Seyyah İç Anadolu Yollarında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,048
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Yolda bisikletli bayanları gördük.Yeşil bukadar güzel olurmu ? derseniz evet Abazya gölgesine yolunuz düşerse bizi anarsınız.

DSCN0706.JPG

DSCN0707.JPG

DSCN0708.JPG

DSCN0711.JPG

DSCN0712.JPG

Etiketler

Abazya da poti şehrinde görseller.Burada polis bize konaklama için yardımcı oldu.Bir sosyal tesis bahçesine getirdiler.Elde olmayan nedenlerden Koblete kadar yol almaya karar verdik.

DSCN0718.JPG

DSCN0719.JPG

DSCN0724.JPG

DSCN0726.JPG

DSCN0727.JPG

Ve Koblette konaklamak için deniz sahilinde bulunan parka konakladık.
Artık Kobletteyiz.

DSCN0731.JPG

DSCN0733.JPG

DSCN0734.JPG

DSCN0735.JPG

DSCN0862.JPG

Ahmet kardeşim allah senden razı olsun çok güzel bir rehberdin bizim için seninle geçirdiğimiz o güzel günler unutulmaz fotolar harika ben artık yüklemeyi bıraktım senin ağzından senin klavyenden dahada güzel takip teyiz gezdiğimiz güzel yerleri senden izlemek istiyoruz...Didim AKBÜKTEN SELAM BUGÜN İÇİN....

Ayhan bey teşekkür ederim.Zaman az oldu.Bunun haricinde üç karavan için keyifli bir gezi oldu.
Koblet Kuşadasının 30 yıl önceki hali.Şehirler arası yol merkezden geçmekte.Uzun sahilleri bulunan küçük şirin bir yer.

DSCN0867.JPG

DSCN0872.JPG

DSCN0877.JPG

DSCN0880.JPG

DSCN0878.JPG

Ali bey ve Ayhan beylerin hoşgörüsüne dayanarak birkaç görselde onlardan habersiz aldığım görüntüleri vereceğim. Gezimizdeki neşeyi anlatırlar sanırım.

DSCN0757.JPG

DSCN0758.JPG

DSCN0755.JPG

DSCN0747.JPG

DSCN0768.JPG

Koblette akşam günbatımı gerçekten çok güzel. Gecede çeşitli yaşlardaki öğrencilerin dans gösterisi vardı.

DSCN0764.JPG

DSCN0771.JPG

DSCN0789.JPG

DSCN0785.JPG

DSCN0787.JPG

Kobletten son görüntüler.Ertesi günü Batum a geçtik.O gece harika dans eden çiftle de hatıra fotoğrafı çektirdik.Daha sonra kabin amiri ile birazda parkta gezdik.

DSCN0853.JPG

DSCN0854.JPG

DSCN0858.JPG

DSCN0886.JPG

DSCN0889.JPG

Elimde olmayan nedenlerden yazıma biraz ara vermek zorunda kaldım.Elimden geldiği kadar gezimiz ile ilgili yaşadıklarımızı sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.
Tiflis dönüşü Batuma döndük.Bu gezimde en büyük gözlemim şu oldu. Sayılı karavanla kamp ve tur yapılacaksa eşlerin uyumu çok önemli.Görsellerde de sağolsun eşlerimiz bize bunu kanıtladı.

IMG_0560.JPG

IMG_0592.JPG

IMG_0595.JPG

IMG_0639.JPG

IMG_0556.JPG

Arkadaşlarımız Ayhan bey ve Ali beylerin zaman kısıtlaması olması nedeni ile yurda dönüş yapmaları gerekti.Ayla hanımın annesinin rahatsızlığı dönüşü hızlandırdı.Arkadaşlarımızı yolcu ettikten sonra eşimle beraber bir hafta daha Batumda konaklamaya devam ettik.Bu zaman içinde pazaryerlerini ,plajlarını gece sahilde kafelerini dolaşmaya zamanımız oldu.Bu arada 30 yıllık Avusturyalı bir aile ile tanıştık.üç gün beraber kamp yaptık.

DSCN1031.JPG

DSCN1036.JPG

DSCN1140.JPG

DSCN1167.JPG

DSCN1251.JPG

Gürcistanda Ali ile nino heykeli gece bir başka güzel.Kısaca birbirine aşık Ali isminde Müslüman gürcü delikanlısı ile Nino isminde Rus kızının ailelerin izni olmadığı için kavuşamazlar. Bunun üzerine Nino Rusyadan denize atlıyarak intahar eder,Alide Gürcistan dan denize atlıyarak intahar eder.Onların anısına dikilmiş bir heykel (Ucube değil.)
Gürcistan a gidenlere tavsiyem gece muhakkak donme dolaptan Batum u seyredin.

DSCN1204.JPG

DSCN1206.JPG

DSCN1213.JPG

DSCN1184.JPG

DSCN1234.JPG

Abi bu insanların genetiğinde var sanırım dans,

Bizde raslamıştık 10 / 12 Yaşların da bir kız cocuğunun yanlız sergilediği dansa hayran kalmıştık.

Abi takip,deyiz
Tunay & Tugay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR