Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje
Tempus' Alıntı:
Mevzu cok basit ama anlamamakda israr ediliyor. Motorun torkunu arttirmakla, tekerin donus torkunu arttirmak ayni seyler degil. Motor ve araba teknolojisi uzun zamandir fazla degismedi, kurallari mekanikleri belli. Amerikayi yeniden kesfetmiyoruz, yada yillarin off road yariscilari bunlari bilmiyormuydu.
dik bir yokus cikarken arazide arazimizda 5. vites le cikmak yerine 1. vitesle cikiyoruski lastikleri daha guclu cevirebilsin diye, eger herseyi motor gucu ile yapiyor olsaydik arabada tek bir vites degeri olur, ihtiyacimiza gorede beygir gucunu azaltip arttirir isi cozerdik. yada yeterince beygir gucu ve tork yaparsan heryeri 5. vitesle gecersin gibi bir mantiga varir bu is o zaman
Bu arada kürşat bey ben iddia etmedim böyle bişi ... 5 nci vites ile yokuş çıkalım ... şanzımansız bişi olmaz da demedim... biz de şanzıman oranı kısaltıyoruz draglar da ... ama yavuz beyin formülü ve düşüncesi yanlış ... olamaz öyle bişi .. benim anlatamak istediğim bu
neden insanlar bu kadar direniyor ?
yada yeterince beygir gucu ve tork yaparsan heryeri 5. vitesle gecersin gibi bir mantiga varir bu is o zaman ... Hp = kilo ile orantılı olmalı.ç
dağ bisikletlerini düşünün ...
80 klilo senin ağırlığın olsun 21 kg de bisiklet .... 0.7 hp de üzerindeki şahıs güç aktarabilsin....
100 kg yi pedal çevirerek 45 derece eğim çıkabiliyorsun 1. vitesinde mountain bike ın diyelim
bu ağrılığı jimny nin ağırlığı yapalım = 1 ton yuvarlak diyelim....
hadi buyur çevir bakalım szin dediğiniz gibi olsa
yavuz beyin hesabın göre 0.5 hp yaklaşık 1000 nm tork verio ki jimny nin yere verdiğinin 10 katı...
...... şnzıman ne olursa olsun onu çevircek güç de önemlidir. Tek bi vites olabilcek die bişi olsa idi vitessiz bisikletleri düşünün.
HP = Kilo mantığı wardır .... 1 ton bi araç ile 5 ton bir araç farklı güçlerde olmalı... ne şanzıman koyarsanız koyun...
ama pardon yavuz beyin hesabına göre bu çok farklı...