metebingol
Kamp I
Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje
Şahsen aracı hala merak ettiğimi belirtmek isterim.
Şahsen aracı hala merak ettiğimi belirtmek isterim.
metebingol' Alıntı:Şahsen aracı hala merak ettiğimi belirtmek isterim.
kaneruslu' Alıntı:dostum yanına gıttıgın zaman kendisine neden paylaşim yapmakdan vaz geçtiginide sorarmisin. Forumu takip ettigini biliyorum çunku asil işi olan ciple ilgili sorulara cevap veriyor.
neyse hayirlisi arb işini duymustum tar otaya 15 tl gibi bir rakam odeme yapilmiş galiba insallah guzel birşey çikar ortaya kazasiz belasiz diyim. mucahit.
alsedo' Alıntı:Kaner bey selam,
Motor için Yunanistandan bir turbo kit getirmeyi düşünüyordu sahibi.Bu konu ne durumda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler..
Rüstem ÖNEL' Alıntı:konuyu okumaya başlarken bişeyler bekliyorduk ama??
bu aracı çamurda görebilecekmiyiz? merakla bekliyoruz.
metebingol' Alıntı:araç güzel olmuş güle güle kazasız kullan, o bahsettiğin Rotrexc35 supercharger uygulamasınıda merakla bekliyorum.
Pschiptuning' Alıntı:Selam
Turbo kiti değil. Rotrexc35 supercharger kit aldım. Onu bekliyorum. Bu hafta Arb tamponumuz gelicek . Aracımda şu an 4-2-1custom headars - komple eksoz sistemi mevcut.
Sadece merak eden arkadaşlarım için son resimleri paylaşıcağım. Hala şanzıman ile torkun 6 kat artıcağını düşünen war sa türkiyede 10-11 adet dinamometre war sadece bende
deil.. KURAL VE KURAM DAGET BASIT ... GÜÇ ÇIKIŞI NE İSE YERE İLETİLEN ARADA AKTARMA ORGANI EKLENDIKCE DUSUCEKTIR ...
gitsinler ölçtürsünler
Bunlar da son resimlerimiz.
kursad_hho' Alıntı:Bir jimny sahibi olarak çook hoşuma gitti. Paylaşımı kesmeyin lütfen, iştir kişinin aynası.