Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,232
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Burak bey hep aramızdaydınız konuları sessizce okuyup okuyup çıkıyordunuz ;) ama kendinizi yeni tanıttığınız için aramıza hoş geldiniz diyorum,bundan sonra katılımınızın devamını bekliyoruz kalın sağlıcakla.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Burak bey hep aramızdaydınız konuları sessizce okuyup okuyup çıkıyordunuz ;) ama kendinizi yeni tanıttığınız için aramıza hoş geldiniz diyorum,bundan sonra katılımınızın devamını bekliyoruz kalın sağlıcakla.

Sayın Yusuf Aybek Hoşbulduk. Çok teşekkürler
Evet bahsettiğiniz kibi konudan konuya geçerek bu güzel forumu takip etmenin zevki bambaşka. Her konu ayrı bir dünya. Tanışmasak bile forumdaki tüm arkadaşları sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim. Bahsettiğim gibi bu konuda sizler gibi terübeli arkadaşlara verebileceğim çok şey olmasa da değerli bilgileriniz, deneyimleriniz çok önemli benim için.

hepinize merhaba adım mehdi sakaryadan katılıyorum aranıza yaş 31

siteyi dün tesadüfen land rover almayı düşündüğü için nette konu üzerine arama yaparken buldum
ve eğer ki aracı almasam bile sitedeki bilgi zenginliğinden dolayı takibini bırakmayı düşünmüyorum,
bu faydalı bilgileri paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

Haydarsinan hocam aramıza hoş geldiniz. Tespitleriniz çok doğru bu forumda sadece karşılık beklemeden paylaşmanın tadına varacak, birşeyler hakkında paylaşımda bulunabilmek için adeta fırsat kollayacaksınız. Gönlünüzdeki karavana bir an önce kavuşmanız dileğiyle...

dilsizoglu' Alıntı:
hepinize merhaba adım mehdi sakaryadan katılıyorum aranıza yaş 31

siteyi dün tesadüfen land rover almayı düşündüğü için nette konu üzerine arama yaparken buldum
ve eğer ki aracı almasam bile sitedeki bilgi zenginliğinden dolayı takibini bırakmayı düşünmüyorum,
bu faydalı bilgileri paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

Mehdi bey aramıza hoş geldiniz :smiley:

Burak bey aramıza hoş geldiniz diyeceğim ama sizi zaman zaman aramızda görüyorduk. Paylaşımcı katılımcılığınız için şimdiden teşekkürler...

sn Burak bey.
Aramıza hos geldınız. Yusub beyın dedıgı gıbı eskı uye arkadaslarımdan oldugunuzu bılıyorduk.
bundan sonra daha aktıf katılım ve paylasımlarınız bızlerı memnun edecektır .
mehmet.

sn Mehdı bey
hos geldınız. sızler gıbı bır cok arkadasımız da (ben dahıl) saplanıp kalıyoruz . tabı kı sebeb sevgımızden olsa gerek .Umarım hep kalırsınız.

hepinize bu hoş karşılamanız için teşekkür ederim,
sitenin daimi takipcisi olmaya çalışağım işlerden fırsat bulduğumca

drares' Alıntı:
Burak bey aramıza hoş geldiniz diyeceğim ama sizi zaman zaman aramızda görüyorduk. Paylaşımcı katılımcılığınız için şimdiden teşekkürler...

Haşmet bey çok teşekürler. Hoş bulduk.
Tanışma bölümünde kendimi tanıtmakta biraz geç kaldım. Sizlerden öğrendiklerim yanında, ben de bilgilerimi paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

orbay74' Alıntı:
sn Burak bey.
Aramıza hos geldınız. Yusub beyın dedıgı gıbı eskı uye arkadaslarımdan oldugunuzu bılıyorduk.
bundan sonra daha aktıf katılım ve paylasımlarınız bızlerı memnun edecektır .
mehmet.

Sayın Mehmet Baydemir
Teşekkür ederim. Karavancılık ve kampçılık konusunda yetkin olmasam bile az çok bildiğim şeyleri paylaşmak beni de mutlu eder.

Sayın
"HEREKELİ",
"dogruca",
"haydarsinan",
"buraku"
aramıza hoşgeldiniz. Burak Beyi UKKP'den anımsıyorum sanıyorum.

Bu hoşgeldiniz faslından ve okuduklarımdan sonra usuma gelenleri sizlerle paylaşmak istedim;
1.Çalışma yaşamını sürdüren,(Emekli olmamış ya da olsa bile çalışma durumunda olanlar)
2.Sabit gelire sahip,
3.Tek araç kullanmak zorunda olan(İş, günlük yaşam, gezi)
4.Kısa(hafta sonu gibi..) ve görece uzun geziler/kamplı geziler yapmayı seven
arkadaşlar için bence çözüm tek:
6-12 m3 arası bir panelvan kamper. Bunun örnekleri o denli çok ki.. T2, T3, T4, T5 VW; H100, L300, Pregio; PSA Grubu; Transit; Daily; Master....Beklentilerimize bağlı olarak değişmekle birlikte bence en iyi çözüm bunlar; hele bir de bir miktar beceriniz de varsa...Birşeyler yapamasak bile bir süre panelvan olarak kullanmayı sürdürebiliriz de..(Bir çekyat ya da şişme yatak, portapotti, piknik tüpü, yemek-bulaşı malzemesi veee olabilirse bir ısıtıcı..) Güzel örnekler de var bu konuda tümünüzün bildiği gibi. Özdal Beyin(mycamper) T4, Ferhat Beyin(fsirin) Pregio, Yusuf Aybek'in(yaybek) Ducato kamperi, verilecebilecek örneklerden birkaçı ancak.
İnsanlar iyi şeylere layık belki ama beklentileri yüksek tutmamakta da yarar var gibime geliyor. Amaç, üzüm yemek mi yoksa bağcıyı mı dövmek?

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Sayın
"HEREKELİ",
"dogruca",
"haydarsinan",
"buraku"
aramıza hoşgeldiniz. Burak Beyi UKKP'den anımsıyorum sanıyorum.

Bu hoşgeldiniz faslından ve okuduklarımdan sonra usuma gelenleri sizlerle paylaşmak istedim;
1.Çalışma yaşamını sürdüren,(Emekli olmamış ya da olsa bile çalışma durumunda olanlar)
2.Sabit gelire sahip,
3.Tek araç kullanmak zorunda olan(İş, günlük yaşam, gezi)
4.Kısa(hafta sonu gibi..) ve görece uzun geziler/kamplı geziler yapmayı seven
arkadaşlar için bence çözüm tek:
6-12 m3 arası bir panelvan kamper. Bunun örnekleri o denli çok ki.. T2, T3, T4, T5 VW; H100, L300, Pregio; PSA Grubu; Transit; Daily; Master....Beklentilerimize bağlı olarak değişmekle birlikte bence en iyi çözüm bunlar; hele bir de bir miktar beceriniz de varsa...Birşeyler yapamasak bile bir süre panelvan olarak kullanmayı sürdürebiliriz de..(Bir çekyat ya da şişme yatak, portapotti, piknik tüpü, yemek-bulaşı malzemesi veee olabilirse bir ısıtıcı..) Güzel örnekler de var bu konuda tümünüzün bildiği gibi. Özdal Beyin(mycamper) T4, Ferhat Beyin(fsirin) Pregio, Yusuf Aybek'in(yaybek) Ducato kamperi, verilecebilecek örneklerden birkaçı ancak.
İnsanlar iyi şeylere layık belki ama beklentileri yüksek tutmamakta da yarar var gibime geliyor. Amaç, üzüm yemek mi yoksa bağcıyı mı dövmek?

Cavid Sezen

Sayın Cavid Sezen teşekkür ederim. Hoşbulduk.
Evet UKKP formunda da sizin ve diğer üyelerin görüş ve tecrübelerinden faydalanmıştım. Hatırlamış olmanız dan mutlu oldum. Karavan fikri akla düşünce, (sanırım herkes aynı şeyi yaşamıştır) binbir soru dolaşıyor insanın zihninde. Nasıl başlamalı, nasıl çözmeli, 12 m3'mü,-daha küçük mü, şehir içinde nasıl kullanırım, aracın boyutları büyük bir yerlere çarpar mıyım? Hazır mı almalı-yeni imalat mı? gibi. Tabi iş durumu ve buna bağlı maddiyat, çevre gibi bir sürü faktör de soru işaretleri çaktırıyor beyinde. Ama yavaş yavaş bazı taşlar oturmaya başladı yerine. Bakalım ne olacak. Sizler iyi birsiniz. Güzel bir günde, panelvanınızı veya karavanınızı canınızın çektiği bir deniz kenarına park edip, içerideki ocakta demlenen çayın mis gibi kokusu buram buram burnunuza gelirken denize karşı oturmanın verdiği keyif, 5 yıldızlı tatil köyünde yoktur sanırım. Tabi eğer gerçekleştirebilirsem içerideki ocakta mis gibi çayım demlenirken, bir yandan nargilemi (tütün sağlığa zararlıdır ama...) hazırlayıp denize karşı sefa yapmak en büyük hayallerimden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR