Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,226
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sevgili karavancılar GÜZEL İNSANLAR merakınızdan ve yazışmalarınızdan anladıgım hepiniz hayat dolusunuz site için emegi geçenleri kutluyorum ben kamudan emekliyim makina mühendisiyim emeklilikten sonra Bursa demirtaş sanayinde 3 yıl çalıştım hayalimdeki karavanıda orada yaptırdım şimdi ise bir inşaat firmasının makina parkına bakıyorum firmamız 4 ayrı şehirde faliyet gösteriyor hepside sahilde yani doga ve denizle içiçeyiz arabam turbo daily öndeki çiftli koltugu kaldırdık yerine geriyede dönen koltuk koyduk ara bölmeyi kaldırdık yan kapı karşısına kalkıp yatakta olabilen oturma gurubu yaptık yerleştirene kadar öldük bittik en ilginci bence evdeki normal klozeti banyo tuvalete yerleştirdik 125 lt temiz su neyse bu iş yazmayla olmaz isteyen arkadaşlar olursa projesini veya fotgraf çeker gönderirim teknik ayrıntılarıda yazarım hepinize selamlar

Etiketler

Sn Dogruca
Hoş geldınız. Yazdıklarınızdan bızlecı sevmış oldugunuzu anlıyorum. Bız de sızı tanımıs oldugumuz ıcın sevındık.
karavanınızı da merak edıyoruz aslında . konu baslıkları (karavan) arasında ""Benım karavanım- Dogruca"" (ornek olarak yazdım) gıbı bır baslık acarak, orada dıledıgınız gıbı tafsılatlı bır sekılde anlatır ve fotograflayabılırsınız. Bızler de keyıfle okur ve bakarız
saglık ve selamlarımla

Merhaba sayın doğruca aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz sizlerle tanışmak bizide çokca sevindirir amacı doğa ve dostluk olan aynı duyguları paylaşan insanların muhabbetine doyum olmaz,sizin aracın fotoğraflarını Mehmet abinin tarif ettiği şekilde yükleyip tanırırsanız bizlerde sizin yaptığınız güzel işlerden faydalanmış oluruz,paylaşımı dostluğu ve doğayı çokca seven bu ekibe hoş geldiniz.

Sayın Doğruca, aramıza hoş geldiniz.Karavanınızi iyi gezilerde kullanmanız dileğiyle.
Karavanınızı, benim karavanım bölümünde resimleri ile tanıtırsınız herhalde.
Saygılarımla..

Şeref

Merhaba teşekkürler en kısa zamanda resimlerini gönderecegim atık su deposundan dışarıya duşa ve dış kullanım musluguna kadar selamlar

merhaba
1965 kocaeli dogumluyum evli ve iki cocuk sahibiyim kampcılı yıllardır yapıyorum ama çadır şekllinde artık karavancı olmanın zamanı geldigini düşünüyorum buyönde ilk adım olarak arabamı münübüse çevirdim çeki demirimi aldım çekme karavan alacagım formdaki yazılarınızı takip ediyorum verdiğiniz billgiler için teşekkür ederim kocaeli,de oturuyorum karavan dostlarına saygılarımı sunarım

Sayın Herekeli aramıza hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun işin prosödür kısmı ile ilgili kafanıza takılanlar olursa burada size yardımcı olacak çokca arkadaş var,bende Körfez Tütünçiftlik'li sayılırım liseyi orada okudum halen senede birkaç kez gideriz Sipahiler ve Sevindikli baraj göllerini iyi bilirim birkaç kez günübirlik kamp yapmıştık,katılımınızın devamını dilerim kalın sağlıcakla.

Yeni katılanlar aramıza hoş geldiler,sayımızın giderek artması çok güzel arkadaşlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşların giderek çoğalması sevindirici. Hepsinede hoşgeldiniz diyor, bol geziler diliyorum.

Hoşbulduk sevgili kamp ve karavan dostları.şu an size siteye çok yabancıyım yaklaşık 20 yıldır kamp yaparım türkiyenin 0/0 95 ğördüm ve gezdim ancak karavancıların bu sitedeki paylaşımlarından anladığım kadarıyla hiç bir şey bilmiyormuşum yazılarınızı dikkatle takip ediyorum paylaşımlarınızdan dolayı karavan dostlarına teşekkür ederim.

Üzülmeyin,zararın neresinden dönseniz kardır.Yeni katıldığımda ben de öyle düşünmüştüm,zamanla çok şey öğreniyor insan.Selamlar İzmirden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR