Güler'in topik'inizde yazdığı gibi önceliklerinizi belirledikten sonra ilgili topikleri okursanız, kafanızdaki soruların hemen tümüne cevap bulabileceğinizi sanıyorum.

Dere' Alıntı:
Tesekkürler Bekir Kemal bey.Almanya´daki karavancilar, evet araclar belki biraz daha iyi ve geziler konusunda gümrüksüz,vizesiz daha rahat gezme imkani var.Ama karavanin tadi Türkiye´de cikiyor bence cünkü hicbir yerde bizim insanimizin sicakligini, misavirperverligini bulmaniza imkan yok ayriyeten dereyse,tepeyse, tarihse ,kumsa,günesse bizim ülkemizin hicbir yerden eksigi yok fazlasi var.Birde Avrupa da konaklama kampinglerin disinda cok büyük sorun tabi heryerin avantajlari ve dezavantajlari var.

Merhaba ; 'avrupada kamping dışı konaklamaların çok büyük sorun olduğundan bahsetmişsiniz. Ne gibi zorlukları var, anlatabilirmisiniz?

TA2RX' Alıntı:
Hoş geldiniz Hakan bey.

Mustafa Güler'in topik'inizde yazdığı gibi önceliklerinizi belirledikten sonra ilgili topikleri okursanız, kafanızdaki soruların hemen tümüne cevap bulabileceğinizi sanıyorum.

Hoşbulduk Teşekkürler TA2RX

anibal_anibal' Alıntı:
Sayın dere tepe
Sayın Hakan bey aramıza hoşgeldiniz

Hoşbulduk Teşekkürler anibal_anibal

gezmen' Alıntı:
Hoş geldiniz. :smiley:

Cavid Sezen
Hoşbulduk Teşekkürler gezmen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR