Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor
pazar gününü saymazsak toplan 6 günde araç bu hale geldi.Arada cüneyt usta 3 segman attı bir okadarda araç çıkardı.
Şase mekanik motor ve elektrik işini Sapancada cüneyt ustam vasr ona yaptırıyorum.
Kaporta ve boyayı adapazarında rafet ustamız yapıyor.
Şansım cüneyt ustada offroad tutkunu bütün kış dağlarda bizim acil mekanikçimiz gibi hep yanımızdaydı.
sanırım 5-6 günlük daha ,işimiz kaldı.
Malzemeyi hemen tedarik etmerk ve genç kadro işi hızlandırıyor.
Ankara ve istanbulda herkezin işi başından aşkın ya çok uzun sürüyor yada araya sıkışan iş yarım yamalak oluyor.
İşin aslı hemde en azından aynı boyta kaporta için sadece fiyat farkı 1500 liraya yakın.Bu diğer işlerdede aynı.
Bu yüzden cüneyt ustaya bıraktım valla benim 200 lira vermeyerazı olduğum parçayı benden daha fazla araştırıp çok daha ucuza bulup bir sürü kara soktu.
Bİr çok parçada bu böyle oldu.
Korkulacak bişey yok tamamen ekonomiye dayanıyor.İmkan varsa gözlerinizi kapatıp karar verip hemen başlayacaksınız.
Önemli olan ne yapmak istediğinizi önceden tasarlamak ve planlamak.Yoksa aracı yaparken ne yapayım derseniz çok zaman alıyor.
Ben boyada bunu yaşadım bir anlık tereddut 2 gün kaybettirdi ve en başta aldığım plana uydum.