Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 161,667
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

sword7' Alıntı:
Valla abi sen gel fiyatta birşeyler yaparız dedi. Hem çalıştıralım burada görürsün dedi. Bakalım gidip göreceğiz...

bizelere son oluru ne olur montaj hariç onu bildirirsen seviniriz
birde acaba tamamen yerli üretimmi çin imalatı deyildir umarım onudsa net belirtirseniz daha saglıklı karar veririz
gelişmeleri bekliyoruz

Etiketler

evedilaz' Alıntı:
bizelere son oluru ne olur montaj hariç onu bildirirsen seviniriz
birde acaba tamamen yerli üretimmi çin imalatı deyildir umarım onudsa net belirtirseniz daha saglıklı karar veririz
gelişmeleri bekliyoruz

Sitesini inceledim, tamamen yerli üretim olduğu söyleniyor. Haftaya kadar bu işi halletmeye çalışacağım.

kampımız çok güzel geçti arkadaşlar, ısıtıcımız benim hatamdan dolayı çalıştıktan bir müddet sonra ekranında ''hava giriş çıkışlarını kontrol edin'' diye uyarı verdi, hava emiş ağzını uyarmalarına rağmen bir şey olamaz diyerek hem dirsek koyup, hemde daraltmıştım, bu düzeneği çıkarttığım zaman ısıtıcımızda sorunsuz çalıştı, problem yok, 18 dereceye ayarladım ekrandan, sabaha kadar rahatça yattık, ses olarak diğer ısıtıcılarla aynı oranda ses düzeyine sahip, gece hava çok soğuktu dışarıda ama bizim için problem olmadı,

DSC0189700.jpg

Valla ben bayildim. Hele ekranina bittim. O ekran yabanci isiticilarda olsa kimbilir kac para olurdu. Ayrica hatayi gostermesi sayesinde bu ekranın ne kadar islevsel oldugunu gorduk. Benim basima gelse anlayamayacaktim yani.
Bir anekdot. Yatmadan once kamperin ici duman oldu. Cok panik yaptim. Isiticim bozulduysa ne yapardim. Ama olay menfezin onundeki Yagmur'un botlarinin yanarken cikardigi dumanmis. Aklinizda olsun. İsiticinin karsisina birsey koymayin yaniyor.

Levet Bey,
Bu monteli olduğu yer karavanın neresi, Bunu ayarlarken yatağın altındaki boşluklarda yerini ayarlasam uyurken sıkıntı çeker miyim? Ben cuma günü burada bir yetkili servise rastladım D2'yi yakından inceledim önceden nasılsa aşağıya karavanın altına bir yer ayarlarım diye düşünüyordum ama makineyi görünce yani bunu içeride bir yerlere koymak daha iyi, Yatağın altında problem olur mu? Öndeki depoya da koyabilirim. Bana biraz daha uzak olur o zaman. Bir de benim gittiğim servis Dedsa'nın da servisi olarak göründüğünü farkettim. Bir ara uğrayıp dedsa'nın fiyatını da soracağım.

yugun' Alıntı:
Levet Bey,
Bu monteli olduğu yer karavanın neresi, Bunu ayarlarken yatağın altındaki boşluklarda yerini ayarlasam uyurken sıkıntı çeker miyim? Ben cuma günü burada bir yetkili servise rastladım D2'yi yakından inceledim önceden nasılsa aşağıya karavanın altına bir yer ayarlarım diye düşünüyordum ama makineyi görünce yani bunu içeride bir yerlere koymak daha iyi, Yatağın altında problem olur mu? Öndeki depoya da koyabilirim. Bana biraz daha uzak olur o zaman. Bir de benim gittiğim servis Dedsa'nın da servisi olarak göründüğünü farkettim. Bir ara uğrayıp dedsa'nın fiyatını da soracağım.

mutfak dolabının altı, mecburen bu şekilde durması gerekiyor, alttan çıkacak egsoz ve hava borusu şaselere denk gelmemesi için, biraz içeride alamıyoruz pis su depomuz var,
sende montajında sorun olacağını sanmıyorum, ama yerini ayarlarken sıcak hava çıkış borusunun ve hava emiş borusunun ahşaplarına yakın olmasına özen göster

Levent, ısıtıcıdan memnun kaldığını anlıyorum, bu iyi bir haber...Temiz hava girişini kısa yoldan, kayar kapı tarafından alamazmıydın?...

atiladi' Alıntı:
Levent, ısıtıcıdan memnun kaldığını anlıyorum, bu iyi bir haber...Temiz hava girişini kısa yoldan, kayar kapı tarafından alamazmıydın?...

Atilla ağbi, ısıtmak istediğimiz alandan hava emiş yaparak daha çabuk ve verimli ısıtma yapabilme amacıyla bunu yaptım, fakat hesap tutumadı, şimdi kapak altındaki ızgaraların içine delik sayısını artırarak veya ızgara sayısını arttırarak bu işi çözebiliyoruz,
işin güzel tarafı arızayı en azından nerede arayacağınızı ekrandan görebilmek, hava giriş ve çıkışlarını kontrol edin dediği zaman hemen anladım nedenini, sistem çok hassas emiş pervanesi biraz zorlanınca hemen uyarı yapıp arızaya geçiyor, ısıtıcıyı kapattım, arkasından yaptığım boruları söküp tekrar çalıştırdım, herşey normale dönmüştü

Bilgi ekranının türkçe olması ve arızanın nerede olduğu bilgisini vermesi çok güzel her arkadaşımız yabancı dil bilmeyebilir bu gibi durumlarda okur yazar herkes sorunun nerede olduğunu anında öğrenip müdahele yapabilirler.

levent,ısıtıcın hayırlı olsun.yakıt borusunun uzunluğunda bir sınırlama varmı.cihazı araç içerisinde istediğin yere montaj yapılıyormu.

rtulun' Alıntı:
levent,ısıtıcın hayırlı olsun.yakıt borusunun uzunluğunda bir sınırlama varmı.cihazı araç içerisinde istediğin yere montaj yapılıyormu.

Rıfat ağbi cihazı taktığında alttan hava ve egsoz borusu çıkması gerekiyor, bu şekilde istediğin yere takabiliyorsun, birde mazot deposuna mümkün olduğunca yakın olacak, ayrıca depo koyacaksan mazot deposuna uzaklıkda önemli değil

buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi cihazı taktığında alttan hava ve egsoz borusu çıkması gerekiyor, bu şekilde istediğin yere takabiliyorsun, birde mazot deposuna mümkün olduğunca yakın olacak, ayrıca depo koyacaksan mazot deposuna uzaklıkda önemli değil
Levent bey,

Egzozun alttan çıkması gerekiyor ama alttan nasıl hava almak gerekiyor anlamadım. Yani ısıtıcının kullanacağı havayı araç dışından mı alıyorsun? Eğer öyle ise iyi bir montaj değil çünkü tozlu bir ortama denk gelirsen toz emmiş olursun. Bir de resimlerden tam anlamadım nasıl boru kullandığını. Mutlaka boruların bir kısmı esnek olmalı. Yoksa fren vs de borular yamulur.

bartek' Alıntı:
Levent bey,

Egzozun alttan çıkması gerekiyor ama alttan nasıl hava almak gerekiyor anlamadım. Yani ısıtıcının kullanacağı havayı araç dışından mı alıyorsun? Eğer öyle ise iyi bir montaj değil çünkü tozlu bir ortama denk gelirsen toz emmiş olursun. Bir de resimlerden tam anlamadım nasıl boru kullandığını. Mutlaka boruların bir kısmı esnek olmalı. Yoksa fren vs de borular yamulur.

mazotu yakmak için hava emiş hortumu var alta inen, yani hermetik kombi gibi, ayrıca egsoz hortumu var, yani cihazdan aşşağıya bir hava birde egsoz hortumu iniyor, yukarıda ise cihaz arkasından havayı alarak, ısıtıcı kazan üzerinden ön taraftan üflüyor ve ısıtmayı sağlıyor,
bendeki sorun içerdeki hava emişi daraltmam ve köşe koymam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR