Tanışma Bölümü (Karavan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 628,713
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)



Aptullah bey aramıza hoşgeldiniz..

Umarım gönlünüzden geçen karavana sahip olur bu güzel yurdumuzu ve dış ülkeleri gezersiniz..

Aile yapınıza,gezme şeklinize göre birine karar verirseniz daha rahat karavan alma durumu olur.

Hayırlısı diyelim o zaman..
 

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Teşekürler İsmail bey
Gönül hep iyisini ister.Ancak ilk baştan Camper tarzı bir aracla başlamayı düşünüyorum hem hesaplı hem eşimin bu konuda alışması için.Eşim biraz titiz ve özellikle hijyen konusunda.Yıllar önce çadır kampına gittiğimizden beri birazda bizim şanssızlığımız sanırım Kamping alanı hijyen konusunda berbattı ve çok sevmeme rağmen bir daha kamp için ikna edemedim.Şimdi Motokaravana sıcak bakmaya başladı.Daha doğrusu uzun zamandan beri aşılıyorum:smiley: ... selamlar..
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Aptullah Bey, hoş geldiniz. :smiley:

Umarım, dilediğiniz tipte bir gezeneve sahip olur, hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Eşinizi de ısındırma konusu çok önemli... ;)

Cavid Sezen
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

cavid bey teşekürler
Umarım en kısa zamanda gezeneve sahip olurum :smiley:..
Hayal etmek gerçekleştirmenin yarısıdır.Kaldı yarısı... :smiley:
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoş geldiniz.

Almanya doğumlu olduğunuzu okuyunca, aklıma acaba oradan bir karavan alıp kolay yoldan ithal etme imkanınız var mı? gibi bir soru geldi. Böyle bir imkanınız varsa hayat çok daha kolay olabilir.
 




Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Yusuf bey,Bekir bey hoşbulduk
Yaptığım araştırmalar doğrultusunda Almanyadan karavan getirmek vergilerden dolayı aynı paraya geliyor hatta daha fazlaya mal oluyor.Bildiğim kadaryla da 5 yaşından büyük araçlar ithal edilmiyor ve bu nedenle maliyet yüksek.Almanya doğumlu olduğum için gümrükten araç geçirme hakkım var diye düşünüyorsanız malesef yok... ilginize teşekkürler saygılar... :smiley:
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Abdullah bey hoşgeldiniz, gönlünüze göre bir karavanı en kısa sürede edinmenizi dilerim. :smiley:
 


Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Abdullah bey,
Gönlünüze göre bir Motokaravan sahibi olmanız dileği ile aramıza hoş geldiniz. Sevgi ve Saygılar.
 






Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba,biz Çanakkaleden Zeliha-Nevzat karataş çiftiyiz.İkimizde emekliyiz,Gıda mühendisi bir oğlumuz, Anaokulu öğretmeni bir kızımız var.ilk mesajımızı sizlere yazıyoruz.Siteyi 3 yıldır misafir olarak ziyaret ederdim hep ,2-3 ay önce üye olmak nasıp oldu.Ve en çok sitede gezilerini paylaşan çift olarak size yazmak nasip oldu.Yıllardır hayalim olan ama çalıştığımız , çocuklarımızın okulları, çeşitli sınavları ve işleri sebebiyle bir türlü bir karavan alıp gezmek nasip olmadı.(Her yıl bir kaç tatil yöresine gider tatil yaparız ama karavancılık başka bir tutku.Her gün siteyi, ilk bir ay yaklaşık her akşam sabah 6 lara kadar okudum.yurt içi gezilerinin tamamına yakınını okudum sayılır zevkle sanki ordaymış gibi.Hele sizin gezilerinizi ,geziyi yaparken paylaşmanız çok güzel,bende her bilgisayarı açarken henem bu gün neredeler neler yapmışlar diye merakla okuyorum yazılarınızı.bir kaç gün yazmadınız en son geliboluya geldiğinizde çok merak ettim acaba başlarına kötü birşeymi geldi diye nihayet yazdınızda rahatladım.Geliboluda yaşadığınız birkaç sarhoş kendini bilmez için de üzüldüm duyarsızlıklarına.Aslında çanakkale şehitler ve askerler konusunda çok duyarlı bir şehir.daha cuma günü şehit askerler için bütün camilerde mevlüt okutuldu.15000 kişilik hayır dağıtıldı.çok duyarlılar bu konularda.Her gün mesaj yazayım dedim ülkede yaşananlar sürekli morelimi bozuyor şehit haberleri yürekleri dağlıyor,haber saatı gözyaşı döküyoruz her gün nerdeyse,bir türlü elim gitmedi klavyeye.Evlatlar patır patır ölürken ben karavan bakıyorum internetten diye suçluluk duyuyorum.O yüzden yazamadım bu güne kadar.İzmirde çok güzel bir evimiz var aslında ama çanakkalede çok huzurlu , rahat ve medeni bir yer şimdilik buralardayız.Tabiki 3-4 yıl sonra izmire döneriz bizde çocukların durumuna göre.Buraya saatlerini verip gezi anılarını paylaşan ,emek verip resim çeken ve yükleyen BAŞTA SİZE ve şahsınızda bütün emek veren karavancılara çok teşekkür ederiz.Sayenizde ufkumuz genişliyor ve güzel vakit geçiyoruz.Siteyi kuranlara ve bu şekilde kalıteli kalmasında emeği geçenlere minnettarız.Bir sürü sitelerden de gezi anıları okuyorum ama kaliteniz tartışılmaz.Nihayet cesaretimi topladım ve ilk mesajımızı yazdım.
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Zeliha ve Nevzat Karataş, hoş geldiniz.
Umarım, dilekleriniz, istekleriniz gerçekleşir. :smiley:

Cavid Sezen
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,246
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst