Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,832
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Arkadaşlar , Teknik Malzeme Soruları ile ilgili bir başlık açılmıştır, bu başlıkta şimdiye kadar burada konuştuğumuz soruları ve yanıtları alıntı yaptım , bundan sonra teknik malzeme sorularımızı kendi başlığı altında yaparsak daha iyi olacak, teşekkürler ediyorum .

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar , Teknik Malzeme Soruları ile ilgili bir başlık açılmıştır, bu başlıkta şimdiye kadar burada konuştuğumuz soruları ve yanıtları alıntı yaptım , bundan sonra teknik malzeme sorularımızı kendi başlığı altında yaparsak daha iyi olacak, teşekkürler ediyorum .

:smiley: ;) :smiley: ;) :smiley:

Önce banka hesap numaramıza pardon büromuza 1.5 porsiyon İskender yollatacaksınız.
Ondan sonra da Teknik Sorularınızın yanıtlarını alacaksınız.
Anlaştık mıı.?
;D :D ;D ;D

Günaydınn Arkadaşlar ,

Bu kedi gibi mışıl mışıl uyumuşsunuzdur inşallah.

Sağlıklı , Mutlu ve Güzel bir gün diliyorum.

23Temmuz011.jpg

TezzMertek' Alıntı:
:smiley: ;) :smiley: ;) :smiley:

Önce banka hesap numaramıza pardon büromuza 1.5 porsiyon İskender yollatacaksınız.
Ondan sonra da Teknik Sorularınızın yanıtlarını alacaksınız.
Anlaştık mıı.?
;D :D ;D ;D

Ben direkt sorayım; Fişsiz 1 porsiyona olur mu? ;D ;D ;D

Gunaydinlar bu arada herkese

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Ben direkt sorayım; Fişsiz 1 porsiyona olur mu? ;D ;D ;D

Gunaydinlar bu arada herkese

Kemal abi kızıyor fişsiz alışveriş yaptığımızda.
Mısır ve Yumurta alacak sorun yok ama iş bunlardan başka bir ürün ve hizmet olunca fiş şart diyorlar.
;D

Bu arada Orienteering başlığına videolar eklemeye başlıyorum. Orienteering'i tanıtıcı veya Orienteering ile ilgili...

Youtube açılana kadar biraz sıkıntılı olacak ama ilk video; bizim takım için hazırladığım bir video. İzlemediyseniz, yorumlarınızı alabilirim. (Sesi açmayı unutmayın :smiley: )

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14589.0

TezzMertek' Alıntı:
Kemal abi kızıyor fişsiz alışveriş yaptığımızda.
Mısır ve Yumurta alacak sorun yok ama iş bunlardan başka bir ürün ve hizmet olunca fiş şart diyorlar.
;D

Doğru ya, abemizi kızdırmayalım. Sonra bize de vergi koyar...

Aklıma eski bir replik geldi: Yasaklar 2. bölüm: Sünnet hikayesi...
Zeki Alasya: Siz Almanlar bize birara vize koymuştunuz
Metin Akpınar: .... (Hatırlamayan var mı? Tam yazayım mı?) ;D ;D ;D ;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Doğru ya, abemizi kızdırmayalım. Sonra bize de vergi koyar...

Aklıma eski bir replik geldi: Yasaklar 2. bölüm: Sünnet hikayesi...
Zeki Alasya: Siz Almanlar bize birara vize koymuştunuz
Metin Akpınar: Hatırlamıyorum. Biz size nerede koymuştuk??? ;D ;D ;D ;D

Günaydın, Ulaş yasaklar kasetinde akşam evine gitmek isteyen adama buradan geçmek yasak denen bölüm vardı. herhalde sen orienteering ile yolu aşmak gibi maceralar peşinde de çalışmalar yapıyorsundur. :smiley:

behicefe' Alıntı:
Günaydın, Ulaş yasaklar kasetinde akşam evine gitmek isteyen adama buradan geçmek yasak denen bölüm vardı. herhalde sen orienteering ile yolu aşmak gibi maceralar peşinde de çalışmalar yapıyorsundur. :smiley:

Evet, unutur muyum ;D ;D Bu yasak; biraz şey bir yasak... Dur, yasak... Galile Galile, Macellan ;D ;D ;D

Ayrıca Orienteering'in en sevdiğim yanı da o zaten. Hiç uzun yol sevmem, daha çok zaman kaybettirse de, hep kısa-zor yolu seçiyorum :D :D

geçenlerde iz tvde orienteering yarışmalarının yapıldığı bir belgesel vardı. siteden senin yazılarını okuduğum için ilgiyle izlemiştim. ben her ne kadar İstanbul'da yaşıyorsamda Aydınl'ıyım senin güvercin adaya sakladığın defineye bakacağım. bizim etkinliklerde de sağolsun Ufuk hep yazar kutuları hazırlayın diye ama genelde sadece o hazırlamıştır. bir çok kere de saklarken iz çekeriz etkinlikleri izle pusulasız bul ;)

behicefe' Alıntı:
geçenlerde iz tvde orienteering yarışmalarının yapıldığı bir belgesel vardı. siteden senin yazılarını okuduğum için ilgiyle izlemiştim. ben her ne kadar İstanbul'da yaşıyorsamda Aydınl'ıyım senin güvercin adaya sakladığın defineye bakacağım. bizim etkinliklerde de sağolsun Ufuk hep yazar kutuları hazırlayın diye ama genelde sadece o hazırlamıştır. bir çok kere de saklarken iz çekeriz etkinlikleri izle pusulasız bul ;)

Çok sevindim.
Oryantiring için; Izlemeniz iyi olmus. Ekim sonu Istanbul'da olacaksaniz Ist5Days'e katılmalısınız bence. En azından 1-2 yarışa katılsanız, çok masraflı da olmayacaktır, sizin için. Amacımız denemek olur? Bence sitesine veya bizim topicimize bir bakın. Mesela Kapalicarsi parkuru denenebilecek birşey olmalı...

Geocaching için; Gördüğüm kadarıyla Güvercinada'daki kutu çok yoğun ziyaret ediliyor. Bizim bıraktığımız hediyeler kalmamış olabilir. Umarım Geocoin içinde duruyor olur da, Istanbul'a götürürsünüz... Ayrıca bu kutunun bulması da çok kolay resimlere baktıysanız, gps'e falan gerek yok orada. Şimdiden iyi eğlenceler...

Günaydın herkese...
İstanbul bugün çok serin , hatta üşünücek kadar...
Ve benim her zaman ki gibi inanılmaz uykum var:(

Slm arkadaşlar benden de herkese günaydın..
Uyku sorurunu sanırım bendede var geç saatlere kadar ders çalışıyorum sabahta erken kalkıyorum uykuya hasret kaldım valla :(

Kemeraltında Salepçioğlu çarşısı içinde Bebe Mağazaları var.
Kendine güzel bir beşik alsana Esra.
;D

Şöyle birşey ;

besik.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.