jargondeath' Alıntı:Dün 08:39:38 aktivede olmuş şükür demekki yürüyüşden sağsalim dönmüş Ulaş Üstad
kordelio' Alıntı:Merhabalar, ben Demet, İzmir'de yaşıyorum, İnsan Kaynakları alanında çalışıyorum.
Doğayla iç içe olmayı seviyorum, trekking ve bisiklet ile ilgileniyorum. Aynı zamanda dalmaktan ve motosikletten büyük keyif alıyorum.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Dünyaya objektiften baktığım ve kendimi doğaya bıraktığım zamanlarda aslında ne kadar özgür olduğumu hissediyorum. Pozitif enerji ve düşünce gücüyle ilgileniyorum, bunu içimde yaşatmak için de kendime beni mutlu edecek boş zamanlar ayırmaya dikkat ediyorum. Doğaya dokunmak ve bunu daha sistemli hale getirmek adına aranızda olmak isterim.
TezzMertek' Alıntı:Ulaş Hocam ,
Asfaltta yürümene ne gerek var.
AÇ Google Earthı. Yeni Foçadan Eski Foçaya bir güzergah belirle.
Uygun nirengi noktalarını (3D yap GE'yi) GPS ye aktar.
Sonra ver elini açık arazi!
tugay' Alıntı:Merhabalar
Ben Rize Pazardan Tugay Turan
1962 doğumluyum Uzun yıllardır doğa sporları ile ilgileniyorum trekking, bisiklet, fotograf ilgi alanlarım.
Emekli olduktan sonra memleketim alan kaçkarlara döndüm uzun dönemde burada kalmayı planlıyorum.
Kaçkarlar konusunda bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak beni sevindirir.
Tekrar Hepinize merhaba diyorum
Hepiniz sağlıcakla kalın
jargondeath' Alıntı:Bu arada ulaş üstadı merak etmeye başladım en son ters şeritten asfalt yürüyüşü yapmaya gitmişti. ondan beridir yok ortalarda. sende numarası varmı murat üstad bir ulaşsak sorsak. merak ettim oncada olumsuzluktan bahsetmiştim ( Sıcaktan ve Arabaların tehlikelerinden) umarım kazasız belasız tamamlamıştır parkuru. sen gördünmü o günden sonra ?
TezzMertek' Alıntı:Ulaşcığım,
2 Kasım 2008 De Gaziemir Meydana Beklerim seni .
XtrmPrgrmmr' Alıntı:Ne oldu? Tüm gezenbilir.com ailesi biraraya gelip beni dövecek misiniz? ;D ;D ;D
TezzMertek' Alıntı:Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Barajı - Halkapınar Çeşmesi - Behzat Zirve - Behzat Düzü - Termal Otel parkurunu yürüyeceğiz.
Günler çok kısalmadan ve havalar çok bozulmadan uzun bir parkur.
24-25 km sadece.
Yol ücreti yok - Misafir Ücreti yok.
Üçyol metro arkasında ki yolda Gaziemir Dolmuşları ya da 519 nolu otobüs (İnönü Caddesinden geçiyor) ile Gaziemir meydana ulaşabilirsin.
519 nolu otobüs Pazar günleri Telefrik son duraktan 08:15de kalkıyor. 08:25 de Üçyol durağında olur.
08:20 de otobüs durağında olursan yetişirsin.
;D
jargondeath' Alıntı:Herkese İyi Akşamlar
Murat üstad yarın görüşmek üzere dünkü sessizliği sebebi belli oldu sanıyorum ( Ulaş Üstad yoktu ortalardaya işin şakası oryantiring hakkında onun çok söyliyceği bizimde çok öğreneciğimiz var)
'' Mesaj Sayısı: 123 '' mesaj sayısının yanına bir 4 yakışır artık '' Mesaj Sayısı: 1234 ''