Survivor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cakir06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,894

cakir06

Ana Kamp
herkese selamlar acunun yaptığı yarışmaya katılmış olsaydınız o adada neler yapardınız/yapabilirdiniz işin magazinsel tarafına kaçmadan cevaplarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: Survivor

evet beyler bayanlar özellikle yiyecek konusunu nasıl hallederdiniz barınma için ne gibi çözüm bulurdunuz

doğukan manço survivorun dibi yalnız.bugüne kadar katılanlar arasında eldeki imkanları en kullanan kişi sanırım.ilk katılımcılar çok eziyet çekmişti yıllar önce.tırnaklarını filan yemişlerdi uzadığında

hiç izlemedim onun için izin verirler mi bilemiyorum ama bir çok şey yapılabilir rahatlıkla..
barınma problemi dallar ve yapraklarla halledilir..
ayrıca benim şahsen ilk yapacağım şey ucu sivri uzun bir sopa yapmaktır bu adada hindistan cevizi toplamaktan avlanmaya hatta ateş yakmaya kadar birçok işinize yarayabilir..
adanın etrafı qezilip işimize yarayabilecek bir çok şey toplanabilir..
ve adada aç kalmak qibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum..

oscarsiz actor' Alıntı:
hiç izlemedim onun için izin verirler mi bilemiyorum ama bir çok şey yapılabilir rahatlıkla..
barınma problemi dallar ve yapraklarla halledilir..
ayrıca benim şahsen ilk yapacağım şey ucu sivri uzun bir sopa yapmaktır bu adada hindistan cevizi toplamaktan avlanmaya hatta ateş yakmaya kadar birçok işinize yarayabilir..
adanın etrafı qezilip işimize yarayabilecek bir çok şey toplanabilir..
ve adada aç kalmak qibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum..
tamam ama aç kalmamak için ne yapılabilir nasıl avlanırdınız mesela

cakir06' Alıntı:
tamam ama aç kalmamak için ne yapılabilir nasıl avlanırdınız mesela

bence ;

1- adada hindistan cevizi olmalı..bu hayatta kalmak için 1. kural..ama dikkat etmek lazım hindistan cevizleri düşerken altında olmamak lazım.. ;D
2- adada bir tur atardım mutlaka yiyecek bitkiler olmalı..
3- tropikal bir ada olduğuna qöre mutlaka yenqeç olmalı..yenqeçler yakalanır..hatta kaplumbağalar bile olabilir..
4- eğer biraz büyük bir adaysa etrafında başka hayvanlarda bulunabilir..bunlarda tuzakla ya da yaptığımız o uzun sopa mızrak qibi kullanılarak yakalanabilir..
5- biraz zor ama yine aynı sopayla denizde balık ıstakoz vb. canlılar yakalanabilir..
6- bunlar yapılırken yanında qetirdiğiniz ya da etrafta bulduğunuz malzemeler çok işinize yarayabilir..

ateş yakmak için de 2-3 parça odun veya küçük bir cam paraçası bulmam yeterli..

Şu kitapçığı bastırır ya da iyice öğrenir öyle giderdim: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8969.0

Yapacağım ilk şey bu olurdu.

Yemek için sapan kullanmaya ya da yapmaya çalışırdım. Bitki ve arazi bilgim çok az;
ilk önce paniklerdim büyük ihtimalle ne diyeyim, bir kaç gün bir şekilde arama tarama
çalışmaları sonucu bulabildiğimi yerdim. Büyük ihtimalle hasta olurdum.
Süreç içerisinde çabaladıktan ve elimden geleni yaptığıma inandıktan sonra ölürdüm sanırım.
Kendi sonumu böyle gördüm; evet pesimist oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR