Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,804
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Evet Ehliyet. Geçenlerde bahsi geçmişti. tamda kapsamlı konuşulmamıştı sizin konuştuklarınızdan sadece bir daha gireceğini çıkarmıştım. Birde geçenlerde ders çalışıyorum diye yazmıssın. direksiyon sınavımı yoksa yazılı sınavmı ?

Etiketler

Murat üstad bu hafta sonu gürleyikte olmak vardı. Yollarda olurum ben gene. Birde düğün var iştirak etmemiz gereken . Yoksa sonrası evde pişicez pek ense olmıycak gibi ( neden çünkü ne klima nede vantilatör var evde ee ceyranda bir yere kadar esmesse vah yandık ) :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Murat üstad bu hafta sonu gürleyikte olmak vardı. Yollarda olurum ben gene. Birde düğün var iştirak etmemiz gereken . Yoksa sonrası evde pişicez pek ense olmıycak gibi ( neden çünkü ne klima nede vantilatör var evde ee ceyranda bir yere kadar esmesse vah yandık ) :smiley:

Benim ev Püfür Püfür esiyor.
9.kat. Yemede yanında yat.

Sıcaklıklardan korunma için klima almak pahalı ve masraflı. En uygunu tavan vantilatörü.
Eylül ekim ayı gelsinde bende bir adet alacağım.
Sezon sonu fiyatlar düşerde
;D

Hepinize Rize'den merhaba,

bulutlu ve bunaltıcı bir hava var rutubet hat safhada .

İyi günler diliyorum.

TUGAY

Teşekkürler Tugay ,
İzmir de kavruluyor diyebilirim.
Yumurtayı asfalt üstünde saç üzerine kırsak 5 dk.da pişer valla.
:smiley:

Tugay arkadaşım, öncelikle aramıza hoşgeldin...

Üyelerimizin seni daha kolay görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu" bölümünde kendini tanıtırmısın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.1980

Forumumuzda keyifli geziler dilerim...

Tugay , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Bir de Tanışma Platformu (Tekking) bölümümüzde de kendini tanıtmanı rica ediyorum, linkini veriyorum , teşekkürler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.60

Sıcaktan Bunalan var mı.??

Buyrun buyrun.

Gezenbilir.com Ailesi Havuzu.jpg

bunalmayan varmı evet çok sıcak bugün gökova-akyakaya gidiyorummmm hadi arkadaşlar

dogaak' Alıntı:
bunalmayan varmı evet çok sıcak bugün gökova-akyakaya gidiyorummmm hadi arkadaşlar

Akyaka Dedinde bu konu ile ilgi bir link vardı.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13979.0

Baktın mı hiç.?

Gökova Akyaka mı dedi birisi , o güzelliklere benden çok selamlar olsun :smiley:

dogaak' Alıntı:

keşke haberim olsaydı murat bey 15gün demez yaklaışk herhaftasonu günübirliğinede olsa gider geliriz.akyaka başka hemde bambaşka o hafta köyceğiz-fethiye gezisi yapmıştık eşim-kızım ve oğlumla dönüşte uğradık akyaka'ya..ne güzel olurdu tanışma fırsatı doğardı belkide doğa sever arkadşlarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR