Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,226
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

cavit bey şimdilik kısa selamlaşmamı hoş görün ilerde açılırım.özür

Etiketler

Herkeze merhaba. Ben candeniz. 54 yaşındayım. ressamım.sSnopta yaşıyorum. Yıllardır hayalimiz bir karavan sahibi olabilmekti. Zannedersem birkaç ay içinde gerçekleşecek.ama konunun oldukça yabancısı olduğumuz için yanlış yapa yapa doğruya ulaşmaktansa bilenlerden yardım almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Özellikle araç seçimi konusunda yardım istiyorum.Motokaravan yaptırmaya karar verdim. Ford transit kullanan arkadaşlardan yada bilgisi olan arkadaşlardan ricam bana bilgi verin.nasılbir seçim yapmalıyım.zaten olanaklarımız kısıtlı birde lüzumsuz harcamalar yapmak istemiyorum.Bilgi verirseniz memnun olacağım. Hepinize selam ve sevgiler.

Sayın "candeniz";

Aramıza hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz. Aslında size adınızla hitap etmek isterdim ama... Size mutlaka yanıtlar olacaktır. Bence ilk yapmanız gereken, forum/forumları okuyarak "ders çalışmanız".

Esen kalın.
Cavid Sezen

Sayın candeniz,

Hoşgeldiniz bu güzel dünyaya.
Aradığınız her bilgiye ulaşacağınızdan emin olun bu sıcak yuvada.
Araç seçiminde 12.6 M3 lük pejo boxer,fiat docado,citroen gibileri şimdilik en ideal olanı.
2001-2005 modellerini alırsanız ileride satmak ta kolay olur.
Saygılar.

Sayın candeniz aramıza hoşgeldiniz.Burada karavan ve karavancılıkla ilgili ihtiyacınız olan herşeyi bulacağınızdan eminim.

Sn.Candenız.
Hos geldınız. Camper turu bır karavan dusunuyorsanız, işin duayenı Yaybek dır. Bolumunde sıfırdan baslayıp bu gune kadar yapılısı ve uygulamalarını yazarak acıklamıs fotograflayarak becerısını sergılemıstır. Bu bolum sızın işinıze cok yarayabılır. Bıraz uzundur ama ne yapalım bılgı ıcın kulfete katlanmanız gerekecek. Haydı kolay gelsın.
selam ve sevgılırımızle. mehmet.

Sn.Candeniz,

herşeyin gönlüzce olmasını dilerim,hoşgeldiniz.bölgelerimizde, her noktada bizler ve sizler gibi arakadaşlarımız çoğaldıkça,hepimizin yüzümüzdeki gülümsemeler artacaktır.hoşçakalın. saimsimsir.

ladayı degiştik

P1040351.jpg

sevgili yusuf (yaybek) çok teşekkür ederim elbette yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden eminim vede ihtiyaç duyduğumda mutlaka sizlerden yardım isteyeceğim, zaten ufak tefek eksikleri hallediyoruz şimdilik, belki ilerde gezdikce yeni eksikler bulacağım bilmiyorum, aslında ben az şeylede yetinirim yeterki gezebileyim ;) sevgilerle...

'' Gezmek'' işin özünü oluşturuyor zaten. Elinizde ne varsa onun farkındaysanız,keyfini de çıkararsınız.Deneyimli arkadaşlarımız çok,sorduğunuz her soruya bir şekilde cevap verenler çıkacaktır.Sağlıklı günler,kolaylıklar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR