2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,971

Etiketler

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Fotoğraflar tekrar yüklenince baştan aşağıya misafir gibi tekrar okudum :D :D

Şimdi aklıma geldi; saroz a ilk gitmeye başladığım zamanlar kemikli koyu ve civarlarında balık avlamak için dalarken savaştan kalma kemikler bulurduk. Şimdilerde anlatılan sanki savaş hikayesiymiş gibi havada birbirine çarpmış içiçe geçmiş mermi çekirdeklerinden toplardık. Hatta topuğu kopmuş içinde kemikleriyle duran asker ayakkabısını çıkartmaya korkup saatlerce üzerinde yüzdüğümü hala o gün gibi hatırlıyorum. Oyun için yüzdüğümüz yerlerde neredeyse 1 metre çapında içi boşalmış deniz mayınınları dolu olurdu.

Topladıklarımızı liman yolundaki müzeye (o zaman küçücük bir müzeydi) gidip teslim ederdik. Küçük parçaları da yol üstündeki mezarlıklara gömerdik.

Su iskelesinin 15 yıl önceki hali bambaşkaydı. İskelelerin ayakları halen ortada, kenarındaki mavnalar suyun içinde balıklara yuva olmuş vaziyetteydi. Şimdi 3 kuruşa satılmak için üşenmeden denizden çıkartılmış parçalanmayı bekler vaziyette kumsalda yatıyor.

Her yıl kaybettikleri yakınlarını anmak için savaşı kaybettikleri ülkeye akın akın gelen insanlar varken, biz bir devrin değiştiği yerde kendi değerlerimize sahip çıkamıyoruz.

Düşündükçe diyorum ki keşke buralara bu kadar insan gelmeseydi. Keşke o yolu hiç asfalt yapmasalardı.

BOBO' Alıntı:
Çok güzel bir gezi ve anlatım.
Teşekkürler.

Buraları mutlaka daha kalabalık ve kesinlikle çoluk çocuk (yaş fark etmez) gezmek isterim.

Derya yap bir organizasyon gidelim hep beraber.

Ben tövbe liyim :smiley:

valla keyifle sayfaları okudum.sayenizde kamp yapmış kadar olduk.ellerinize sağlık.seneye inş. bende sarozda kamp yapmayı düşünüyorum.

hakkı57' Alıntı:
valla keyifle sayfaları okudum.sayenizde kamp yapmış kadar olduk.ellerinize sağlık.seneye inş. bende sarozda kamp yapmayı düşünüyorum.

inşallah denk geliriz... aklınıza soru gerlise seve seve yardımcı oluruz...

2014 yilinda yine uzun soluklu Canakkale ve ozellikle yarimada kampimizi planlamaya basladik. Biraz daha detayli, daha keyifli bir rota, belki daha kalabalik bir grup ile.

Eee kis aylarinda ne yapilir? Yaz aylarinin planlari :smiley:

MZ601 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canakkle cep te ama ufak bir sapma oldu... Dogu Karadeniz ve Yayla lari bahane edip o muhtesem insanlarla tanismaya niyetlendik. Allah nasip eder insallah.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100204.msg1302018#msg1302018

İnternetten ne arıyordum ne araştırıyordum hatırlamıyorum gerçekten birden bu konunun 3. sayfasında buldum kendimi.Sonra 1. sayfadan başlayarak tüm konuyu inceledim.Diyorum ya gerçekten ne araştırırken buraya geldiğimi hatırlamıyorum.O kadar güzel fotoğraflar o kadar güzel bir anlatım olmuş ki anlatamam.Acaba yapılabilir mi diye düşündüğüm bir hayalin gerçek olmuş halini gördüm sayenizde.Çok teşekkürler bu güzel paylaşımlar için.Şahsen umutlarım yeşerdi sayenizde.

Bu arada siteye biraz önce üye oldum önce tanışma konusuna yazdım ikinci mesajım bu.Tesadüf eseri güzel insanlar ve güzel bir site buldum. :smiley:

babadag40' Alıntı:
İnternetten ne arıyordum ne araştırıyordum hatırlamıyorum gerçekten birden bu konunun 3. sayfasında buldum kendimi.Sonra 1. sayfadan başlayarak tüm konuyu inceledim.Diyorum ya gerçekten ne araştırırken buraya geldiğimi hatırlamıyorum.O kadar güzel fotoğraflar o kadar güzel bir anlatım olmuş ki anlatamam.Acaba yapılabilir mi diye düşündüğüm bir hayalin gerçek olmuş halini gördüm sayenizde.Çok teşekkürler bu güzel paylaşımlar için.Şahsen umutlarım yeşerdi sayenizde.

Bu arada siteye biraz önce üye oldum önce tanışma konusuna yazdım ikinci mesajım bu.Tesadüf eseri güzel insanlar ve güzel bir site buldum. :smiley:
Öncelikle hoşgeldiniz.
Çoluk çocuk yeni projelerimiz de olacak bu yıl. Yıl boyunca hayal ettiklerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz bizlerde. inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur.

"keyif diye buna derim" den kastım 5. sayfada denizin içinde koltuktaki fotoğraftı. (Alıntılarda foto çıkmıyormuş ??? )

Bu arada aracın yakıtı dudaklarımı uçuklattı, Allah kolaylık versin :eek:

Tebrik etmemek elde değil. Hele ki çocuklarla bu tür etkinlikler, sizin de dediğiniz gibi daha bilinçli olmalarını sağlıyor. Ben 20 yıldır yazları Babakale Aklimanda Çağkent Tatil Sitesinde, kendi evimde kalıyorum. O bölgenin bakir halini iyi bilirim. Kadırga, Sokakağzı ve Sivrice son zamanlarda çok pahalı olmaya başladı. Kendi turizmlerini baltalamaya başladılar. Fakat deniz açısından bu bölgeden daha temiz yer bulamazsınız. Dalmaya meraklı kişiler iyi bilir. Neyse yolunuz düşerse yardımcı olurum diyecektim. İyi gezmeler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR