Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,003

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın Arkadaşlar ,

Sıcak yaz günlerinde serin serin bir büvet yollayayım dedim.

KD211006023.jpg

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

Günaydın ( Gene rötarlı gene rötarlı ne olucaksa bu günaydın işi bilmiyorum) :smiley:

Ulaş Üstad zaten yapılabilecekler yapılmış kolaylık olarak . Sanıyorum senin anlatımın bana senin için daha ağır şartlarda çalışıtığınnı çağrıştırdı. Bunlar olmasa zaten verimlde olamazdın çömezlik heryerde olduğu gibi bulunduğun yerdede şimdilik sen çömez olduğun için sorun sanıyorum ama seninde bir çömezin gelince sorun olmaktan  çıkıcaktır. Çömez abiyane bir tabir tabiki tenzi ederim.

Herkese Huzurlu bir gün doğada olmaya cumartesi sabah 9:00 itibariyle hesap edilmiştir. Son 1 gün 21 saat 30 dakika 54 saniye (53-52-51-50 ) :smiley: 

Çay için teşekkür ederim bu arada :smiley:

yok yok, tabiki genel olarak rahat bir ortamda çalışıyorum, öğrencilerim, sınıfım falan iyi de. Dediğim gibi konu sevdiğim bir konu değil. Sonuçta severek yapılan işte performans artar prensibinden yola çıkarak konuşuyorum. Ders anlatmayı zaten seviyorum, ama bu konuyu değil :smiley: Çömezim değil de, bu konudan anlayan ve anlatmayı isteyen bir hocamız oluncaya kadar bende kaldı sanırım ;D ;D ;D Ama çömez arıyorum, o ayrı konu :smiley:

Neyse, bilen yok mu? Bir yerde gün saat kaçta ağırıyor, bilen? (Amacı yazdıracaksınız illa ki, bu haftasonu sabah kalkabilirsem sabah Foça'daki yürüyüşümü yapmaya çalışacağım da, sabah kaçta kalkmam gerekecek, ona bakacağım... Kalkabilirsem de, salı günü paylaşırım... ;D ;D )

Kimdi o nice 100lere diyen ??? ??? ;D ;D ;D ;D ;D
200 (yazıyla iki yüz) ;D ;D ;D ;D

Selamlar...

İkinci soru:

Elimde bir panaromik resim var. (Güzelbahçe yürüyüşünden bir grup fotoğrafı arkadaşın yardımıyla panaromik yaptık.) Beğeninize sunmak istiyorum ama nereden/nasıl yayınlayabilirim? (Sorunlar şu; Mantıklı bir düşüklükte kalitede 1,5mb. Ayrıca panaromik olduğu için boyutlar; 5336 x 1581 )

Selamlar...

Marif takvimlerde yani yapraklı namaz saatlerini gösteren takvimlerde güneş kısmında yazar izmirde kaçta doğduğunu böylece bulabilirsin. ben bir araştırıyım.

Alıntı : http://www.turktakvim.com/newsite/default.asp?d=02&m=08&y=2008&c=42

Tarih : 02.08.08
İzmir Güneş : 6:07

Çok teşekkürler, hemen bakıyorum...

Bu arada panaromik resmi yüklemenin yolunu buldum. Aşağıda... Hoşunuza giderse ve benim gibi yeni öğrenme durumunuz varsa bilgi verebilirim. Benim hoşuma gitti. Bir dahaki sefer daha uzununu da yapacağım ;D ;D ;D

Not: Umarım bilgisayarımdaki gibi görünür. (Boyut düşürmek için biraz kalite düşürdüm tabiki ama umarım beğenirsiniz...)

Panorama1.jpg

Hocam, 4 resim birleştirildi...

Arkadaşın kullandığı program; "Panorama Maker" idi... Kullanımı kolay zaten... Resimleri işaretliyorsun, sırasını söylüyorsun. Birleştiriyor ;D ;D ;D Bu arada paylaşmak derken? ;D ;D ;D ;D Sanırım lisanslı program paylaşımı forumda yasaktır?

Nerdesiniz kimsecikler yok gene ?

Gelen giden yok. bende yavaş yavaş çıkıyım ( kendi kendimize konuşmayada başladık tamam şimdi oldu işte :eek: )

:smiley: Herkese İyi Akşamlar. Yarın görüşmek üzere :smiley:

Haftanın son günü olsada , Ağustos'un ilk günü.
Tüm ay boyunca Gezenbilir.com Ailesi üyelerinin Sağlık,Mutluluk ve Huzur içinde günler geçirmesi dileğimle,

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR