Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,368
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

melihbozkurt' Alıntı:
Oncelikle siteye hosgeldiniz. Dus ve wc li bir campervan icin yuksek tavan bir transporter bulmaniz gerekli. Bu araclarin tek dez avantaji uygun fiyatlilari genelde hirpalanmis oluyor. Yorulmamis bir trasnporter ise genelde yuksek fiyatli oluyor. Umarim gonlunuze gore bir arac bulursunuz. 10 m3 ducato yada Iveco dailiy ide alternatif olarak dusune bilirsiniz. Bu son iki aracin eninin daha genis olmasida bir alternatif.

Sent from my iPad using Tapatalk
Nevzat beyin yüksek tavanı görünce,kesinlikle böyle olmalı dedim,ama duş bölümü olmalı,

Etiketler

Dus bolumu istiyorsaniz sanirim bir kac optiyon var. Birincisi VW florida modelinin yuksek tavan T5'e uyarlanmis hali. Ikincisi Danbury firmasinin uretmis oldugu 2 tane tek kisilik yatakli arkadan duslu arac (Danbury Royale). Bu araclara internetten bakabilirsiniz.

Selamlar,ben selcuk,uzun zamandir yorumlari okuyarak faydalandigim gezenbilir ailesine katilmakdan mutluyum,32 yasinda,evli ve biricik Erva' min babasıyım. Saygilarimla. ..

melihbozkurt' Alıntı:
Dus bolumu istiyorsaniz sanirim bir kac optiyon var. Birincisi VW florida modelinin yuksek tavan T5'e uyarlanmis hali. Ikincisi Danbury firmasinin uretmis oldugu 2 tane tek kisilik yatakli arkadan duslu arac (Danbury Royale). Bu araclara internetten bakabilirsiniz.
Ankaradan Bülent Bey, yapmış yüksek tvan,duşlu,76000 istiyor,ilanını inceledim.Türkiydeki firmaların öyle orjinal bişey yapabileceğini sanmıyorum,olursada bayagı tuzlu olur sanırım..

karaali71' Alıntı:
Ankaradan Bülent Bey, yapmış yüksek tvan,duşlu,76000 istiyor,ilanını inceledim.Türkiydeki firmaların öyle orjinal bişey yapabileceğini sanmıyorum,olursada bayagı tuzlu olur sanırım..

Eger imalati kendiniz yapmiyacaksaniz sanirim arac haric imalat ve malzemeler icin en kucuk aracta en az 30-35 bin hazirlamaniz gerekir. Tabiiki uygulamayi yapacak firmalar arac boyutu ve yapilacak uygulamanin zorluguna gore farkli fiyatlar verebilirler. Burada onemli olan sizin modelleri begenmeniz. Farkli model opsiyonlarini goremeniz icin yazmistim. Ozellikle Danbury'nin uygulamasi henuz Turkiye'de yapmaya calisan olmadi.

Birde size tavsiyem karavanda dusun gerekliligi farkli basliklar altinda tartisilmisti bunlari inceleyin. Ornegin asagida verdigim linkde tartisma bu duzlemde yurumesede, bazi tecrubeli abilerimiz fikirlerini beyan ettiler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105326.0

Merhaba ben İsmail Oruç
Çok değerli bilgiler içeren forum oluşturulmuş, emeği geçenlerin ellerine beyinlerine sağlık.
Yaklaşık iki yıl sonra panelvan dan değiştirerek karavan yapmayı planlıyorum.
Şimdilik önceden yazılanları zamanım oldukça okuyarak bilgi ve tecrübelerden faydalanmaya çalışıyorum.

melihbozkurt' Alıntı:
Eger imalati kendiniz yapmiyacaksaniz sanirim arac haric imalat ve malzemeler icin en kucuk aracta en az 30-35 bin hazirlamaniz gerekir. Tabiiki uygulamayi yapacak firmalar arac boyutu ve yapilacak uygulamanin zorluguna gore farkli fiyatlar verebilirler. Burada onemli olan sizin modelleri begenmeniz. Farkli model opsiyonlarini goremeniz icin yazmistim. Ozellikle Danbury'nin uygulamasi henuz Turkiye'de yapmaya calisan olmadi.

Birde size tavsiyem karavanda dusun gerekliligi farkli basliklar altinda tartisilmisti bunlari inceleyin. Ornegin asagida verdigim linkde tartisma bu duzlemde yurumesede, bazi tecrubeli abilerimiz fikirlerini beyan ettiler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105326.0
Teşekkürler desteğiniz için tüm konuları okumaya çalışıyorum.Kısa şase ducato ve sprinterlerede bakmaya başladım.

merhaba arkadaşlar ben levent gülcan.karavancılığa ilgi duymaktayım.şimdilik sizin değerli tecrübelerinizi okumakla yetiniyorum.inş bende ileride bir karavan sahibi olurum.

maranga44' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben levent gülcan.karavancılığa ilgi duymaktayım.şimdilik sizin değerli tecrübelerinizi okumakla yetiniyorum.inş bende ileride bir karavan sahibi olurum.

Hoş geldiniz. En doğru yöntemi izliyorsunuz. Ben de aylar boyunca yalnızca okudum. Niyetimi kesinleştirdikten sonra yine okumaya devam ettim. Ama bu kez neyi nasıl istediğime, hangi işin nasıl yapılması gerektiğine dair notlar da aldım. Sonra aracımı aldım ve kendi topikimi açtım. Dilerim siz de gönlünüze göre bir karavan sahibi olursunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR