Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,496

Etiketler
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Merhaba Yusuf bey,Sağolsun Atilla abi verdi numarasını görüştüm.İlgine teşekkür ederim sağolun.

arkadaşlar dedsa ısıtıcıyı ben aracıma taktırdım, cihazla ilgili herşeyi buradan deneyerek paylaşacağım,

bugün hava emiş borusunu takınca ısıtıcımızı çalıştırıp denedik, ısıtıcıya ilk elektiriği verdik ekran aşşağıda,
[attachment=1]
aracın ilk çalışmasında karavanın içi 8 dereceydi, ilk çalışması yavaş devirde başlayıp sonra devir sayısı maksimuma çıktı,
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
sonrada çalışmaya devam, herhangi problem yok,

ısıtıcıyı bir saat çalıştırdım, bir saat sonra karavanın iç ısısı 19 derece oldu,
[attachment=1]
sonra termostatına elimi tutarak ne yapacağını gördüm, derece yükselince devirde hemen düşmeye başladı,
[attachment=2]
sonrasında cihazı kapattım, kendisini soğuttuktan sonra kapattı,
ilk deneyimiz böyle arkadaşlar, sorunsuz çalışıp kendini kapattı

aslanahmet' Alıntı:
Ekranı çok şık ve işlevsel gözüküyor.

zaman saatide mevcut hangi saatte çalışmasını veya kapanmasını istiyorsunuz ayarlayabiliyorsunuz

Nedir bu ısıtıcının fiyatı ve nasıl temin edilir?

Az önce aradım Ege bölgesi yetkili bayiini. Burnumun dibindeymiş hemde. Fiyat aynı ve kredi kartına 5 taksit yapıyorlar. Haftaiçi uğramaya çalışacağım, ay başından sonrada taktırmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım..

Çok güzel görünüyor ekran acaba çalışması nasıl küçük bir video paylaşabilseniz.

Sn Sword,
Ege bölgesi yetkili servisin bilgilerini verebilir misiniz?

yugun' Alıntı:
Çok güzel görünüyor ekran acaba çalışması nasıl küçük bir video paylaşabilseniz.

Sn Sword,
Ege bölgesi yetkili servisin bilgilerini verebilir misiniz?

http://www.dedsaisitici.com/

Bayiler kısmında Ege bölgesindeki yetkili servisler var. Bana en yakın olanı Havran ilçesi, siz nerede oturuyorsunuz?

nerdeyse D2 ile aynı fiyat bıraz yüksek geldi riske degermi yaşayalım görelim yerli malı yerli malı ama bıraz ucuz olmalı bence
ses olayı nasıl acaba

evedilaz' Alıntı:
nerdeyse D2 ile aynı fiyat bıraz yüksek geldi riske degermi yaşayalım görelim yerli malı yerli malı ama bıraz ucuz olmalı bence
ses olayı nasıl acaba

Valla abi sen gel fiyatta birşeyler yaparız dedi. Hem çalıştıralım burada görürsün dedi. Bakalım gidip göreceğiz...