Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,943
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bu sıcakta hem de araçta , hem de 45 derece , gerçekten çok zor ... ama diğer insanlar için dediğin gibi çok daha zor , işte böyle zor kazanılıyor para denen meret % 85 için :smiley:

Etiketler

En son çobanlıkta ana paranın pazarlıktan sonra %85 i kaldı sanırım . :smiley:

Apartman işlerinide sanırım başkan olduğunuz için uğraşmak zorunda kaldınız.

Bu arada benim için sanki bir konu başığı açılmış gibi hissetim. '' Teknik Malzeme soruları '' :smiley: Soruların çogu benim olunca. Burda sohpet içinde keyifle konuşuluyordu. Ama paylaşılanların kaynama ihtimaline karşı emek harcayıp ( mesajların linkendirilmesi ) kayıbı en aza indirmek için konu başlığı açmak daha iyi olmuş gibi . Bende oranın soru makinası olarak şimdilik görev alırım. Yarında bileni tabiki :smiley: sayenizde :smiley: Teşekkürler.

DEğil ben % 90 dan aşağısının kurtarmayacağını söyledim bu çok net ;D

% 85 çalışan kişi sayını belirttim yani toplumumuzda % 15 gibi çok zengin sınıfı var demek istedim , onlarda zaten Bodrum ' da eğleniyorlar :p

Apt. için haklısın işte bu nedenle başımda sorunlar ::smiley:

Teknik Malzeme Soruları başlığını açmak zorundaydık, çünki sorular ve yanıtlar herkes için aydınlatıcı olmalı ve daha kolay ulaşılabilmeli , Serbest Muhabbette arada kaybolup gideceklerdi yoksa ve her defasında biz yeniden aynı sorulara muhatap olabilirdik :smiley:

Buradan yine sohbet edrek sorularını sorabilirsin işin sohbet kısmını hiç kaçırırmıyız Fatih :D

jargondeath' Alıntı:
En son çobanlıkta ana paranın pazarlıktan sonra %85 i kaldı sanırım . :smiley:

Apartman işlerinide sanırım başkan olduğunuz için uğraşmak zorunda kaldınız.

Bu arada benim için sanki bir konu başığı açılmış gibi hissetim. '' Teknik Malzeme soruları '' :smiley: Soruların çogu benim olunca. Burda sohpet içinde keyifle konuşuluyordu. Ama paylaşılanların kaynama ihtimaline karşı emek harcayıp ( mesajların linkendirilmesi ) kayıbı en aza indirmek için konu başlığı açmak daha iyi olmuş gibi . Bende oranın soru makinası olarak şimdilik görev alırım. Yarında bileni tabiki :smiley: sayenizde :smiley: Teşekkürler.

Aslında ceabınızı o şekidede analiz ettim ama o kadar derin bir yaraki her geçen gün kanaması artarak devam ediyor. Hakkımızda hayırlısı.

Kazananarak yenen bir adet zeytinin tadını başka hangi dünyanın en pahalı ulaşılamıycak lezzetinde bulabilirsinizki . :smiley: :smiley: ( Arayanlar için ):smiley: :smiley:

New York'ta satılan ve içinde altın ile elmas da barındıran 25 bin dolalık tatlı, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Alıntı : http://www.dmeq.com/kadin/saglik/K92/3037/iste-dunyanin-en-pahali-tatlisi.html

iste-dunyanin-en-pahali-tatlisi.jpg

'' 100 '' mesajımıda Herkes hakkında güzel şeyler temenni ederek gönderiyorum. İyi Akşamlar.

Mutluluk ve Huzur sene boyu yakamızı bırakmasın. :smiley:

Daha nice 1000 mesajlara olsun :smiley:

Sana da iyi akşamlar , iyi dileklerini yaşam boyu diyerek genişletiyorum :smiley:

:smiley: Günaydın Herkese. :smiley: Haftasonuna son saatler. ( Hep sıcaktan yoksa 18:30 bitse mesai daha 8 saat 9 dakika 20 19 18 17 16 saniye ... var)

jargondeath' Alıntı:
:smiley: Günaydın Herkese. :smiley: Haftasonuna son saatler. ( Hep sıcaktan yoksa 18:30 bitse mesai daha 8 saat 9 dakika 20 19 18 17 16 ... var)

Yanlış Hesap Fatih;
Saat 10 diyelim.
18:30'a 8,5 saat var.

8,5 * 60 * 60 = 30.600 saniye var mesainin bitmesine.
Saymaya başla istersen .
;D

:smiley: Sıcaktan demiştim Murat üstad hep sıcaktan :smiley:

Nasılsın ? Nasıl Keyifler ? Haftasonu için varmı program ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR