Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze merhaba. Ben candeniz. 54 yaşındayım. ressamım.sSnopta yaşıyorum. Yıllardır hayalimiz bir karavan sahibi olabilmekti. Zannedersem birkaç ay içinde gerçekleşecek.ama konunun oldukça yabancısı olduğumuz için yanlış yapa yapa doğruya ulaşmaktansa bilenlerden yardım almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Özellikle araç seçimi konusunda yardım istiyorum.Motokaravan yaptırmaya karar verdim. Ford transit kullanan arkadaşlardan yada bilgisi olan arkadaşlardan ricam bana bilgi verin.nasılbir seçim yapmalıyım.zaten olanaklarımız kısıtlı birde lüzumsuz harcamalar yapmak istemiyorum.Bilgi verirseniz memnun olacağım. Hepinize selam ve sevgiler.
Aramıza hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz. Aslında size adınızla hitap etmek isterdim ama... Size mutlaka yanıtlar olacaktır. Bence ilk yapmanız gereken, forum/forumları okuyarak "ders çalışmanız".
Hoşgeldiniz bu güzel dünyaya.
Aradığınız her bilgiye ulaşacağınızdan emin olun bu sıcak yuvada.
Araç seçiminde 12.6 M3 lük pejo boxer,fiat docado,citroen gibileri şimdilik en ideal olanı.
2001-2005 modellerini alırsanız ileride satmak ta kolay olur.
Saygılar.
Sn.Candenız.
Hos geldınız. Camper turu bır karavan dusunuyorsanız, işin duayenı Yaybek dır. Bolumunde sıfırdan baslayıp bu gune kadar yapılısı ve uygulamalarını yazarak acıklamıs fotograflayarak becerısını sergılemıstır. Bu bolum sızın işinıze cok yarayabılır. Bıraz uzundur ama ne yapalım bılgı ıcın kulfete katlanmanız gerekecek. Haydı kolay gelsın.
selam ve sevgılırımızle. mehmet.
herşeyin gönlüzce olmasını dilerim,hoşgeldiniz.bölgelerimizde, her noktada bizler ve sizler gibi arakadaşlarımız çoğaldıkça,hepimizin yüzümüzdeki gülümsemeler artacaktır.hoşçakalın. saimsimsir.
sevgili yusuf (yaybek) çok teşekkür ederim elbette yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden eminim vede ihtiyaç duyduğumda mutlaka sizlerden yardım isteyeceğim, zaten ufak tefek eksikleri hallediyoruz şimdilik, belki ilerde gezdikce yeni eksikler bulacağım bilmiyorum, aslında ben az şeylede yetinirim yeterki gezebileyim sevgilerle...
'' Gezmek'' işin özünü oluşturuyor zaten. Elinizde ne varsa onun farkındaysanız,keyfini de çıkararsınız.Deneyimli arkadaşlarımız çok,sorduğunuz her soruya bir şekilde cevap verenler çıkacaktır.Sağlıklı günler,kolaylıklar.