2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,947
Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

fbmy' Alıntı:
Selam Derya,

İlgi ve gıpta ile takip ediyorum. :smiley: Vakit ayarlaması yapamadığım için çok istememe rağmen uzun rotalar yapamıyorum. Sayenizde gitmiş kadar oluyoruz. ;)

Hayırlı yolculuklar.
Eyvallah mesud. Bende ancak yazın uzun geziler yapabiliyorum. Ama bir ayağım toprağa basmadan rahat edemem :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

mrdnmz' Alıntı:
maalesef mümkün değil çünkü biz gezerken navigasyon da dahil olmak üzere hiçbir yardımcı ekipman kullanmıyoruz. Ancak tarif edebilirim. Büyükkemikli tabelalarını takip ederseniz ulaşırsınız. :smiley: Büyükkemikli deki anıt a gelmeden önceki muhteşem upuzuuuuuuuuuuuuun kumsal...

sözünü etiğin sahil çakıl taşlıysa orası da küçük kemikli. orada açılmamakta fayda var baya akıntılıdır sahili.
kıyıdan 40-50 metre kadar açıkta meşhur su batığı var. çanakkale savaşında anzaklara su taşımak için kullanılan geminin batığı. Bizim dalış tekneleri tonozlama yapmak yerine teknelerini o batığa bağladıkları için baya yıprandı tekne. DErinlik 15-18 metreydi yanılmıyorsam...

İlk kafamıza göre dalışı orada yapmıştık derya ile. 80küsür model audile istanbuldan gidip sadece bira ve ekmeklehayatta kaldığımız 4 günlük tatile. Çanakkale nön başka bir anlamı var bizde çok özel bir yer.

burakuysal' Alıntı:
sözünü etiğin sahil çakıl taşlıysa orası da küçük kemikli. orada açılmamakta fayda var baya akıntılıdır sahili.
kıyıdan 40-50 metre kadar açıkta meşhur su batığı var. çanakkale savaşında anzaklara su taşımak için kullanılan geminin batığı. Bizim dalış tekneleri tonozlama yapmak yerine teknelerini o batığa bağladıkları için baya yıprandı tekne. DErinlik 15-18 metreydi yanılmıyorsam...

Küçükkemikli bize göre ama çocuklara göre değil Burak abi. o yüzden büyükkemikliye gidiyorum. O sahilden çok savaş kalıntısı çıkarttım ben. yaklaşık 25 senedir dalıyorum oralarda. eski müzeye çok malzeme taşıdık :smiley: ama şimdilerde yol geldi tabiat bozuldu. balıklara yuva olan tarihe şahitlik eden mavnalar satılmak için karaya çekilip parçalanıyor maalesef :(

mrdnmz' Alıntı:
İlk kafamıza göre dalışı orada yapmıştık derya ile. 80küsür model audile istanbuldan gidip sadece bira ve ekmeklehayatta kaldığımız 4 günlük tatile. Çanakkale nön başka bir anlamı var bizde çok özel bir yer.
:smiley: ne eğlenmiştik ama. bira, ekmek, deniz suyundan dudaklar bülent ersoya benzemişti :smiley: birde o koltuk kadar akya yı hiç unutmam.

Pickup defender alırsam arka kısmını çadır gibi yapıp içinde yatacak gale getiririm. O zanan ben de çıkarım öyle kampa falan.

burakuysal' Alıntı:
Pickup defender alırsam arka kısmını çadır gibi yapıp içinde yatacak gale getiririm. O zanan ben de çıkarım öyle kampa falan.

Önemli olan niyet abi, yatacak yer kolay bulunuyor :smiley:

takipte olanlar için küçük bir not...

01-03 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da kamp planlıyoruz. Detayları 1-2 haftaya paylaşırız inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR