Seyyah İç Anadolu Yollarında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,207
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Bugünlük bukadar yeter deyip kendimizi deniz kenarına attık.Payas bu bölgenin en sıcak olan yeri.Hazır havayı bulmuşken açılışı yapayım dedim.Daha sonra konaklama yeri bulmak için ilçe menrkezine geldim.Bu arada yol kenarındaki Teco petrol Çağ pet istasyonuna girdim.İşletme müdürü Erdal Kocakaya ile tanıştıktan sonra konaklama için izin istedim.
Evvet dostlar Payas Adana yolunda güvenilerek kalınabilecek sanki kamping.Sağolsunlar elektrik,su, duş ve sabah kahvaltıya kadar ihtiyaçlarımı karşıladılar.Tüm tesis personeline teşekkür ederim.Bugün buradan ayrılıp GPS K 36.77011 D 36.21578

DSCN6437.JPG

DSCN6441.JPG

DSCN6448.JPG

DSCN6471.JPG

DSCN6475.JPG

Etiketler

Mehmet bey çok teşekkür ederim.Buara görsel yükleyemedim.vınn la internete giriyorum.Şuanda Samandağından Antakyaya döndüm.

Abi çok güzel bir gezi oluyor.Kardeşim Hatay'da tıp fakültesinde öğretim üyesi olarak çalışıyor.İhtiyaç olursa İskenderun'a çok yakın selamlar..

Mustafa teşekkür ederim.Çok düşüncelisin.Hatay dan ayrıldım.İki gündür Gaziantepteyim.Yarında Zeugma harabeleri için Urfaya geçiyorum.

Evet dostlar interneti herzaman bulamadığım için resim yükleyemediğim için yazılarımı dönüşe bıraktım.Antakyadan Gaziantep ve urfa üzeri Mardin e geldim.Mardinde karavnacı dostu Vehbi bey(Mezopatamya yıldızı) ve sevgili eşi bizleri ağırladı.Biraz karavan sohbeti ve gezilecek yerleri paylaştık.Mardin e kadar birkaç görselle yazımı süslemeye çalıştım.))) Bagras kalesi, ,Belen,İskenderun,Antep çiğeri ve Mardinde mezepotamya ovasına karşı akşam çayı.

DSCN6604.JPG

DSCN6932.JPG

DSCN6529.JPG

DSCN7260.JPG

DSCN8370.JPG

Evet dostllar.Payas tan iskenderun a geçtim.İskenderun Türkiye'nin önde gelen en büyük ilçelerinden biri. Özellikle sanayi, deniz ticareti ve turizm alanında hızla gelişen bir ilçedir.1939 yılında da Türkiye ye dahil olmuştur.Seçtiğim bazı görseller.

DSCN6477.JPG

DSCN6483.JPG

DSCN6485.JPG

DSCN6496.JPG

DSCN6492.JPG

Kuruluşu milattan önce olan bu ilçemizden esintiler.Yemenk sonu kahvemizide yudumlamayı unutmadık.

DSCN6500.JPG

DSCN6560.JPG

DSCN6518.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

SON KONULAR

Geri