Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mybrada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,230
Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

gelecek motor bu 2 sinden biri tam olarak bende bilmiyorum ancak sağolsun arkadaşımın bana kıyağı.
Parasını o ödeyecek gümrüğünü ben.umarım gümrükte pek sorun yaşamam ama en fazla fatura bedelinin %50-70 ini ödeyerek çözülür dediler faturayı ordan düşük gösterecekler.Tabi makul bir seviye gemi kargoyla Türkiye'ye gelme süresi 30 günü bulur diyorlar.Yılbaşına denk gelirse gümrükten daha kolay geçeceğini söylediler. Bakalım.

Part12496968.jpg

Etiketler

mybrada' Alıntı:
gelecek motor bu 2 sinden biri tam olarak bende bilmiyorum ancak sağolsun arkadaşımın bana kıyağı.
Parasını o ödeyecek gümrüğünü ben.umarım gümrükte pek sorun yaşamam ama en fazla fatura bedelinin %50-70 ini ödeyerek çözülür dediler faturayı ordan düşük gösterecekler.Tabi makul bir seviye gemi kargoyla Türkiye'ye gelme süresi 30 günü bulur diyorlar.Yılbaşına denk gelirse gümrükten daha kolay geçeceğini söylediler. Bakalım.
harika bir şey bu maliyeti ne kadar bu motorun =

Gelince görecez gümrük oranları tam ne bilmiyorum ama sanırım sadece gümrük -3-6 bin arası bi rakam tutar diyorlar. motorun oradan alış rakamını henüz iletmedi bende çok sormadım bedava mal baldan tatlıdır hesabı :smiley:

mybrada' Alıntı:
Gelince görecez gümrük oranları tam ne bilmiyorum ama sanırım sadece gümrük -3-6 bin arası bi rakam tutar diyorlar. motorun oradan alış rakamını henüz iletmedi bende çok sormadım bedava mal baldan tatlıdır hesabı :smiley: dehset bişe bu motor hayırlı olsun tekrar

37'' creepyler çok güzel durmuş, ben de benim cj5 e takma niyetindeyim fakat sığdırmak için bir tadilat yaptınız mı traşlama vs. bilmek istiyorum, teşekkürler.

meraba araç sahane birsey olacak galıba bizde o işlerden yeni kurtulduk en guzel yanı iş bittıkten sonra karsısına geçip demli bir çay içmek çok keyif veriyor hayırlısıyla kullanın insaallah

İyi günler
Aracınız çok güzel olmuş,ikinci yenileme için kolaylıklar dileğimle
Saygılar
Batuhan

erhan türker' Alıntı:
merakla bekliyorum ..ama motorda sıkıntı var galiba bi haber yok ???
Motor geldi ancak başka bi araçta kullanmaya karar erdik jeep i satıyorum.Sanırım bugün yarın gider.O yüzden montajını yapmadık.
artık yeni projenin rsimlerini yayınlarız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR