Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abazya da poti şehrinde görseller.Burada polis bize konaklama için yardımcı oldu.Bir sosyal tesis bahçesine getirdiler.Elde olmayan nedenlerden Koblete kadar yol almaya karar verdik.
Ahmet kardeşim allah senden razı olsun çok güzel bir rehberdin bizim için seninle geçirdiğimiz o güzel günler unutulmaz fotolar harika ben artık yüklemeyi bıraktım senin ağzından senin klavyenden dahada güzel takip teyiz gezdiğimiz güzel yerleri senden izlemek istiyoruz...Didim AKBÜKTEN SELAM BUGÜN İÇİN....
Ayhan bey teşekkür ederim.Zaman az oldu.Bunun haricinde üç karavan için keyifli bir gezi oldu.
Koblet Kuşadasının 30 yıl önceki hali.Şehirler arası yol merkezden geçmekte.Uzun sahilleri bulunan küçük şirin bir yer.
Ali bey ve Ayhan beylerin hoşgörüsüne dayanarak birkaç görselde onlardan habersiz aldığım görüntüleri vereceğim. Gezimizdeki neşeyi anlatırlar sanırım.
Kobletten son görüntüler.Ertesi günü Batum a geçtik.O gece harika dans eden çiftle de hatıra fotoğrafı çektirdik.Daha sonra kabin amiri ile birazda parkta gezdik.
Elimde olmayan nedenlerden yazıma biraz ara vermek zorunda kaldım.Elimden geldiği kadar gezimiz ile ilgili yaşadıklarımızı sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.
Tiflis dönüşü Batuma döndük.Bu gezimde en büyük gözlemim şu oldu. Sayılı karavanla kamp ve tur yapılacaksa eşlerin uyumu çok önemli.Görsellerde de sağolsun eşlerimiz bize bunu kanıtladı.
Arkadaşlarımız Ayhan bey ve Ali beylerin zaman kısıtlaması olması nedeni ile yurda dönüş yapmaları gerekti.Ayla hanımın annesinin rahatsızlığı dönüşü hızlandırdı.Arkadaşlarımızı yolcu ettikten sonra eşimle beraber bir hafta daha Batumda konaklamaya devam ettik.Bu zaman içinde pazaryerlerini ,plajlarını gece sahilde kafelerini dolaşmaya zamanımız oldu.Bu arada 30 yıllık Avusturyalı bir aile ile tanıştık.üç gün beraber kamp yaptık.
Gürcistanda Ali ile nino heykeli gece bir başka güzel.Kısaca birbirine aşık Ali isminde Müslüman gürcü delikanlısı ile Nino isminde Rus kızının ailelerin izni olmadığı için kavuşamazlar. Bunun üzerine Nino Rusyadan denize atlıyarak intahar eder,Alide Gürcistan dan denize atlıyarak intahar eder.Onların anısına dikilmiş bir heykel (Ucube değil.)
Gürcistan a gidenlere tavsiyem gece muhakkak donme dolaptan Batum u seyredin.