edessastelio
Kamp II
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Serhat bey,
aramıza hoşgeldiniz.
Hayalinizdeki karavana kavuşmanız dileğiyle.
Serhat bey,
aramıza hoşgeldiniz.
seyyah54' Alıntı:Karavan dünyasına hoşgeldiniz.
edessastelio' Alıntı:Serhat bey,
aramıza hoşgeldiniz.
BİBS' Alıntı:Serhat kardeş, hoşgeldin, herşey gönlünce olsun, Sevgilerimle.
tango' Alıntı:Serhat aramıza hoşgeldin.Sakaryalılar çoğalıyor.
Ahmet Kırtağ' Alıntı:Serhat Bey hoşgeldınız komşu sayılırız ben de Fener doğumluyum.
anibal_anibal' Alıntı:serhat bey aramıza hoş geldiniz
atoberk51' Alıntı:Formdaki herkese merhabalar
Ben Atila Dinçer 1956 Niğde doğumlu olup ,halen Niğde de bir okulda beden eğitimi öğretmeni ve idareci olarak çalışmaktayım.
Motokaravanla İlgili konuları iki aydır hayranlıkla takip ediyorum ; Ne güzel işler yapılmış, çok yaratıcı fikirlerle , saygı ve sevgi çerçevesinde çok emek ve zaman harcanarak tamamlanan sanat eserleriniz için sizleri taktir etmemek mümkün mü? hepinizin eline ve yüreğine sağlık.
Umarım yakın zamanda karavan sahibi olup, siz değeli abi ve arkadaşlarımın kıymetli fikirlerinden yararlanma temennisiyle... Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar.
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.2650#ixzz2LutpnMAd
greenblack' Alıntı:HOŞBULDUK....
İlk öncelikle aranızda bulunmaktan mutesekkır oldugumu belırtmek ısterım güzel insanlar.
Serhat ERSÜREL1981 sakarya dogumluyum ve sakaryasporluyum istanbulda balat semtınde ıkamet etmekteyım suan bir karavan sevdalıısyım bende ucundan kıyısından kosesınde olsada bızımde zamanında rahmetlı dedemın 2 adet cekme karavanımız vardı cadırlarıla beraber sonra satıldılar ama bbenım cocuklugumdan berı karavanlara karsı ayrı bıl hayranlıgım vardır arkadaslarım cevremdekıler son model bır araba veya guzel bır bayan gorduklerınde afallarlardı bense tam tersı guzelbır motokaravan ve ya cekme karavan gordugumde kendımı kaybedıyorum cocuklar gıbı oluyorum bu benım olmalı dıyorum her seferınde kendı kendıme ıyı sallah benımde bır gun bır karavanım olacak ve tabıkı bu forumdakı bızden tecrubelı arkadaslarımızın ablalarımızın ve abılerımızınde destegını ve yardımınıda her zaman alacagım sız degerlı buyuklerımızden herzaman ogrenecegım cok sey oldugunu bılıyorum bu guzel platforumda sızlerle beraber olmaktan cok mutlu oldugumuda belırtmek ısterım ayrıca sımdıden forumda yapacagım hatalarda olursa sımdıden affınıza sıgınıyorum en yakın zamanda bır org tanısmak dılegıyle saygılar Serhat ERSÜREL
gezmen' Alıntı:Hoş geldiniz!...
"Manisa", "1980" ve "Şevik" ... bir ortaokul arkadaşımı anımsattı bir an bana; Naim Şevik ile bir yakınlığınız var mı?
Cavid Sezen