iyi yapmışsınız bende aynı metodları uyguladım ama resmen bırakıcam dıye dırenıp en sonunda bıraktım ..ıyıde oldu kolay olmadı caydıracak çoktu)ugur_karakas' Alıntı:Geçen yıl sigara konusunda ciddi prensip kararlar aldım...
- Ofiste sigara içmeyi yasakladım (ben dahil tüm personel gün içinde ara sıra mutfakta sigara içiyoruz)
- Arabamda sigara içmiyorum (uzun yollarda kısa molalar vererek güzel oluyor)
- Evde sigara içmiyorum.. (gecede 1 veya 2 balkonda...)
- Yolada yürürken zaten içmem..
Yukarıda saydığım alınmış birkaç karar gün içindeki içilen sigara sayısını ciddi anlamda düşürdü..
Daha uzun aralarla sigara tükettiğimden olsa gerek, daha keyifle içmeye başladım açıkçası
Bırakmak gibi bi düşüncem yok şu an..
ulusotomotiv' Alıntı:bende çok ama kazıtırım sorun değil kellik moda ya
.com' Alıntı:Bir diğer husus hani sigarayı bırakıp da anında sigara düşmanı olanlara kıl oluyorum kardeşim yıllarca içmişsin bırakalı bir kaç saat olmuş tutup sigara içenleri eleştirip onlara akıl vermeye başlayan tipler hani içmeyin bakın zararlı. Benim sanki o kadar aklım bilgim vs yok bizim aklımız ermiyor o sigarayı bırakınca bir anda beyni zehir gibi çalışmaya başladı hani fıkra vardır ya hamsinin kılçığının zeka açtığı ile ilgili onlara göre sigara içmeyince zekaları daha kültürleri de bilgileri de hayata bakışları da değişiyor demekki
Sonuç olarak sigaranın zararlarını biliyorum ama içiyorum ancak üzerime baskı kurulmasını özgürlüğüme bir tecavüz olarak görüyorum
Saygılarımla