Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,269
Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

ohh bol köpüklü türk kahvesi yanına bir tane yakınca hayat bu işte yaa ;D ;D

Etiketler

off-road da taşı toprağı ezersiniz de bir sigaraya yenik düşersiniz işte. Kısaca BIRAKAMIYORUZ, İRADESİZİZ desenize :D :D :D...

Marifet bol köpüklü kahveyi sigarasız içebilmekte ;D...

Fatoşcum bence bu sayfadan uzak dur :D

120669dscdz6rr18ed51.gif

Gönderilen: ekiNoks : Bugün 09:54:32 » Alıntı Yanıtla Mesajı kaydet Sil

--------------------------------------------------------------------------------

insan bencildir zevkinden vaz gecemez mesela siz bayanlar makyaj malzemeleri ile dünyayı sigaradan çok d aha fazla kirletiyosunuz parfümleriniz ozonu deliyo makyaj malzeme atıklarınız binlerce sene kalıyo doğa imha edemiyo ve vücutnuza sürtükleriniz bircok hatalığa d avetiye cıkarıyo varsın biz böyle iradesiz olalım bence fatoş hanım sigaradan önce gene şunu düşünün makyaj malzemelerinden vaz geçsin bayanlar eminim bircok kişide sigarayı bırakır
evet kahve fikrini savunuyorum ramazan sonrası sigara ile kahve içmek isteyen abimizi bekleriz yada herkesei ))

En savunma saldırıdır derler :D Konuyu dağıtıyorsunuz sanki ;) Öncelikle kozmetik ürünleri sadece kadınların kullandığı ürünler değil. Sizin de bldiğiniz gibi bir çok erkek de kullanmakta. (bkz.metroseksüel) :smiley:
Katılıyorum söylediklerinize ama tüm ürünlerde olmasa bile doğaya saygılı ürünlerde var.

işler karısıyor....
yahu arkadaşlar durun kavga etmeyin bir sigara molası verin sinirleriniz yatıssın ;D :D

ulusotomotiv' Alıntı:
Gönderilen: ekiNoks : Bugün 09:54:32 » Alıntı Yanıtla Mesajı kaydet Sil

--------------------------------------------------------------------------------

insan bencildir zevkinden vaz gecemez mesela siz bayanlar makyaj malzemeleri ile dünyayı sigaradan çok d aha fazla kirletiyosunuz parfümleriniz ozonu deliyo makyaj malzeme atıklarınız binlerce sene kalıyo doğa imha edemiyo ve vücutnuza sürtükleriniz bircok hatalığa d avetiye cıkarıyo varsın biz böyle iradesiz olalım bence fatoş hanım sigaradan önce gene şunu düşünün makyaj malzemelerinden vaz geçsin bayanlar eminim bircok kişide sigarayı bırakır
evet kahve fikrini savunuyorum ramazan sonrası sigara ile kahve içmek isteyen abimizi bekleriz yada herkesei ))
biz bayanlar dünyayı sizden çok kirletiyosunuz demişşiniz çok yanlış kolaycı bisavunma:smiley:
makyaj malzemeleri kendimize zarar kime ne verdiği ufacık zarar sizin yaptıklarınıızn yanında ..
bayanlar üstünden sigara içme bahanesi yapmayınız kolaycılık oluyor :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
yok yahu ne kavgası sigaramı içer keyfime bakarım ben :smiley:)
abi gel sen yinede fazla usteleme bence baksana tum bayan arkadaşlar birleşip saçımızı başımızı yolacaklar galiba :D

yok canım biz medeni insanlarız bayan arkadaşlarımızda ne saç yolar ne baş :smiley:)

cenkcc' Alıntı:
abi gel sen yinede fazla usteleme bence baksana tum bayan arkadaşlar birleşip saçımızı başımızı yolacaklar galiba :D

Ben yırttım benim saçım yok ;D ;D

sırf sigara yüzünden oruç tutmuyorum :smiley: . sigara güzel birşeydir tiryakisi olmayan anlayamaz ... sizi stresden arındırır :smiley: . içene içme diyilebiliyorsa bende içmeyene için diyorum ... koladanda daha az zararı vardır . kahvedede içiyorum çay bahçesindede , lokantada , adliyedede karakoldada , varsa kralı gelsin yasak desin :smiley: ...

Ünal abi bende seni davet ediyorum gel bi nargile ile türk kahvesi içelim ...

mirkan' Alıntı:
sırf sigara yüzünden oruç tutmuyorum :smiley: . sigara güzel birşeydir tiryakisi olmayan anlayamaz ... sizi stresden arındırır :smiley: . içene içme diyilebiliyorsa bende içmeyene için diyorum ... koladanda daha az zararı vardır . kahvedede içiyorum çay bahçesindede , lokantada , adliyedede karakoldada , varsa kralı gelsin yasak desin :smiley: ...

Ünal abi bende seni davet ediyorum gel bi nargile ile türk kahvesi içelim ...

heyt be kim tutar bizi be ;D ;D

SDC' Alıntı:
Birgün doktorun biri tutacak illaki ;D ;D

Ama o zamana kadar içelim :D

Şimdilik içiyorum ben ama bırakmayada niyetim var açıkçası. Ama bıraksamda bırakmasamda sigara içenlere özgürlük diyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.