Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,721
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

baktım, sen gönderince. Adamlar sadece kendi sitelerinde yayınlamışlar. Gidip uluslararası sitede yayınlasalar olmaz sanki. Doğal olarak o kutulardan pek kimsenin haberi yok ;)

Bakalım umarım bulursun da, salı günü zevkle dinleriz neler olduğunu, ama hatırlatayım, ben elimde gps olmasına ve gitmeden resimlerini görmüş olmama rağmen ilk denememi bulamamıştım. Bulunamayabiliyor. Moralini bozma... Ama bulsan da bulamasan da Geocaching başlığında yazı ve resimleri bekliyorum şimdiden :smiley:

Ben bugünlük kaçıyorum...
Görüşmek üzere...
[Mesajı yazdıktan sonra çıkmıştı durum ama ekleyerek düzelttim, umarım olmuştur :smiley: ]

Etiketler

ARKADAŞLAR, BİR-İKİ RİCAM OLACAK !...

- Bir üst mesaja cevap yazarken alıntı kullanmayın. Çok gerekiyorsa, sadece konu ile ilgili bölümü alın. Fotoğraf alıntısını ise çok çok gerekli olmadıktan sonra hiç yapmayın. Sistemi gereksiz yere yüklemeyelim.

- Tek mesajda verilebilecek bilgileri, art arda gelen bir kaç mesaja dağıtmayın. Bir mesaj yazdıktan sonra, ilave etmek/düzeltmek istediğiniz bir şey varsa, 24 saat içinde "değiştir" butonu ile bunu, ilk mesajınızda yapabilirsiniz. Bir sayfa sadece 20 mesaj almakta ve peş peşe gönderilen mesajlar, sayfa sayısını gereksiz yere arttırmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli muhabbetler dilerim...

Sanada hem yoğun programında hemde yapıcağın asfalt trekingde başarılar dilerim. Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Gezenbilir.com geocacing sayfasınıda yola çıkmadan bir ziyaret edeyim ( bu kendi iç konuşmam ) . Görüşmek üzere.

1. Esra arkadaşımızın rahatsızlanan dedesi için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

2. Yolda olan arkadaşlarımızada hayırlı yolculuklar ( Zerrin hanım - Ulaş Üstad ve diğerleri) .

3. Çalışanlara kolay gelsin .

Katı kurallarda bizim için server aşırı yoğunluktan kitlenmesin rahat rahat kullanalım diye :smiley: aslında katı değilde sadece uyulması gereken yazım kuralları var. Birde sanki sert olmuş çünkü o uyarıdan sonra çıt çıkmamış baksanıza yeni üye bile tedirgin olmuş.

Bu arada Herkese :smiley: Günaydın :smiley:

Tüm kurallar ve tavsiyeler, forumu "fonksiyonel ve performansı yüksek" kılmak için arkadaşlar... Yani bizler için.
Yukarıdaki "hatırlatma"mın sert algılanmasına üzüldüm. Keyfinize bakın ve keyifli muhabbetler yapın... ;)

Merhaba,

Bundan sonra Cuma günü de ayrılamayacağız forumdan galiba. ;D Neler olmuş burada, ben yokken...
Kendi tavrımı söyleyeyim; ben çıkmadan uyarıyı okudum, haklılık payı vardı, kendimce yapmam gerekeni yaptım. Aslında mesaj düzeltme konsunu tartışmak istiyordum ama çıkmam gerekiyordu, pazartesiye bıraktım. Ama gezenbilir'de o kadar güzel insanlar tanıdım ki, ya birbirimizi düzelteceğimize, ya da yanlış anlamayı engelleyeceğimize emindim. Keşke çıkmasaymışım. Neyse, sonuçta benim fikrim, uyarının genel olarak mantıklı olduğu, tarzının da sert olmadığı, sadece bilgi konusunda birkaç şey konuşmamızın yararlı olacağıydı. Ama kötü değildi, benim de yaptığım bir hata olduysa kusuruma bakmayın, öğreniyorum...

Neyse, uzun yazmayacaktım. Kısaca söyleyeyim; Foça yürüyüşünü yaptım, hala yaşıyorum ;D ;D ;D , biraz geç yazabilirim diye, yürüyüşten dönünce yazayım dedim... Detaylar ne yazıkki, pazartesi, belki de salı...

Herkese selam, görüşürüz...

dilek10020.jpg

:smiley: Herkese Günaydın :smiley:

Murat üstad nasılsın ? Nasıl geçti hafta sonu ? heycanlımısın buluşmaya saatler kaldı. Fotoğrafları hemen ekleyinde bari gelemesekte görelim :smiley:

Yaşlanıyorsunuz üstadım yaşlanıyorsunuz.
Biz Buluşmayı Cumartesi günü yaptık.

Klasik son dakika iptalleri nedeni ile sadece 6 kişi idik.
4 kişi zaten yıllardır birbirini tanıyordu. Sadece İstanbuldan gelip de Çeşme de tatilde olan Sami Bey (newbig) bir arkadaşı ile iştirak etti toplantıya.
Böyle böyle olunca fotoğraf çekme hevesimde kalmadı ve hiç fotoğraf çekmedim.

Yaşlanıyomuyum bende hafta içi yapıcaksınız sandım. Buluşmayı nasıl ayarlıycaklar diyordum. Demekki biz Ankarada bir toplansak 100 kişi olucaz. :smiley: Bizde fotoğaf yetiştiremiycez sayfalara sığmıycaz ( Aç tavuk buğday ambarı anlaşıldı sanırım. )

Önemli olan birlik beraberlik 10 olmuş 100 olmuş önemlimi bir şeylerin paylaşılması az kişi olmanız birbirinize daha fazla zaman ayırmanızı sağlamıştır.

O zaman bu hafta sonu maceraları bizde biri bende Geocaching mecaram biride ulaş üstadda Asfalt terkingi :smiley:

Anlatıcaklar var. Az sonra bizi takip edin.

Öğlene kadar giremeyebilirim bir daha ama dayanamadım yazayım dedim yine :smiley:

Buluşmanın çok başarılı geçmemesine üzüldüm. Ama iyi niyetle ve son dakika iptalleri yapmayan insanlarla yapılmış aktiviteler daha da eğlenceli geçer. Bence moralinizi bozmayın Murat abi (müsadenizle?)... Bir dahaki sefere daha da iyi olacağına eminim... (Ayrıca birbirini tanıyan insanların görüşmesi kötü mü yani? ;D ;D ;D Şaka, şaka ;D ;D )

Öğlen girene kadar geocaching anılarını bekliyorum Fatih üstadım, sanırım şu anda hazırlıkları sürüyordur. Define Avı başlığına açarsın, buradan link verirsin, öğleden sonra okuruz. :smiley: (Başarılı, yada başarısız... Başarısız örnekleri de yazacağız ki, insanlar başlamaya korkmasın.) (Bu arada başarısız başlığında durdum, zira ilk mesajda hiçbirşey yazmamışsınız. Ben unutmam ;D ;D ;D ) (En azından foto istiyorum, neresiymiş o Seğmenler Parkı?)

Foça yürüyüşümün fotoğraflarını henüz yüklemedim, öğleden sonra onları da paylaşırım. Tam anlamında olmuyor ama sanırım yeni bir başlık açsam olur? Ne diyorsunuz Murat abi (müsadenizle?) veya direkt buradan mı paylaşayım?

Neyse, hepsini sığdırdım... (Şaka yapıyorum, lütfen yanlış anlamayın... ;D ;D ;D )

Ben sınav kağıtlarıma dönüyorum, sonra görüşürüz...

Geocacging İlk Kutu link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15262.new#new

Ulaş üstad kolay gelsin. Bu seferki fotosuz oldu ne yapalım :smiley: Bir dahaki sefere. Fotoğraflı gibi anlatım ama :smiley: görüşleri bekliyorum.

Günaydınlar herkese,

Ben de bir saattir TezzMertek bize cevaplar hazırlıyor diyordum, gele gele kahve geldi, hem de güneşi üstünde... ;D ;D ;D

Eeee, ne diyorsunuz sayın adminim, herkes tatilde mi? yok mu yorumlarınız? Forumunuz, üyeleriniz çalışıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR