Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mybrada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,049

Etiketler
Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Güzel olacağa benziyor.Birinci renk seçiminiz gerçekten güzel.

Evet bir kaç gün yoktum.
Araç hala boyacımızın maharetli ellerinde.
Bugun yaman jeep cemil abiye uğrayıp eksik aksesuar vb malzemeleri aldım.
Kendisine teşekkür ederim.
Esnaf ve esnafcık arasındaki fark burada.
Cemil abi ve yunus a gerek esnaflığı gerekse hoş sohbetinden dolayı tekrar teşekkur ederim.
Ürünlerinin arkasında durmaları.Bahanelerin arkasına sığınmadan müşterinin talep ve menuniyetine gösterdikleri ilgiye.
Bir kaç parçacıyla yaşadığım tecrubeden sonra bazen fiyattan çok karşıdakinin tutumunun da önemli bir satın alma kriteri olduğunun ön güzel örnekleri.
Cemil abi en kısa zamanda cevizler elinde olacak.

Şaseyi boyadığınız turuncu rengin kodu veya markası nedir bende aracı komple o turuncudan boyamayı düşünüyorum : o )

AOCENKER' Alıntı:
Şaseyi boyadığınız turuncu rengin kodu veya markası nedir bende aracı komple o turuncudan boyamayı düşünüyorum : o )
Merhaba Boya altına akso nobel polietilen astar atıldı sertleştiricili.Uzerine atılanda yine akso nobelin sertleştiricili akrilik boyası ama kodu yarın yazarım biz boyayı makinede rengi götürerek yaptırdık.
Ama sanırım makinede boyayı yapan arkadaş bu rengin kodunu biliyordur.
Yarın aracın yanına gittiğimde alır yazarım.

mybrada' Alıntı:
Merhaba Boya altına akso nobel polietilen astar atıldı sertleştiricili.Uzerine atılanda yine akso nobelin sertleştiricili akrilik boyası ama kodu yarın yazarım biz boyayı makinede rengi götürerek yaptırdık.
Ama sanırım makinede boyayı yapan arkadaş bu rengin kodunu biliyordur.
Yarın aracın yanına gittiğimde alır yazarım.

çok memlun olurum bende kaporta boyaya başlıyorum bu hafta

Güzel bir araç olacak.
Zaten aracın gücünü ladayı dere yatağından rampada arkasına bağlayıp çekişini görünce deli olmuştum.
Şimdi bide tamamen elden geçince dahada güzel olacak.
Celal abinin pimpirikliğini iyi bilirim.O şimdi vidasına kadar incik boncuk oynayıp durur.
Merakla bekliyorum.

müthiş bişey olacağa benziyor.
motor akşamındaki bazı parçaların pirinç renginde ( sarı) olması ayrı bir hava vermiş.
güzel olmuş. !
sonucu merakla bekliyoruz.
kolay gelsin.

Teşekkürler arkadaşlar.
Araç hala boyada sanırım süreçte en fazla zamanı alacak aşama olacak.
Böyle olacağınıda rafet ustanın huyundan anlamıştım.
Kaporta ip gibi olmadan aracı boyamam demişti.
KAportacı bi rafet abide bi kend, dükkanında.
Ama bugun bitmiş baktım harbi ip gibi olmuş.
Zar gibi macun çekmiş (amaç kalın macun atmadan boya yapıp boyanın çatlamasını önlemek)
Çokta güzel olmuş.
Yarın astar atılacak bakalım.

çok güzel oluyor ellerinize sağlık direksiyon ponpası ve devirdaymı ne ile kapladınız boyamı acaba yoksa galvenize mi yolladınız çok güzel olmuşlar

oziiron' Alıntı:
çok güzel oluyor ellerinize sağlık direksiyon ponpası ve devirdaymı ne ile kapladınız boyamı acaba yoksa galvenize mi yolladınız çok güzel olmuşlar
Çok teşekkurler sağolun. Elektrostatik boya olarak kaplandı.

Gürbüz25' Alıntı:
Çok güzel bir araç olacak, lastiklerinize bol çamur bulaşması dileği ile kolay gelsin....
İyi dilekler için herkeze teşekkürler.Bir kaç gündür 1 senedir rahat olduğum bel ağrım yeniden ortaya çıktı bu yüzden
dinlenmeye çekildim aracın yanına gidemiyorum.En kısa zamanda yeni fotoğraflar konulacak.
Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR