KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kusura bakmayın lütfen belki biraz fazla alınganlık göstermiş olabilirim.
Benimki biraz hadi herkes hoş geldin desin der gibi olmuş en azından görünen o.
Zamanla tanışıp daha güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Ertan Beyin o denli çok iletisini görmüştüm ki, sanıyorum bu nedenle hoşgeldiniz demedim diyorum kendi adıma. Sayın "enverdede"nin yazdıklarını okuyunca, deyim yerindeyse, ayıldım.
Karavan düşünceniz de hayırlı olsun...
Hoş bulduk Mehmet bey,beni eski dostlardan saymanız onure etti.
Beni genel olarak tanımayanlarında,tanıması açısından tanışma forumunuza iştirak ettim.
En azından şimdilik Defender karavan vari bir aracım var donanımlı değil ancak portatif donanımlar ile idare ediyorum.
Diğer bir aracım var her ikisinide satıp donanımlı bir karavan sahibi olma düşüncesindeyim o maksatla kendimi tanıtmayı uygun görmüştüm.
Sağlıcakla.
Ertan bey, aramıza hoşgeldiniz. Sitemli iletinizi okuyunca cevap yazmaktan korktum.(Latife yapıyorum elbette) Dost olmak ve dost kalmak adına gezenbilir ailesine katılan herkes mutlaka hoşnutlukla karşılanır. Umduklarınıza nail olmanızı tüm kalbimle temenni ederim.
Ertan bey, aramıza hoşgeldiniz. Sitemli iletinizi okuyunca cevap yazmaktan korktum.(Latife yapıyorum elbette) Dost olmak ve dost kalmak adına gezenbilir ailesine katılan herkes mutlaka hoşnutlukla karşılanır. Umduklarınıza nail olmanızı tüm kalbimle temenni ederim.
Selam arkadaşlar ismin hakan giresun şebinkarahisar da öğretim görevlisiyim.Bu formu farketip üye olmam dacia duster 4x4 hakkında bilgi toplamak için araştırma yappamdan kaynaklandı.Çok seviyeli arkadaşların bulunduğu (istisnalar hariç) ve çok yararlı paylaşımlar yapıldığı bir forum sitesi.Dacia duster aracımın siparişini verdim yaklaşık 15 gün içerisinde aracımı teslim alacam.Aracımı aldıktan sonra araç hakkında ve gezilerim hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmayı umuyorum forumda fikirlerini paylaşan arkadaşların hepsinie tşekkürler
Hakan bey aramıza hoş geldiniz katılımınız bizi sevindirdi,aracınızı sipariş vermişsiniz hayırlı olsun tez zamanda kavuşmanız dileğiyle,sanırım araca bir tanede çeki demiri taktıracaksınız,daha önce duymuştum araç sıfır alırken çeki demiri daha ekonomik olarak takılabiliyormuş sonrasındada bir çekme karavan alır Karadenizin o muhteşem doğal güzelliklerini karavanınızla gezer ve dilediğiniz yerde kamp kurup keyfini sürersiniz.