Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,930
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sağol iyiyim.
Pazartesi Sendromu herhalde.
İşlere ve Pc ye alışma devresi derken mesai doluyor.
;D

Etiketler

Evet dünde yoğundu pek bulunamadım ama arasıra baktım kimsecikler yoktu. Gürleyik gezisi şelalenin bu sefer formda olmasından dolayı en azından bir önceki sefere göre katılanları baya bir yormuş gibi geldi bana ama. çokda eylenmişler televizyon çekimlerindede :smiley:

Bu arada ulaş üstadı merak etmeye başladım en son ters şeritten asfalt yürüyüşü yapmaya gitmişti. ondan beridir yok ortalarda. sende numarası varmı murat üstad bir ulaşsak sorsak. merak ettim oncada olumsuzluktan bahsetmiştim ( Sıcaktan ve Arabaların tehlikelerinden) umarım kazasız belasız tamamlamıştır parkuru. sen gördünmü o günden sonra ?

jargondeath' Alıntı:
Dün 08:39:38 aktivede olmuş şükür demekki yürüyüşden sağsalim dönmüş Ulaş Üstad :smiley:

evet, kusura bakmayın, hic haber birakmadim. Yuryus projemi 1-2 hafta icinde gerceklesitirecegim. Dun sabah Usak'a kiz vermeye gittik. Dugnu hallettik, yarim saat once eve girdim. Mukemmel bir kofte yedim, Usak ile ilgili kafam karisik, vs. Biraz dinleneyim detaylari anlatirim. Ayrica Foca yusyurusunu de konusuruz...

Simdiden selamlar...

kordelio' Alıntı:
Merhabalar, ben Demet, İzmir'de yaşıyorum, İnsan Kaynakları alanında çalışıyorum.
Doğayla iç içe olmayı seviyorum, trekking ve bisiklet ile ilgileniyorum. Aynı zamanda dalmaktan ve motosikletten büyük keyif alıyorum.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Dünyaya objektiften baktığım ve kendimi doğaya bıraktığım zamanlarda aslında ne kadar özgür olduğumu hissediyorum. Pozitif enerji ve düşünce gücüyle ilgileniyorum, bunu içimde yaşatmak için de kendime beni mutlu edecek boş zamanlar ayırmaya dikkat ediyorum. Doğaya dokunmak ve bunu daha sistemli hale getirmek adına aranızda olmak isterim.

Merhaba Demet Hanım ,
Gezenbilir.com Ailesine ;

HosgeldiniZ.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Ulaş Hocam ,
Asfaltta yürümene ne gerek var.
AÇ Google Earthı. Yeni Foçadan Eski Foçaya bir güzergah belirle.
Uygun nirengi noktalarını (3D yap GE'yi) GPS ye aktar.
Sonra ver elini açık arazi!

Bu bana da mantıklı geldi. Bunu da denedim.
Bilgiler şöyle;
_Mesafe;
____Trafik akan yoldaki tabelalara göre yol üzerinden mesafe yaklaşık 20km. (Az olur ama çok olmaz...)
____Google Earth ile direkt rota çizdim: Yaklaşık 12km.
_Eğim;
____İkisi de tırmanma ve inişe sahip yeteri miktarda ;D
_Yol malzemesi;
____Asfalt :(
____Toprak
_Ek olarak;
____Çok olmasa da yoğun trafik. Refüj veya kaldırım yok...
____Arada askeri bölge olan yerler var. Çevresinden dolaşmak gerekecek. Ayrıca bu askeri bölgeler çoğunlukla eğitim sahası. (Tepeme el bombası veya bir komando düşebilir :smiley: :smiley: )

Bu bilgiler ışığında ilk asfalt yürüyüşüme karar kıldım ama yine de benim aklıma gelmeyenler için bilgi/fikir destek alabilirim...

tugay' Alıntı:
Merhabalar
Ben Rize Pazardan Tugay Turan
1962 doğumluyum Uzun yıllardır doğa sporları ile ilgileniyorum trekking, bisiklet, fotograf ilgi alanlarım.
Emekli olduktan sonra memleketim alan kaçkarlara döndüm uzun dönemde burada kalmayı planlıyorum.
Kaçkarlar konusunda bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak beni sevindirir.
Tekrar Hepinize merhaba diyorum
Hepiniz sağlıcakla kalın

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldiniz Tugay bey ,

jargondeath' Alıntı:
Bu arada ulaş üstadı merak etmeye başladım en son ters şeritten asfalt yürüyüşü yapmaya gitmişti. ondan beridir yok ortalarda. sende numarası varmı murat üstad bir ulaşsak sorsak. merak ettim oncada olumsuzluktan bahsetmiştim ( Sıcaktan ve Arabaların tehlikelerinden) umarım kazasız belasız tamamlamıştır parkuru. sen gördünmü o günden sonra ?

Çok teşekkürler. Ben o kadar kolay ölmem ;D ;D ;D
Daha Oryantiring ile ilgili yazacaklarım var, onları yazmadan benden kurtulamazsınız. Şaka bir tarafa teşekkürler... :smiley:

Ulaşcığım,
2 Kasım 2008 De Gaziemir Meydana Beklerim seni .
:smiley:

Ekli dosyalar

• Kentkart ile DERETEPE Ä°zmirG.doc
    55.5 KB · Görüntüleme: 126

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Ne oldu? Tüm gezenbilir.com ailesi biraraya gelip beni dövecek misiniz? ;D ;D ;D

Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Barajı - Halkapınar Çeşmesi - Behzat Zirve - Behzat Düzü - Termal Otel parkurunu yürüyeceğiz.
Günler çok kısalmadan ve havalar çok bozulmadan uzun bir parkur.
24-25 km sadece.
Yol ücreti yok - Misafir Ücreti yok.
Üçyol metro arkasında ki yolda Gaziemir Dolmuşları ya da 519 nolu otobüs (İnönü Caddesinden geçiyor) ile Gaziemir meydana ulaşabilirsin.
519 nolu otobüs Pazar günleri Telefrik son duraktan 08:15de kalkıyor. 08:25 de Üçyol durağında olur.
08:20 de otobüs durağında olursan yetişirsin.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Barajı - Halkapınar Çeşmesi - Behzat Zirve - Behzat Düzü - Termal Otel parkurunu yürüyeceğiz.
Günler çok kısalmadan ve havalar çok bozulmadan uzun bir parkur.
24-25 km sadece.
Yol ücreti yok - Misafir Ücreti yok.
Üçyol metro arkasında ki yolda Gaziemir Dolmuşları ya da 519 nolu otobüs (İnönü Caddesinden geçiyor) ile Gaziemir meydana ulaşabilirsin.
519 nolu otobüs Pazar günleri Telefrik son duraktan 08:15de kalkıyor. 08:25 de Üçyol durağında olur.
08:20 de otobüs durağında olursan yetişirsin.
;D

Eğer Ist5Days'e katılmazsam tabiki, memnuniyetle... (Yanlış görmediysem Ist5Days o haftasonu idi :( )

İstanbul days a gidemeyeceğim için bilemiyorum. :smiley:
Mangır olsa Kastamonu yürüyüşüne giderdim Deretepe Dağcılık Grubu adı altında.
Full malzemeli de olsa yürünürdü.
Ama kene korkusu nedeni ile katılım çok çok az olacak diyorum.

:smiley: Herkese İyi Akşamlar :smiley:

Murat üstad yarın görüşmek üzere dünkü sessizliği sebebi belli oldu sanıyorum ( Ulaş Üstad yoktu ortalardaya işin şakası oryantiring hakkında onun çok söyliyceği bizimde çok öğreneciğimiz var) :smiley:

'' Mesaj Sayısı: 123 '' mesaj sayısının yanına bir 4 yakışır artık :smiley: '' Mesaj Sayısı: 1234 ''

jargondeath' Alıntı:
:smiley: Herkese İyi Akşamlar :smiley:

Murat üstad yarın görüşmek üzere dünkü sessizliği sebebi belli oldu sanıyorum ( Ulaş Üstad yoktu ortalardaya işin şakası oryantiring hakkında onun çok söyliyceği bizimde çok öğreneciğimiz var) :smiley:

'' Mesaj Sayısı: 123 '' mesaj sayısının yanına bir 4 yakışır artık :smiley: '' Mesaj Sayısı: 1234 ''

Elbette nasıl gürültünün nedeni bensem, sessizliğin de nedeni benim ;D ;D

Bu forumda bir de Oryantiring bilen birileri olsa neler olacaktı kim bilir :smiley: Birlikte öğreniyoruz diyelim...

Ayrıca dediğiniz gibi 4 oraya çok yakışacaktır. Özellikle de yürüyüş döneminin başlamasıyla paylaşmak isteyecekleriniz çok büyük bir hızla artacak. O zaman o 4 için de çok güzel bir zaman olacak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR