Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,955
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Merhaba Fatih .
Gürleyik kamplı gezi iptal oldu sadece günübirlik olarak yapılacak, kendi sayfasında açıklama yapmıştım, dikkatinden kaçmış olmalı ve maalesef ben gidemiyorum :( apartmanla ilgili işler nedeni ile burada kalmam gerekiyor :(

Etiketler

Kısmet hayırlısı bakalım. 3 ağustosta izmir gezisinede gidemiyosunuz. sanıyorum apartmanın işlerini yapan ustalar sizi baya yoruyolar. :smiley:

İzmir 2 Ağustosta , günü değişmediyse eğer , sanırım o güne kadar biter işlerim ama yine de belli olmaz ne olur ne olmaz diyerek açık kapı bırakayım ben ...

Ulaş Hocam ,
Asfaltta yürümene ne gerek var.
AÇ Google Earthı. Yeni Foçadan Eski Foçaya bir güzergah belirle.
Uygun nirengi noktalarını (3D yap GE'yi) GPS ye aktar.
Sonra ver elini açık arazi!

Günaydın Arkadaşlar ,

Güzel bir sabaha üzücü haberlerle başlamak na kadar kötü.
Dün akşam ki hain saldırısı sonucu ölen tüm vatandaşlarımıza Tanrıdan Rahmet, Geride kalan yakınlarına Başsağlığı , Yaralı Vatandaşlarımıza Acil Şifalar Dilerim.

Murat ÖZ

terore-karsi-siyah-kurdele-eylemi_o.jpg

besimecevit' Alıntı:
herkese selamlar ve sevgiler,
bu forumun en yaslı tırmanıscısı oluyorum galıba yas 62.
benı ızmırde bılen bılır ama ben sıze kısaca kendımı tanıtayım,
62 yasındayım yaklasık olark 1998 yılından berı aralıksız doga yuruyuslerıne katılıyorum.
izmirliyim,emekliyim ve 3 cocuk babasıyım,
kitap okumayı ve tabiatı cok seviyorum,
her ne kadarda klupler ıle aktıvıtelere katılsamda NİF ten vaz gecemıyorum.
1998 yılında kendı arkadas cevremızde kurmus oldugumuz B.O.Ş Dagcılıgın en yaslı uyesı ve kurucusu sayılırım.
son soz olarak,
tanrı dogayı ve doga severlerı korusun...

Gezenbilir.com Ailesine hoş geldiniz Besim Bey ,

Sizi bu linke davet edip uygunsanız Gezenbilir.com İzmir Grubunun 2. Buluşmasına bekliyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14236.0

Başımız sağolsun. Ölenlere Rahmet. Yaralılara acil şifalar. Geride Kalanlara Sabir nasip eylesin İNŞALLAH

Murat Üstad nasılsın ? Nasıl geçti hafta sonu ? Sanıyorum evde ense pozisyonunda geçirecektin en son konuştuumuzda ama :smiley:

Az kaldı İzmir Gezenbilir.com buluşmasınada bakalım. Hazırlıklar ne alemde ?

jargondeath' Alıntı:
Murat Üstad nasılsın ? Nasıl geçti hafta sonu ? Sanıyorum evde ense pozisyonunda geçirecektin en son konuştuumuzda ama :smiley:

Az kaldı İzmir Gezenbilir.com buluşmasınada bakalım. Hazırlıklar ne alemde ?

Sağol iyiyim Fatih.
Dediğin gibi tüm hafta sonunu evde dinlenerek geçirdim.
Yemek-Tv-ense-yemek-tv-ense-Bulaşık
:smiley:

İzmir Buluşması az sayıda kişi ile de olsa yapılacak.
Link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14236.0

İstanbul 'da yapılan terör olayını lanetleyerek kınıyorum...

Yaşamını yitiren vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun , yaralı kurtulan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum ...

Arkadaşlar merhabalar,

Murat ne iyi yapmışsın, avatar olarak siyah kurdele yerleştirmekle ...

besimecevit , Gezenbilir Ailemize ve Doğa Yürüyüşü bölümümüze hoşgeldiniz :smiley:

besimecevit' Alıntı:
herkese selamlar ve sevgiler,
bu forumun en yaslı tırmanıscısı oluyorum galıba yas 62.
benı ızmırde bılen bılır ama ben sıze kısaca kendımı tanıtayım,
62 yasındayım yaklasık olark 1998 yılından berı aralıksız doga yuruyuslerıne katılıyorum.
izmirliyim,emekliyim ve 3 cocuk babasıyım,
kitap okumayı ve tabiatı cok seviyorum,
her ne kadarda klupler ıle aktıvıtelere katılsamda NİF ten vaz gecemıyorum.
1998 yılında kendı arkadas cevremızde kurmus oldugumuz B.O.Ş Dagcılıgın en yaslı uyesı ve kurucusu sayılırım.
son soz olarak,
tanrı dogayı ve doga severlerı korusun...

:smiley: Günaydın herkese :smiley: Murat nasılısın ? Nasıl keyifler ? kimsecikler yok gene dünde çok sessiz geçmişti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR