Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 710,747
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Neler oluyor burada ya, afiyet olsun...

Dersim bitti, biraz doğa işi dedim ama bakalım herkes ya çalışıyor, ya yiyor ;) Neyse ben Foça Yürüyüşümün fotoğraflarını yükleyeyim, sonra da yazılarını yazarım...

Bu arada sayfayı buraya koyarım. Veya 1 saate kadar bu mesajı "Düzenle" diyerek duyururum... Yeni mesaj beklemeyin ;D ;D ;D

Etiketler

Ulaş

İzmir'deki kulüpler bu linki görmesinler aman diyim.

http://www.deretepe.org/Kentkart_ile_DERETEPE_izmir.doc

;D ;D ;D ;D

Murat abi,

Eline sağlık, çok güzel görünüyor. Umarım eğlenceli olacaktır. Sizin temponuza uyabilecek kaç kişi var Izmir'de ama? ;D ;D

Mutlaka ben de olacağım bazılarında... Bu arada bunun duyurusunu ben de bölümde yaparım. Kağıdı dikine mi kesmek gerekiyor? :smiley:

Teşekkürler.

Evet eğlenceli olacak az ve öz kişi.
Hoş rehberliği ben ve Ömer yapacak olsamda tempoyu katılımcılara bırakacağız. :smiley:
Tabii hava kararmadan ormandan ve dağdan çıkıp otobüs duraklarına ulaşmamız lazım.
Doğançay Köyü ile Kavaklıdere köyünde bu özellikle şart.

Bir adet Önlü arkalı çıktı alınca 2 adet program oluyor elinde.

2009 yılı programını ise çok daha ilginç parkurlarda düşünüyorum.
Evka-2 - Bornova , Evka-4 - Örnekköy , Naldöken Köyü - Evka-3 gibi.

gunaydin5ji.jpg

Şükürler olsun işe geldik. şu an simitlerde geldi. Çayla beraber tüketicez. İkram edemiyorum kusura bakmayın. Geocacing için zaman belirlemeye çalışıyorum çünkü pazar öğlen üstü çok kalabalıktı. sabah saatleri benim içi daha uygun gibi geldi. Artı bu arada ulaş üstad geocaching için buldum. yaptım diyorsun ama ortak bir çalışma seziyorum orda ismini vermediğin yoksa fotoğrafları kim çekti değilmi ?

Tüh yakalandık :smiley: :smiley: Ben de bunu birgün birisi farkedecek ama nasıl kıvıracağım bakalım diyordum :smiley:

İşin ciddisi, eşim de ilk kutuda gelmedi benimle. İkincide, Kuşadasın'da, özellikle kolay da olması nedeniyle bana katıldı, sanırım zehri aldı :smiley: Foça'dakinde artık kendisi gidelim diye tutturdu ;) Ama onun ismi hiç geçmiyor, çünkü istemiyor. Israrla ben bu işe başlamadım, beni resmetme diyor. (Yazılarda gittik diyorum da, resimleri yayınlatmıyor) Ama yakında sanırım dayanamayacak, tamam beraber yapıyoruz diyecek ;) O zamana kadar işin dışında kalıyor, sadece fotoğraf çekip, manzara izlemeye geliyor, umarım yakında ikna olur da beraber yapıyor oluruz. O zaman onu da fotoğrafları ekleyeceğim...

Ayrıca buldum,
ne var!!!,
ben buldum,
ben buldum,
o benim,
benden alamazsınız,
kıymetlimisssss ;D ;D ;D ;D ;D

Not: Bu arada oh simitler, çaylar... Ben de çay koyup kurcalayayım bari...
Not 2: İşte bu geocaching'in strateji belirleme tarafını seviyorum. Ben de aynısını yapıyorum, çok zevkli duruyor... :smiley:

Üstad resimlerde değilde dediğin gibi yazıda bir not olarak en alta ( kitapların giriş bölümünde teşekkür ederler onun gibi ) geçsen takma isimlede olabilir. Ben eşiniz olabilceğini değilde bir ekip arkadaşı olabilceğini düşünmüştüm. Ne güzelki eşinizle paylaşmanız. Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun inşALLAH. Evlilikte soruyorlarya iyi günde ve geocachingde diye değişicek sanırım  :smiley:

Bu arada kimseyle konuşulmuyoki arkadaşlarada anlatsam anlamazlar yada bu tarz aktiviteler için yaşlanmayı beklemeyi tercih ederler sanıyorum. kimle konuşulur sorulur yapanla bilenle değilmi ?

Bu arada anlattım ikram edemedim tekrar özür diliyorum simitler çaylar için ama Ankaraya yolunuz düşerse beraber tüketiriz Ankaranın simiti farklıdır. İzmirin simitine benzemez ( İzmirinkide farklıdır diyelimde yanlış anlaşılma olmasın :smiley:  ). En azından izmirden gelen misafirlere ikram edince öyle söylüyorlar.  :smiley:

Ankara'ya gidildiğinde uğranacak yerler artıyor. Birgün kapıda biterim, hadi simitler nerde derim :smiley: görürsünüz gününüzü... ;D

Yazılarda eşimle gittik, bulduk falan yazmak niyetindeydim. ama şimdi şüpheye düştüm. Umarım yazmışımdır :smiley: Bundan sonra yazacağım o kesin :smiley:

Arkadaş işi karışık. Ben de tüm arkadaşlara duyurdum, Çok nadir katılınıyor. Hatta tüm öğrencilere anlattım. Aralarından 2-3 tanesi trekking'i aradığını farketti ama diğerleri zor... :smiley: Daha çok trekking size çok iyi bir arkadaş grubu sağlayacak. Onlar da geocaching için hevesli olacaktır. eeee başlasa artık şu yürüyüş dönemi. Ben hakikaten DEDAK grubumu özledim. Arada dernekte karşılaşıyorum ama yürüyüşteki gibi olmuyor. Özledim ya.... Gel 28 Eylül gel... :( :(

Üstadım simitle korkutamassın yemek olur gezmek olur elimizden ne gelirse. EE misafir umduğunu değil bulduğunu yer ya simit çay olur yada et yemeği kısmet menüde ne varsa artık. :smiley:

Bir çevrede olur belkide daha aktivitelerede iştirak edemedimki hem ayakkabı hemde ekonomik açıdan. Burdada murat üstad gibi otobüs kartıyla gezi düzenleyen direk son kullanıcının menfaatii düşünenler yok. Onlarda haklı çünkü otobüsün gitmediği noktalarla doğayla iç içe olabiliyosunuz ancak otobüsüydü şoförüydü yemeğiydi onlar içinde başa baş geliyor sayı fazla olmassa. İzmir gibi değilki iki adım atsan en azından deniz var. :smiley:

Biz ayakkabıları kışılık alalım o zaman nasıl olucak bu iş yazlık alıyoruz kışın giyemiycez bu ekonomik olmıycak o zaman. zaten çokta aklıma yatmıyor güneş altında o sıcakta kmlerce yürümek ama şuda var tabi yüksekte olduğumuz için hava sıcakıkları zaten inicek. çok kafam karışıyor bu işler gerçekten karışık. Bir başlasam hal yolunu bulacak sanıyorum . Koşullar ve etkenler çok fazla ve ben hepsi düşünmeye çalşıyorum. AAAAAAAAA ( Kriz geldi kaçın kendimle tezata düştüm şuna bakın a dostlar)    

Seni çıkarırız o tezattan, korkma ;)

Benim ayakkabılar kışlık ve yazın da giyiyorum. Dağ ayakkabısı ile daha rahat ediyorum zira. Hatta Murat abi de gördü, toplantıda. :smiley: O yüzden fırsatını bulduğunda kışlık almak en iyisi...

Doğa yürüyüşü için kışlık ayakkabı şart.
Yaz mevsiminde zaten yürüyüşler yok.
Keza yüksek irtifa tırmanışları ( Aladağlar - Erciyes - Kaçkar vs ) yapacak olsan kışlık ayakkabını oralarda temmuz ortasında bile kullanmak mecburiyetinde kalacaksın ki.!
Aladağlarda Temmuzda bile kar yağmur olabiliyor.

Bizim bot suya düştü desenize 5 tane bir tarafta 5 tanede bir tarafda 10 tane delik var baksanıza :( ( zere alamamada bir acayiplik vardı. ) Onca ince ele sık doku sonuç hüsran. Olmıycak olmıycak alamıycam bir bot amanın. ( Streslide bir gün yoğunumda) rüyama girmeye başladı ama çözücem bu işi kaçarı yok 

Teknik özelliklerinde # Waterproof Pigskin Leather Upper # yazıyor. bunun türkçeside # Su geçirmez Pigskin derisi Upper # buralarda deri yokki yağmurda üstten yağdığına göre

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR