Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)
işte yerimiz
işte yerimiz
corvette' Alıntı:yerı tam olarak cıkaramadık yenısehırın arkası mı burası yardımcı olursanız sevınırım
çok kalabalık olmasın her kafadan bir ses çıkar de ben yanlız kalmak istiyorumcidowsky' Alıntı:bülent bence sende keyfin ve kahyasını getir benimkiler yalnız kalmasın![]()
dinlersin kafanı hiç problem yok üstüne sıcak tutan şeyler al gece serin olabilir ankara ayazı gibicidowsky' Alıntı:valla benim keyfim ve kahyam susun deyince susuyolar varlarmı yoklarmı belli bile olmuyolarbu kampta bende yalnız kalabilmek için sabahın köründe kargalar bilmem neyini yemeden inmek istiyorum yaa sivasa huzur huzur yaşasın bi kaç saatlik huzur
![]()
corvette' Alıntı:selam arkadaslar nabersınız
iyiyiz dostum hazırlıklar felan uğraşıyoruz
cidowsky' Alıntı:kaan bey bende pmr yok satın almam gerek sanıırm ama hangi marka ve model tercih etmeliyim bilmiyorumee bide birazcık uygun olsun fiyatı bişi önerebilirmisiniz
cidowsky' Alıntı:bendeki arac tabanvay ömer tavanvayhızınız bana göre ayarlayacaksınız saatte 8km
anlaşılmıştır olay
![]()
Canım hala mı karar veremedin,almana bişey demiyorum da....Ben açtıgın konu üzerine aldım da çok önce....cidowsky' Alıntı:kaan bey bende pmr yok satın almam gerek sanıırm ama hangi marka ve model tercih etmeliyim bilmiyorumee bide birazcık uygun olsun fiyatı bişi önerebilirmisiniz