Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
herkeze selamlar
forumunuzu yaklaşık 6 aydır sinsi bir şekilde takip ediyorum ;D bütün üyelerin birbiri ile ilişkileri çok düzeyli forum yöneticilerini ve üyelerini tebrik ederim
öncelikle kendimden bahsedeyim adım mehmet gök 1977 doğumluyum istanbul avrupa yakasında yaşıyorum evliyim endüstriyel otomasyon işindeyim PLC akıllı röle servo programlama kontrol ve kumanda panoları vs
bu işe bulaşmadan önce oto ses ve görüntü sistemleri ile uğraşıyordum gençlik yıllarımda hatırı sayılır firmalarda çalıştım yaptığımız araçların fuar dereceleri var
rahmetli babam soğuk demirciydi yerı yarıya tornacıda sayılır ufak tefek makina imalatıda yapardı zaten otomasyon işide o makinaların kontrol panolarını yaparken gündeme geldi
abim ise halen topkapıda oto mekanik üzerine tamirhane işletmektedir onunlada yağlanmışlığım var biraz onunla ortak olarak oto alım satım işi yapıyoruz tek tük olarak
hepsinden biraz var yani çok bilen bişey bilmez derlerya ben onlardan olmadım hiç emin olmadan idda etmedim kıyaslamadan bu iyidir demedim
öğrenmeyi ve öğretmeyi çok seven bir yapım var 6 aydır sizdende çok şey öğrendim şimdiden hakkınızı helal edin
yukarıda yazdığım her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım fikir verme çozüm oluşturma parça temini vs
kısmet olurda bende buralarda bir işe yararsam çok mutlu olurum
şimdilik bukadar tel numaramı ismimin altına yazmayı öğrenince tel ilede iletişime geçebiliriz