Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,269
Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

Ünal Bey, nasılsınız? Sigarayı ne zaman bırakıyorsunuz? ;D

Mirkan Bey, sırf sigaradan dolayı oruç tutmuyor olmanız üzücü. Sigarayı bırakmak çok zordur ama imkansız değildir... :smiley:

Sevtap ablacım, doktora gerek kalmasa, Esra yla benim peşimden gelseniz, ayy ne güzel olur ;D ;D ;D

Yavuz Bey, avatarınızdaki prenses kızınız mı? :smiley: Ben ilk sigaraya alıştığım vakitlerde, tabii o zamanlar henüz paket almıyordum ikramlarla yetiniyordum. Sonra alıştıkça, ikramlar da olmadığı zamanlarda çaktırmadan babamın paketinden götürürdüm sigaraları. Bilmem anlatabildim mi :smiley:...

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Şimdilik içiyorum ben ama bırakmayada niyetim var açıkçası. Ama bıraksamda bırakmasamda sigara içenlere özgürlük diyorum ;D

dimi yani , kahvede yasak içeyen gitmesin kardeşim kahvehaneye , biz içenlere karışıyormuyuz açık havada oturmayın ulen diye .

Mirkan Bey, bol köpüklü türk kahveniz de benden olsun. Afiyet olsun :smiley:...

e82d763c2d0bcbcacf26df83d535a90f.jpg

ekiNoks' Alıntı:
Ünal Bey, nasılsınız? Sigarayı ne zaman bırakıyorsunuz? ;D

Mirkan Bey, sırf sigaradan dolayı oruç tutmuyor olmanız üzücü. Sigarayı bırakmak çok zordur ama imkansız değildir... :smiley:

Sevtap ablacım, doktora gerek kalmasa, Esra yla benim peşimden gelseniz, ayy ne güzel olur ;D ;D ;D

Yavuz Bey, avatarınızdaki prenses kızınız mı? :smiley: Ben ilk sigaraya alıştığım vakitlerde, tabii o zamanlar henüz paket almıyordum ikramlarla yetiniyordum. Sonra alıştıkça, ikramlar da olmadığı zamanlarda çaktırmadan babamın paketinden götürürdüm sigaraları. Bilmem anlatabildim mi :smiley:...

valla ablacım ( yaşım 23 ) sinirlenip insanları kırıp kavga edeceğime , oruç tutmam içer sigaramı otuturum paşa paşa daha iyi :smiley: . gerçi bu şekildede tutanlar acayip yadırgıyor dışarıda , laf söylüyorlar ters bakıyorlar vs. benim gibi tutma kardeşim kaldıramıyorsan ... birşey değil adamın biri gelip söylese kan çıkacak , sevmem öyle baskıyı ben ezelden beri hür yaşadım hür yaşarım :smiley: ...

sokaktaki ablalarıma abilerime sesleniyorum burdan :smiley: kınamayın beniiii içerim bırakmam ramazandada içerim muharrem ayındada ocak , şubat , mart vs. hepsindede içerim . ben size niye içmiyorsun niye tutuyorsun diyormuyum yawf.

ekiNoks' Alıntı:
Mirkan Bey, bol köpüklü türk kahveniz de benden olsun. Afiyet olsun :smiley:...

e82d763c2d0bcbcacf26df83d535a90f.jpg

teşekkür ederim ablacımmmmm ... mis gibi olmuş valla kokusu taa buraya geldii :smiley::smiley::smiley:

wuuuuuuuu ...! atlamışımm tepside fenaymış hani ...

anneme göstereyimde bulsun çeyizime :D

Canım benim, sinirini sigarayla değil de iradenle kontrol altına alsan daha iyi olacak :smiley:...

Bence sen bırakamadığın için oruç tu, baskıydı, yasaktı bahane üretiyorsun :smiley:. 15 gün öncesine kadar bende aynı senin düşüncendeydim.

ekiNoks' Alıntı:
Canım benim, sinirini sigarayla değil de iradenle kontrol altına alsan daha iyi olacak :smiley:...

Bence sen bırakamadığın için oruç tu, baskıydı, yasaktı bahane üretiyorsun :smiley:. 15 gün öncesine kadar bende aynı senin düşüncendeydim.

ablacım bırakmak istemiyorumki :smiley: , her zaman her yerde içerim bunun bahanesi omazkine :D .

gelelim iradeyeeeee :smiley:

1. insan oğlu doyumsuzdur hep daha fazlası daha iyisi olsun ister ne kadar iradeli olursak olalım ne kadar çantamız da olsa ne kadar çakımızda olsa sırf beğenimiz yüzünden alacağız ... ( çok gittim annem ve ablamla mağazaya :smiley: )
2. sinir madde ( sigara ) almadan kontrol altına alınabilecek birşey değildir benim için,iradem ona sökmez :smiley: .
3. sinir anında insanlar anne baba kardeş ve evlatlarını öldürebilen vahşi yaratıklardır ( en iyisi sinirlenmemek verin sigaramı yahu :smiley: )
4. biz varoş semtlerin insanlarıyız , bizde irade opsiyon değil standarttır :smiley:
5. iradeli olamıyorsak idareli oluruz yettiği kadar :smiley: keyfimizdende vazgeçmeyiz hani :smiley:
6. neyse irade hakkında daha fazla yazmayayım ... konu sigara

ablacım çakmağın varsa alabilirmiyim :D ?

Sigaraya alışan hiç kimse gönüllü bırakmaz ki ;)... Ben kendim için sadece doğru olanı yapmaya çalışıyorum, o kadar :smiley:.
15 gün öncesine kadar sigara (günde 1,5 paket) ve yanında da bol köpüklü duble (kupada) şekersiz türk kahvesinin tadını, keyfini çok iyi bilenlerden biriydim :smiley:... idim ama... :D

şimdi savaş açtım sigaraya. inşallah sizlere de bıraktıracağım :D :D :D :D :D :D :D... (şaka şaka, aman ne haliniz varsa görün :D )

ekiNoks' Alıntı:
Sigaraya alışan hiç kimse gönüllü bırakmaz ki ;)... Ben kendim için sadece doğru olanı yapmaya çalışıyorum, o kadar :smiley:.
15 gün öncesine kadar sigara (günde 1,5 paket) ve yanında da bol köpüklü duble (kupada) şekersiz türk kahvesinin tadını, keyfini çok iyi bilenlerden biriydim :smiley:... idim ama... :D

oiiyhhh böyle şey yazılırmı yaww , kahve çekti canım :( .

tabiki herkes kendi ve sevdikleri için doğru olanı yapar/yapmaya çalışır . sigaranın bir zararını görmedim henüz günde 2 paket uzun sigara içerim , görürsemde bırakmam o beni bırakıncaya kadar ölümüne severim :smiley::smiley::smiley: .

savaş iyi birşey değildir :smiley: , lütfen bizi bulaştırmayın bireysel savaşınız olsun iradeniz ile savaşın çatışın durun :smiley: sonuna kadar arkanızda olacağız, umud ediyorumki daha önceden sigaraya savaş açan ben gibi şehit düşmezsiniz :smiley: biz ailece yenildik siz kazanın .

Ben de daha önce 2 kez yenik düştüm ama bu hep yenileceğim anlamına gelmez.

Bu arada biz bir aileyiz, "hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için", siz de bırakın, nolcak ;D...

Sen de sigarayı bırakmamak için savaş veriyorsun, farkındasın değil mi? ;D

bunlarda sigara özlü güzel sözler olsun :smiley:

sigara ile yaşarken yalan dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok

rüzgarda hasretinle ne ateşler yaktımda , bir sigaramı yakamadım beni yaktığın gibi !!!

biraz kül biraz duman o benim işte

good life's only way smoke

Eğer içiyorsam sigarayı gözlerim eskisi gibi değilse yürüyüşüm değişmişse KİME NE

Biz cebimize sigarayı , sigaradan ölmek için koyduk :smiley:

DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "MARLBORO" YazacağıM..!

tıpkı şairin dediği gibi evlat , biz ki ustasıyız sigara içmenin ..!

sigaranın uzunluğu değil , nasıl içildiği önemlidir ,

ekiNoks' Alıntı:
Ben de daha önce 2 kez yenik düştüm ama bu hep yenileceğim anlamına gelmez.

Bu arada biz bir aileyiz, "hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için", siz de bırakın, nolcak ;D...

Sen de sigarayı bırakmamak için savaş veriyorsun, farkındasın değil mi? ;D

hepimiz birimiz , birimiz hepimiz lafı çok doğru ama bir yerer kadar :smiley: .

ben şöyle yardımcı olayım 250kg olmayı göze alıyorsanız bol bol çekirdek kırarak ve yemek yiyerek sigarayı azaltıp hatta hayatınızdan çıkartabilirsiniz ...

annemle babam beni 250 kg lık halimle de beğenirler, sorun olmaz yani ;D...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.