Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,266
Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

discovery-V8' Alıntı:
zevk almak var işin sonunda , off-road da bana sıkıntı olmuyor farkındaysan sürekli gülüyorum , küreği sallarkende çamura batıp çıkarkende ;D ;D

Marş motorunu söküp takışımızı hatırlarsan özel icatlarla ne çok uğraşmıştık , çok sıkıntılıydı ama çok zevliydide ;D ;D

iyi iyi biliyoruz Biraz takilalim dedik isde :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

Kanunlar bıraktıracak yada.....

21/08/2009 tarih itibariyle sigarayı çok sevmeme rağmen kendi rızamla bırakmış bulunmaktayım. Diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum :D.

Çok iradeliyim, çooookkkkk :D :D :D ;)...

cenkcc' Alıntı:
zannetmıyorum oyle bır kanun olacagını ama

tüm kapalı mekanlarda sigara içmek yasak ya sigara başı 62 tl ödeyeceğiz yada kışın titreyerek içicez

sofia' Alıntı:
tüm kapalı mekanlarda sigara içmek yasak ya sigara başı 62 tl ödeyeceğiz yada kışın titreyerek içicez

o zaman farzedelimki kışın ortasındasın ve araban yok yada bozulmuş sevgilini bekliyorsun dondurucu soğuk altında o gelınce sıcacık tutacaksın ellerını sarılacaksın ona üşümeye değmezmi ???

benim esas anlatmak istediklerimden biriside şu bu kadar sıkmaya gerek yok iradesi s ağlam olan zaten bırakır ama içmeyenlerinde dünyayı kurtardık gibi davranmalarına gerek yok ))

ulusotomotiv' Alıntı:
benim esas anlatmak istediklerimden biriside şu bu kadar sıkmaya gerek yok iradesi s ağlam olan zaten bırakır ama içmeyenlerinde dünyayı kurtardık gibi davranmalarına gerek yok ))
abi ne güzel dedin..sanki sigara doğarken yanındaymışta onu bırakarak çok büyük bir iş yapmış gibi davrananlar yokmu..

ulusotomotiv' Alıntı:

Öncelikle ciğerlerimizi, sonra dünyayı kurtarmayı hedefliyoruz efendim :D...

Benim babam da herhalde en az 35 sene sigara kullanmış biriydi. Bırakalı 8 yada 9 sene oluyor. Ancak, geçen sene sigarayı bırakalı onca sene olmasına rağmen KALP KRİZİ geçirdi, damar %95 tıkalı imiş, çok şükür şimdi iyi, aksini düşünmek dahi istemiyorum. Doktorlar ilk etken olarak sigara dediler. Tabii ki de Kalp Krizi sırf sigaradan dolayı olmuyor ama yine de en önemli etken :smiley:...

Bana gelince, ben zaten doktorlardan uzun zamandır yasaklıyım da bir türlü bırakamıyordum. Hala bıraktım diyemiyorum. Gündüzleri oruç sebebiyle aklıma pek gelmiyor, ancak akşamları iftardan sonra bazen feci savaş veriyorum içmemek için. Henüz savaşa yenik düşmedim, düşmeyeceğim inşallah.

Böyle bir yasağa ben de karşıyım. Nasıl ki içmeyenlerin sağlığı düşünülüyorsa bu yasakla (güya), içenlerin de psikolojisi düşünülmeli bence :D...

fatoş hanım kendinize işkence yapmayın derim yemekden sonra kahve ile sigaranızın tadına varmadıktan sonra bu hayatın anlamı neki :smiley:) yani su içen olmedimi s ankide iş sigaraya dayandı abartılacak bişe yok diyorum sadece egsoz gazından parfüme kadar o kadar cok şey varki zararlı hatta yediğimiz yemekde bile kanserojen bundan çok daha fazla ulvi bişe gibi görülmesine gerek yok sigara içilmediğiği zaman içende suç işlemiş gibi davranılmasınada gerek yok aynı zamanda sonuç olarak o sigarayı içsenizde içmesenizde öleçeksiniz ölüm ölümdür iyisi kötüsü olmaz :smiley:)

sonuç olaraksa bu akşam yemeğinden sonra cayla yada kahve ile sigaranızı için neler kaybettiğinizi düşünün o çiğerler zaten başka sebeplerden gidiyo ))

Siz bana için deyince, benim içmeme inadım tutuyor. TEŞEKKÜR EDİYORUM :D :D :D...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR