Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,130

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Ahmet bey, Hoş geldiniz, Karavan sevdasını aşılamaya çalışmanızda ve hayallerinizin geçek olması için bizlerde dualarımızla destek vermeye çalışıyoruz, herşey gönlünüzce olsun. Sevgi ve Saygılar.

Ahmet bey hoşgeldiniz,

Adım Adım İstanbul projesinin yazılı materyalleri varsa ilgimi çeker, pansiyonculuğun emeklilik hayaliniz olduğunu yazmışsınız
karavan yaşamından sonra vazgeçeceğiniz düşüncesindeyim.

Selamlar.

Herkese Merhabalar;
Adım Mahir ÖZTÜRK.
Bursada yaşıyorum. Bir GSM operatörünün Bursa Bölge Müdürlüğünde Satış yöneticisi olarak çalışıyorum.
Önceleri hafta sonları piknik olarak başlayan doğa sevgisi ileriki zamanlarda önlenemez bir karavan tutkusunu dönüştü.
Aslında emeklilik sonrası için karavan edinmeyi düşünüyordum ancak yaz başlarında aradığım özelliklere sahip ve bütçeme uygun 2. el bir karavan bulunca daha fazla beklemek istemedim. Eşim ve çocuklarımda bu heyecanıma ortak olunca deymeyin keyfime :smiley:
Karavanım Fiat Ducato, alkovenli. İçi çok lüks değil ama benim ve ailemin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip.
Şimdilik hafta sonları, başta çok sevdiğim kapıdağ yarımadası olmak üzere Bursaya yakın bölgelerde kamp kurmayı tercih ediyorum.
Ne mutluki Temmuz başında Kuşadasında Datçaya kadar 6 değişik yerde 10 günlük bir gezi fırsatıda yakalayabildim.
Sitenizden Erdek Ocaklarda tanıştığım bir karavan tutkunu sayesinde haberdar oldum. İlgiyle takip ediyor, siz değerli ve deneyimli karavancıların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyorum.
Herkese selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.

Mahir Bey Hoşgeldiniz,
karavanınızla ilgili detay paylaşımı sabırsızlıkla bekliyor olacağız..
kalın sağlıcakla

Mahir Bey, hoş geldiniz!.. :smiley:

Motokaravanınızı, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. Ailece tümünüzün bu işten keyif alması, çok hoş sizler adına. Temel gereksinimleri karşılayacak donanım düzeyi, yeterlidir. Gerekiyorsa ve zamanla ekler yapılır/yapılabilir nasılsa. ;)

Ege anılarınızı, bir başlıkta paylaşmanızı bekliyoruz.

Cavid Sezen

Mahir Bey Hoşgeldiniz, güzel paylaşımlar dileği ile sevgi ve saygılar.

sayın hocam çok istemiş tim yanınıza gelmeyi ama biliyorsunuz dükkan yanlızdı ben olmayınca burda işler karışmış onun için dönmem içab eti acele dödüm size iyi tatiler sayın seyfetin hocam saygılarımla

herkeze selamlar
forumunuzu yaklaşık 6 aydır sinsi bir şekilde takip ediyorum ;D bütün üyelerin birbiri ile ilişkileri çok düzeyli forum yöneticilerini ve üyelerini tebrik ederim

öncelikle kendimden bahsedeyim adım mehmet gök 1977 doğumluyum istanbul avrupa yakasında yaşıyorum evliyim endüstriyel otomasyon işindeyim PLC akıllı röle servo programlama kontrol ve kumanda panoları vs
bu işe bulaşmadan önce oto ses ve görüntü sistemleri ile uğraşıyordum gençlik yıllarımda hatırı sayılır firmalarda çalıştım yaptığımız araçların fuar dereceleri var
rahmetli babam soğuk demirciydi yerı yarıya tornacıda sayılır ufak tefek makina imalatıda yapardı zaten otomasyon işide o makinaların kontrol panolarını yaparken gündeme geldi

abim ise halen topkapıda oto mekanik üzerine tamirhane işletmektedir onunlada yağlanmışlığım var biraz onunla ortak olarak oto alım satım işi yapıyoruz tek tük olarak

hepsinden biraz var yani çok bilen bişey bilmez derlerya ben onlardan olmadım hiç emin olmadan idda etmedim kıyaslamadan bu iyidir demedim

öğrenmeyi ve öğretmeyi çok seven bir yapım var 6 aydır sizdende çok şey öğrendim şimdiden hakkınızı helal edin

yukarıda yazdığım her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım fikir verme çozüm oluşturma parça temini vs

kısmet olurda bende buralarda bir işe yararsam çok mutlu olurum

şimdilik bukadar tel numaramı ismimin altına yazmayı öğrenince tel ilede iletişime geçebiliriz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri