Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

ferdaneciğim ben bazı konularda çok kararsız ve araştırmacı oluyorum hatta bunaltacak kadarda araştırırım bilmediğim konularda mesela insanlarn memnunum dediklerine bile ben biraz güvensiz yaklaşırım kendi kullanım şeklimi biliyorum çünkü :D konuda açmam merak etme mesela sen bana marka ve modeli söleben not alıyorumiçlerinden birini seçeceğim BİR GÜN :D

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
ferdaneciğim ben bazı konularda çok kararsız ve araştırmacı oluyorum hatta bunaltacak kadarda araştırırım bilmediğim konularda mesela insanlarn memnunum dediklerine bile ben biraz güvensiz yaklaşırım kendi kullanım şeklimi biliyorum çünkü :D konuda açmam merak etme mesela sen bana marka ve modeli söleben not alıyorumiçlerinden birini seçeceğim BİR GÜN :D
Çiğdemcim,merakla modelini bekliyorum...

ferdane gül' Alıntı:
Çiğdemcim,merakla modelini bekliyorum...

Cık olmadı . Önce sen aldığın markayı söyleyeceksin sonra o not alacak. Sonra beklemeye devam... :smiley:

byseyyah' Alıntı:
Cık olmadı . Önce sen aldığın markayı söyleyeceksin sonra o not alacak. Sonra beklemeye devam... :smiley:
pekiiii ...Laxon,Zerrin aldı bana zaten....95 ytl idi...

kayıt no:11527 kayıt sırası 57 :D haha

Kaan bey,
Telsizlerde hangi kanali ve cagri kodunu kullanacagimizi belirtirseniz ( gezenbilir organizasyonlarinda 5. kanal kullaniliyor diye biliyorum.. ) cigdem hanim gibi oncu birlikler :smiley: dahil bulusma yerine ozellikle araclariyla gelen arkadaslar sizinle yada organizasyondaki arkadaslarla ulasim ve bulusma konusunda belki daha net bilgiler alabilir ...
Selam / Ertugrul

Ben gelemiyorum,haftaya yurdumun dört bir yerinden miisafir geliyor... :(

bu kayıt neyın arkadaslar ya
bu no falan
offroad ıcın mı
bende varım bende

kayıt no PMR telsiz için yapılan muhabbetti...Sizi listeye ekliyorum...

--------------------------------------------------------------------------------
1-Bülent Kök (organizeden sorumlu )
2-Ömer Altun (organizeden sorumlu )
3-İsmail Evci
4-Mustafa Bey(organizeden sorumlu)
5-Yavuz Halıcı
6-Hakan Algedik
7-Önder Babacan
8-Ertuğrul Açıkgöz
9-Çiğdem ( çidowsky)
10-Vedat Çırağ
11-Murat Çakıcı gürün
12-Tarık Yılmaz ığdır ata036
13-Meltem(melinda) ankara
14- Galip taş giresun
15-Bekir BÜYÜKDOĞAN KAYSERİ
16-Sezai ÇAKIR KAYSERİ
17- Esra Öztürk
18- Pınar (ecem618) svs organizeden sorumlu
19-MECNUN
20- Kaan Güzel Sivas İletişim Sorumlusu
21- Mehmet Akif
22-süleyman güleçyüz
23- hüseyin demiral
24-corvette

corvette' Alıntı:
bu kayıt neyın arkadaslar ya
bu no falan
offroad ıcın mı
bende varım bende

sivasta offroad etkinliği arkadaşım

Off_Road' Alıntı:
Kaan bey,
Telsizlerde hangi kanali ve cagri kodunu kullanacagimizi belirtirseniz ( gezenbilir organizasyonlarinda 5. kanal kullaniliyor diye biliyorum.. ) cigdem hanim gibi oncu birlikler :smiley: dahil bulusma yerine ozellikle araclariyla gelen arkadaslar sizinle yada organizasyondaki arkadaslarla ulasim ve bulusma konusunda belki daha net bilgiler alabilir ...
Selam / Ertugrul

arkadaşlar haberleşme alt yapı çalışması yapıyorum cihaz istedim sivas'a gelecek.katılımcı arkadaşlar pmr cihaz bulunsun.ayrıca kanalı belirteceğiz

bugün parkur hazırlanması işi tamamlandı sadece emniyet şeritlerini çekmek kaldı çok güzel tümsekler çukurlarımız var ayrıca kaçık çukurlarda araçlar çok güzel magazin görüntüler vericek sulu çukurmuz var lastik seçimlerinize dikkat edin ;D

ha bu arada düzeltme yaptık parkurumuz defender vb ağır off-road araçlar için çok kolay oldu ancak 4 kapı frontera parkuru tamamlayamadı bizde parkuru modifiye ettik artık sorento hilux vb 4x4 araçlarda parkuru biraz zorlanarakta olsa tamamlayabilecekler bir de unutmadan araç eteklerinde plastik basamakları olanlar mümkünse söktürsünler ki kırılmasın araçlarınıza zarar gelsin istemiyoruz (gelirsede karışmıyoruz :( )

özellikle off-road oyunları için araçlarıyla gelecek gezenbilir dostlarımız mutlaka PMR lerini getirsinler kaan bey e bu konuda çalışıyor emniyetli bir parkur tamamlama için şart ayrıca mutlaka iki kişi yani co-pilot şartımız var
(connetting people)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri