omnitemporal' Alıntı:emre bey bu araç hakkında yorum yapabilirmisiniz?yakıtı nasıldır,sorun çıkarırmı?araç üstü çadır için uygun mu?yazın planladığımız expeditesyon için uygun mu?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-temiz-bakimli-frontera-153533014/detay
erdinc-alli' Alıntı:Tebrik etmemek elde değil. Hele ki çocuklarla bu tür etkinlikler, sizin de dediğiniz gibi daha bilinçli olmalarını sağlıyor. Ben 20 yıldır yazları Babakale Aklimanda Çağkent Tatil Sitesinde, kendi evimde kalıyorum. O bölgenin bakir halini iyi bilirim. Kadırga, Sokakağzı ve Sivrice son zamanlarda çok pahalı olmaya başladı. Kendi turizmlerini baltalamaya başladılar. Fakat deniz açısından bu bölgeden daha temiz yer bulamazsınız. Dalmaya meraklı kişiler iyi bilir. Neyse yolunuz düşerse yardımcı olurum diyecektim. İyi gezmeler.
dturan' Alıntı:Bu yaz ki gezi planı için ufak tefek tüyolar ;D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emre, gene plan program yok Uludağ niyetiyle yola çıkacağım, ama uludağ a 4mt bot la çıkan ilk insan olacağım herhalde. ;D gerisini sen düşün artık ;D ;Dmrdnmz' Alıntı:Uludağ dan sonra devam mı Derya Çanakkale'ye?
dturan' Alıntı:Emre, gene plan program yok Uludağ niyetiyle yola çıkacağım, ama uludağ a 4mt bot la çıkan ilk insan olacağım herhalde. ;D gerisini sen düşün artık ;D ;D