cidowsky' Alıntı:destek alın almayın etkinlik tam olsun eksik olsun biz bize yeteriz ve eğlenmesini bilirizgönüllerimiz bir olsun
![]()
ecem618' Alıntı:yardım alamıyorsuınuz ama , bu işi inanarak, isteyerek, zevkle yapıyorsunuz...elinizden gelenin en iyisini yapmaya uğraşıyorsunuz.. buna tanık olan biri olarak sizi kutluyorum, güzel bir hafta sonu olacak inş.
[/quote
tesekkür ediyoruz
yardım istemedik kimseden kimseye ihtiyacımızda yokmuş zaten biz bize yeteriz akşamki yardımlaşmaya görmenizi isterdim .
byseyyah' Alıntı:Teşekkür ederim pınar sizlerin desteği ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Bu arada görünmüyorsun , nerelerdesin.
kokteknik' Alıntı:ecem618' Alıntı:yardım alamıyorsuınuz ama , bu işi inanarak, isteyerek, zevkle yapıyorsunuz...elinizden gelenin en iyisini yapmaya uğraşıyorsunuz.. buna tanık olan biri olarak sizi kutluyorum, güzel bir hafta sonu olacak inş.
[/quote
tesekkür ediyoruz
yardım istemedik kimseden kimseye ihtiyacımızda yokmuş zaten biz bize yeteriz akşamki yardımlaşmaya görmenizi isterdim .
valaa bende görmek isterdim .... haklısın inanan, iyi niyetli dostlar olduktan sonra kimseye ihtiyaç olmaz![]()
ecem618' Alıntı:buralardayımçalışıyorum bildiğin gibi ... kampüsten çıkamıyorum .. bu taraflara da bekliyorum sizi yolunuz düşmese de düşürün
![]()
corvette' Alıntı:hıc sorun etmeyen arkadaslar az olsun oz olsun o gun bızım olsun gonuller ve bırlıktelıkler dostluklar olsun olan bıze yeter emeklerınıze saglık