Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,137

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Mehmet kardeş aramıza hoş geldin bu kadar artı tecrübeden sonra bizde sizden kendi karavanınızı yapıp burada paylaşmanızı bekleriz ;) sizden faydalanacak çokca konumuz var katılımınızın devamını diliyoruz :smiley:

Sevgili Mehmet kardeş, aramıza hoşgeldin. Tanıtımın o kadar samimi, içten ve mütevazi görünüyor ki, çok teşekkürler. :smiley:

Aileye katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Teknik konularda destek verecek her dosta teşekkür ederiz.

tüm içtenliğim ile HOŞBULDUK

samimi karşılamanız için teşekkür ederim

inşallah elimden geldiğince faydalı olmaya çalışacağım karavan konusuna gelince çekme karavan yapmaya niyetim var kısmet artık imalat yapmak dert değil hep birlikte altından kalkarız fakat yer sıkıntı

neyse tanışma bölümünde konuyu fazla dağıtım daha ilk günden azar işitmeyelim :smiley:

Merhabalar,

İsmim Taner Ertunç. Almanya'da yaşıyorum. 2015 sonrası için bir kaç yıl Avrupa ve Amerika'yı karavan'da yaşayarak gezmek istiyorum. Tabi bu planlama aşamasında henüz. O zamana kadar çeşitli geziler ile kendimi alıştırmaya ve eşimi ikna etmeye çalışıyorum :smiley:

Şimdilik kızımızla birlikte 3 kişiyiz ama seneye kızımız üniversiteye başlayınca 2 yataklı bir karavan yeterli olacak. Şu an için yılda bir iki ayı geçemediğim için kiralık karavanla idare ediyoruz ama bir kaç yıl içinde alma planımız var. Karavan yılın büyük kısmı boşda bekliyor ise kiralamak daha mantıklı gözüküyor tecrübelerime göre.

Gezi ve rota planlarım, kışın nerelerde olmalı, bölgesel festival vb. faaliyetler hakkında bilgi toplayıp 2015 planımı yapmak istiyorum. Bunun için facebook'da bir de etkinlik açtım. Her türlü işime yarayacak bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar
Taner Ertunc

Her şeyin gönüllerince olması dileğiyle, yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum... :smiley:

Cavid Sezen

HERKESE MERHABA,
Adım Aptullah AYDINÖZ,Balıkesirli ve Balıkesir'de yaşıyorum.1972 Almanya doğumlu ,Evli ve 14 yaşında bir oğlum var.Uzun zamandan beri Motokaravan almak için Motokaravan ile ilgili araştırmalar yaparken GEZENBİLİR sitesine tesadüfen rastladım.Üye olarak çok faydalı bilgiler edindim.GEZENBİLİR sitesini kuran ve bilgilerini burda paylaşan arkadaşlar,abiler,kardeşlere teşekürlerimi sunarım.Doğayı seven biri olarak elimde olmayan nedenlerden dolayı Ülkemi yeterince gezemedim.Burda sizin paylaşımlarınızı gördükçe içim kıpır kıpır sanki ben geziyormuş gibi hayal ediyorum.En kısa zamanda ufaktan başlayarak bir motokaravan almak istiyorum.Benim gönlümde alkovenli var ama nasip nasıl olur zaman gösterecek.SELAMLAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR