Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,704
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

centilmen' Alıntı:
Hüsnü bey aramıza hoş geldiniz. Bende 2004 T4 sahibiyim. Zaman zaman karavan niyetine kullanıyoruz bizlerde.
Hosbulduk Ümit Bey :smiley:
bendekide 2001 dediginiz gibi karavan niyetine, Alkoven Hymer Camp55 vardi Türkiyeye cikartmak cok pahaliya mal oluyor
ileride nasip olursa Alkoven düsünüyorum.
ayrica motorcuyum Kawasaki KLE500 motorumlada gezilerimi gerceklestiriyorum
esimle beraber gezmek oldumu kacirmiyoruz :smiley:
SAYGILAR

Etiketler

Aranıza hoş buldum
çadır başlangıcından sonra T2 - T3 ve Hymer 55 karavancılık adımlarım
Alaçatıda kamp yapıyorum surf ve yelkencilikle hafta sonları ailemle tatil yapıyoruz

siteyi çok beyendim her zaman ziyaret edeceğimi umuyorum

sıhat ve sağlık dolu günler dilerim
Mustafa

IMG_0116.JPG

IMG_0123.JPG

IMG_1080.JPG

IMG_1081.JPG

IMG_1418.JPG

mystic' Alıntı:
Aranıza hoş buldum
çadır başlangıcından sonra T2 - T3 ve Hymer 55 karavancılık adımlarım
Mustafa

Aramıza hoşgeldiniz, Mustafa Bey...
'Gezenbilir' Karavan Dünyası, karavanseverlerin buluşması noktası... Sizi de burada görmekten mutlu oluruz.. Özellikle İzmir'li karavancılar arasına bir arkadaşın daha katılması sevindirici..
Biz de karavancılığa Volkswagen T-2 ve T-3 le başladık... Şimdi Ford Transit'le sürdürüyoruz...

Selamlar...

Yeni üye olmustum burayi yazmaya bilememisim, sizler kusuruma bakmayin :smiley:
Merhaba abiler kardesler, 46 yasindayim 44 yil Almanyada yasadim 2 yildir Izmirde yasiyorum
Almanyadan kalma Karavanciligimi burada devam etmekteyim ve Gezenbilire üye olmaktan mutluyum :smiley:
simdilik T4 Karavan niyetine kullaniyorum, ayrica motorcuyum Kavasaki KLE500 kullaniyorum
genelde gezilerim esimle beraberdir
SEVGI ve SAYGILARIMLA

Bild1553.jpg

Bild1437.jpg

Karavanımla izmir dışına hiç çıkmadım doğrusunu söylemek gerekirse iki sozunuda Alaçatı dan ayrılamadan geçirdim
İşlerim denediyle haftasonları ve yıllık izinlerimde karavanımızda konakladık ilk tecrübelerimizi ve eksiklerimizi kısa gün kamplarıyla anladık ve tamamladık

Moto karavanımızı malesef iki yıldır çekme karavan modunda kullandık doğrusu alaçatı kamp yerimize sabitledik

Ailece windsurf hobimiz nedeniyle her fırsatta izmir den Alaçatıya taşındık . İzmir çevresinde gezilecek ve konaklayacak çok yer var . Kısmet olursa 2014 de geziye çıkmaya kararlıyız

Toplu karavan gezilerinede katılmayı çok istiyoruz öğreneceğimiz ve yaşayacağımız değişik çok şey var

Sitedeki konulardan da anladığım gibi karavancılık Kalabalıkla daha da eğlenceli bir hal alıyor

Bizi sitede hoşlukla karşılayan dostlara tesekkur ederiz.

Selamlar

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR