Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,243
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Şükret bey ,öncelikle hoş geldiniz.sizi aramızda görmek hepimize keyif verir.ancak hocam 56 yaşında olupta
kendinızı yaşlı (ve üstelik karavanda dahil yani) böyle hissetmenize biz orta yaştakıler alınırız yani..keyifli bir
yaşam dilerim. hoşçakalın,gezekalın.

Etiketler

yücel bey ve saim bey
görüşlerinize aynen katılıyorum
ama ihtiyarlığın kötü bir makam olmadığını ve ihtiyar olmanın güzelliklerini yaşamak istediğimden vede bulunduğumuz mevkiden yeni bir makama cıkma hissi verdiğinden ihtiyarlık makamını ve mevsimini benimsemeye calışıyorum.cocukluk.gençlik ve orta yaşlılık makamları beni sıktığından yeni bir kimlik belki bundan sonraki yaşamımızda mutlu olmamıza neden olur ümidiyle yaşasın ihtyarlık veya hoş geldin ihtiyarlık diyorum.Ayrıca ihtiyarlamadan ihtiyar olmak yaşamak istiyorum.ihtiyarlnınca bekide ihtiyarlığımızı yaşayamayabiliriz.
saglık ve huzurlu bir yaşam temennisiyle merhaba

şükret bey, bu felsefeye bayılırım.babamın esnaf olması nedenile,ben de yaş olarak onların bu
düşünce felsefesi ile büyüdüm.her yaşı yaşamak,işte bunu keşfettim.sağlıklı ve uzun ömür dilerim..

Adım;Cenap Tüzemen 63 yaşındayım ,İstanbul doğumluyum ve Bostancıda yaşıyorum.2006 yılında çalışma hayatımı noktaladım.Yine emekli olan eşimle birlikte emekli hayatı yaşıyoruz.İkimizde kamp ve doğa dostuyuz.2001 yılında İzmirden VW T2 bus satın aldık.Kamp taşıtı olan araç garaj arabası idi.Geçen zaman içinde aracı kendi zevkimize göre restore ettim.
İstanbul vw sevenler derneğine "vkod"a üyeyiz.Kuzguncuktaki dernek lokalimizde cuma, c.ertesi ve pazar günleri toplanıp yemekli ve çaylı sohbet ediyoruz.Etkinliklerimizi tartışıp,vw'lerimizin durumlarını konuşuyoruz.
Zaman içinde tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.

CANON Resimleri  I 084.jpg

Sayın şelale hoşgeldiniz,zaman geçtikçe göreceksiniz paylaşımlarımızın güzelliğini,yardımlaşmayı.

Sebiha Hanım,
Oğlunuza söyleyin ya da
Siz arayın.
Karavanın yapımıyla ilgili
bilgilerimizi paylaşalım.
Zira ben de karavanını kendi yapanlardanım.
5356326398

sevgili arkadaşlar hepinizi seviyorum çok teşekkür ederim herkese, sayın çakır0703 ün dediği gibi bende güzel yazmayı pek bilmediğim için vede (ilginçtir ama :D) buraya yazarken çok heyecanlandığım için çok uzun yazamıyorum ,birde şu sıralar okul tatili dolayısıyla misafirlerim var, sonraki günlerde daha bol vaktim olacak inş. sayın ykamas çok teşekkür ederim sizi arayacağım eğer rahatsız etmezsem...herkese sevgiler 532 330 38 74

Sebiha hanım burada yeni katılan karavansever dostlar yardım etmek için can atan çok değerli abiler arkadaşlar var hiç çekinmeden istediğiniz konuda yazı yazabilir yardım ve fikir talep edebilirsiniz elimizden geldiğince size ve tüm dostlara yardıma hazırız,kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR