Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,812
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ceranus' Alıntı:
İyi para veriyorları sorsana , hem sen çok yakınsın kaçırmamış olursun paracıkları derim ;D ;D ;D

Zaten kaçırmadım ki ,
Taşeron firma elemanlarını bilirsin.
Çobanlık işini ben aldım. %20 kırpıp sana aktarıyorum.
;D

Etiketler

selly' Alıntı:
İstanbul bugün bi serin bi serin...

Aman Donmayın Selvi,

lazkardankadnyf1.jpg

% 20 çok olur %10 kırp kalanı benim , aracı için yeter Murat ;D

TezzMertek' Alıntı:
Zaten kaçırmadım ki ,
Taşeron firma elemanlarını bilirsin.
Çobanlık işini ben aldım. %20 kırpıp sana aktarıyorum.
;D

selly' Alıntı:
Siz İzmirliler gibi soğuğa dayanıksız değiliz biz..Sıcağada dayanırız soğuğada canım benim:smiley:

İzmir'e kar yağmaz ama İstanbul'dan daha soğuk olur.
2 sene İzmir de okuyup , 8 yıldır da bir ayağı İzmir'de olan bir kişi bunu benim gibi iyi biliyordur.
;D

ceranus' Alıntı:
% 20 çok olur %10 kırp kalanı benim , aracı için yeter Murat ;D

Sözleşme üzerinden ödenen Damga Vergisi nedeni ile %20 dedim.
Ödenecek Ücret , Asgari ücret olmadığı için Damga Vergisinden muaf değil.

Olmaz % 10 yeter ;D

Bize de ne oluyorsa böyle :D sıcak çarptı beni sanırım ;D

TezzMertek' Alıntı:
Sözleşme üzerinden ödenen Damga Vergisi nedeni ile %20 dedim.
Ödenecek Ücret , Asgari ücret olmadığı için Damga Vergisinden muaf değil.

Sıcak seni çok fena çarpmış Ulaş , sen doğru duşa :D soğuk olsun ancak açar insanı ;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Hayır, Kara Murat benim !!!! ??? ??? ???

BU kadar insan sıcaktan coşmuşken konuya dalmasam çatlardım... ;D ;D ;D

Yapma Murat yaa , ben kaban , palto herşeyi İStanbula geri götürdüm İzmire geldikten sonra...
Nazlısınız siz nazlı valla , soğuk felan hikaye..

TezzMertek' Alıntı:
İzmir'e kar yağmaz ama İstanbul'dan daha soğuk olur.
2 sene İzmir de okuyup , 8 yıldır da bir ayağı İzmir'de olan bir kişi bunu benim gibi iyi biliyordur.
;D

Benim meskenim de dağlardır dağlar :D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Hayır o beni çarpmadı, ben ona çarptım ;D Bana neler oluyor ??? Dağlardır dağlar, Dağlardır dağlar... ??? ??? ???

Herkese İyi akşamlar. Tatlı Tatlı uykular ( Görüyorumki ekipçek baya ihityaç var) :smiley: Bu arada çeşitli sebeplerde dışarda koşturanlarada kolay gelsin.

:smiley: Sormayın tüm gün gibi oldu. sabah 9:00 11:00 ofis dışı 12:00 16:30 gibide full yollardaydım arabaya ilk bindiğimde tam 45 derece gösteryordu. sonra 41 ve son olarak 42 dereceleri gördüm. Ekstra bir sıcak hava vardı. Bol bol su takviyesiyle ayakta kalmaya çalıştım. Halzislik var üzerimde genede . ben sizinde apartman işlerinde yorulmanız açısındanda söyledim. Birde o sıcakta belediyenin ekipleri cevre düzenlemesi yapıyordu yollarda onlar için ve daha ağır zor şartlarda çalışanlar için :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR