Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 161,670

Etiketler
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Merhaba Yusuf bey,Sağolsun Atilla abi verdi numarasını görüştüm.İlgine teşekkür ederim sağolun.

arkadaşlar dedsa ısıtıcıyı ben aracıma taktırdım, cihazla ilgili herşeyi buradan deneyerek paylaşacağım,

DSC01876.jpg

bugün hava emiş borusunu takınca ısıtıcımızı çalıştırıp denedik, ısıtıcıya ilk elektiriği verdik ekran aşşağıda,
[attachment=1]
aracın ilk çalışmasında karavanın içi 8 dereceydi, ilk çalışması yavaş devirde başlayıp sonra devir sayısı maksimuma çıktı,
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
sonrada çalışmaya devam, herhangi problem yok,

DSC01893.jpg

DSC01894.jpg

DSC01895.jpg

DSC01896.jpg

DSC01898.jpg

ısıtıcıyı bir saat çalıştırdım, bir saat sonra karavanın iç ısısı 19 derece oldu,
[attachment=1]
sonra termostatına elimi tutarak ne yapacağını gördüm, derece yükselince devirde hemen düşmeye başladı,
[attachment=2]
sonrasında cihazı kapattım, kendisini soğuttuktan sonra kapattı,
ilk deneyimiz böyle arkadaşlar, sorunsuz çalışıp kendini kapattı

DSC01900.jpg

DSC01901.jpg

Az önce aradım Ege bölgesi yetkili bayiini. Burnumun dibindeymiş hemde. Fiyat aynı ve kredi kartına 5 taksit yapıyorlar. Haftaiçi uğramaya çalışacağım, ay başından sonrada taktırmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım..

Çok güzel görünüyor ekran acaba çalışması nasıl küçük bir video paylaşabilseniz.

Sn Sword,
Ege bölgesi yetkili servisin bilgilerini verebilir misiniz?

yugun' Alıntı:
Çok güzel görünüyor ekran acaba çalışması nasıl küçük bir video paylaşabilseniz.

Sn Sword,
Ege bölgesi yetkili servisin bilgilerini verebilir misiniz?

http://www.dedsaisitici.com/

Bayiler kısmında Ege bölgesindeki yetkili servisler var. Bana en yakın olanı Havran ilçesi, siz nerede oturuyorsunuz?

nerdeyse D2 ile aynı fiyat bıraz yüksek geldi riske degermi yaşayalım görelim yerli malı yerli malı ama bıraz ucuz olmalı bence
ses olayı nasıl acaba

evedilaz' Alıntı:
nerdeyse D2 ile aynı fiyat bıraz yüksek geldi riske degermi yaşayalım görelim yerli malı yerli malı ama bıraz ucuz olmalı bence
ses olayı nasıl acaba

Valla abi sen gel fiyatta birşeyler yaparız dedi. Hem çalıştıralım burada görürsün dedi. Bakalım gidip göreceğiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR